/Bucuresti/Clinica de chirurgie plastica

Clinica Lascăr

Intrarea Poiana 25, București 077190, România

Clinica Lascăr
Clinica de chirurgie plastica
4.3
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F3MR+M3 București, România
+40 21 233 1444
clinicalascar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Elena Vranceanu
Elena Vranceanu2 ani în urmă
SUNT FOARTE MULTUMITA DE INTETVENTIA DOMNULUI PROFESOR
Alice Ileana
Alice Ileana4 ani în urmă
O experienta exstraordinara,am facut 2 inerventii la domnul profesor si sunt fffff multumita!! Multumesc frumos d-nul profesor!!
Lumea lui Lucas
Lumea lui Lucas5 ani în urmă
Am apelat la Dr. Nicolae Calcaianu pentru o operatie de marire a sanilor, dar care s-a dovedit a fi o alegere total neinspirata. Rezultatul nu a fost pe masura asteptarilor si pe masura pretului pe care l-am platit (4500 euro), m-am ales cu niste sani lasati si cu niste cicatrici oribile. Ca sa repare sau sa incerce, pentru ca nu aveam garantia ca va iesi bine, pretindea o alta suma de bani (1500 euro), care acopera cheltuielile de spitalizare si personal. In aceeasi situatie mai cunosc doua persoane. Studiati bine piata, sunt medici mai buni si care percep preturi mai mici. Nu recomand! Din fericire totul s-a rezolvat la o alta clinica din Bucuresti.
Tic Stroe
Tic Stroe5 ani în urmă
Clinică privată a domnului doctor Lascăr. Calitate la superlativ.
Loredana Georgescu
Loredana Georgescu5 ani în urmă
Maricel Popa
Maricel Popa5 ani în urmă
Miorela Stanciulescu
Miorela Stanciulescu2 ani în urmă
Am avut programare joi la ora 18:30 ( am asteptat pana la 19:25 ) pentru o consultatie de rinoplastie cu deviatie de sept . Ma asteptam sa fie si medicul ORL , dar nu !! Mi s-a dat un nr de tel sa mai fac alt drum si sa platesc alti bani pt o alta consultatie la dr. Grecu Iulia , despre care am citit doar pareri proaste . ( atasez mai jos una dintre ele )
L-am luat si pe baiatul mai mic ( 18 ani ) , tot pentru rinoplastie , dar ne-a spus ca sub 21 ani nu face aceasta interventie . ATAT !
Asta a fost consultatia - 400 ron .
Deci am platit 800 ron , doua consultatii - una , ca nu-i poate face din cauza varstei , nici nu s-a uitat la el , iar pentru celalalt , 3 masuratori cu sublerul si recomandare ORL ?!?!!!!!
Operatiile erau aprox 10.000 € , dar pentru superficialitatea asta si sa iei bani pentru o consultatie inexistenta , nu !
DECI , NU RECOMAND !!!!
A devenit pur comercial !!!!

Am fost la cel mai îngâmfat medic ORL din București, Iulia Grecu de la Spitalul Floreasca. Tacticoasă și-a sterilizat oglinjoara cu bricheta și mi-a pus-o în gât. Apoi m-a tras de limbă, la propriu, până mi-a adus laringele în gură. Că laringele e curat, că trebuie să fac ecografie a tiroidă. Eu insistam: mă doare și urechea, și falca, chiar în acest moment… Atunci i-a sărit țandăra. Că ea nu e medic de familie, e chirurg laringolog și știe ce face. Și mi-a trântit rețeta cu bioparox pe masă.
Laura Olteanu
Laura Olteanu2 ani în urmă
Locații recomandate