/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Dr. Marek Valcu - Clinica Silhouette

Strada Puțul lui Zamfir 11, București 011681, România

Dr. Marek Valcu - Clinica Silhouette
Clinica de chirurgie plastica
4.4
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F36W+99 București, România
+40 722 651 965
operatiiestetice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tudor Gabryella
Tudor Gabryella4 ani în urmă
The best doctor ! Eu mi-am făcut implant mamar la domnul doctor Marek Valcu și sunt foarte mulțumită !!O echipa minunata , doamna anestezista foarte drăguță , asistentele te ajută la orice , domnul doctor un profesionist !!! Un colectiv și o echipa de nota 10! Felicitări 🥰🥰! Recomand cu toată încrederea !! Și cât de curând am să revin.
Raluca Macavei
Raluca Macavei4 ani în urmă
Multumesc dl. dr Marek Valcu si echipei sale (dna. dr.anestezist, Elena, Mirela, Adriana si Alisa). Recomand cu incredere. Rezultatul rinoplastiei a fost cel asteptat.
Bogdan ENESCU
Bogdan ENESCU4 ani în urmă
Fiul meu a facut operatie de deviatie de sept si un pic de rino-plastie. Operatia a reusit, fata de alte clinici pretul a fost ok (8500 lei fata de 13000 cum imi cereau la Regina Maria). Ce gasesc eu ca trebuie îmbunătățit: nu gasesc normal sa nu aiba propriul lor laborator de analize; camerele in care esti internat trebuie sa fie îmbunătățite, arata neprimitor; nu ai loc de parcare, daca nu ajungi pana in 9h, este complicat; cred ca un numar mai mare de asistente ar ajuta.
Adela opran
Adela opran4 ani în urmă
lipsa de profesionalism din partea personalului medical,dr Marek nu comunica absolut deloc cu pacientul,iar ca medic chirurg plastician nu il recomand.A esuat lamentabil operatia ,lasand in urma cicatrici fizice si psihice greu de remediat.Nu stiu cati sunteti sinceri si clienti reali ai acestei clinici,dar e destul sa treci pragul si sa ai indoieli,nu mai vorbim despre o recenzie extrem de falsa de 5 stele.Induceti oamenii in eroare si ii impingeti pe o cale gresita.GRAV!GRAV!GRAV!GRAV!
Andreea reea
Andreea reea4 ani în urmă
Multumesc enorm de mult intregii echipe!!!asistenta alisa minunata si m-a ingrijit foarte bine!!am facut implant mamar si o rinoplastie!!adriana fata de la receptie foarte draguta!!doamna dr anestezist extraordinara!!iar domnul doctor un profesionist desavarsit!!recomand!!❤️❤️🤗🤗😘😘😘😍😍
Alexandra Banica
Alexandra Banica2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul!
Interventie reusita, fara complicatii... Rezultatul MI-NU-NAT!!
Un Doctor cu maini magice si o echipa superba formata din oameni de calitate, atenti si dispusi sa te ajute in orice moment si sa iti raspunda la orice intrebare/curiozitate!!
Multumesc tare !!!
Victor Stan
Victor Stan2 ani în urmă
Dr.Marek ramane un etalon al profesionalismului in acest domeniu. Am revenit cu încredere dupa mai multi ani și am regăsit același doctor apropiat de pacienții sai, atent la dorințele și problemele lor.
Personal de înaltă calificare, prompt și dedicat.
Felicitari! Recomand fara rezerve!
Magda Petre
Magda Petre2 ani în urmă
Am facut operatie de lifting mamar cu proteza ..cerd ca dr Valcu a facut din.mine o opera de arta..Adriana si fetele din echipa lui Marek sunt exceptionale..va multumesc ca existati Experienta si a spus cuvintul!Nu mergeti oriunde...Valcu e Number One
Locații recomandate