/Bucuresti/Centru comercial

Foto Titan

Bulevardul 1 Decembrie 1918 33A, București 032455, România

Foto Titan
Centru comercial
2.6
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C59H+XH București, România
+40 371 055 690
personalizari-diverse.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Adrian Macovei
Adrian Macovei2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile lor.
Singura problema este timpul de asteptare prea mare din cauza fluxului mare de clienti.
Mihaela Pogar
Mihaela Pogar2 ani în urmă
Octavian Tudoroiu
Octavian Tudoroiu2 ani în urmă
Bătaie de joc. M-am așezat la coadă și am așteptat 15 min. Între timp s-a format o altă coadă la alt calculator. După ce am întrebat-o pe doamna de la PC care este ordinea servirii mi-a răspuns că la cealaltă coadă trebuie să aștept (adică cea care s-a format în timp ce eu așteptăm). Alte 15 minute pierdute așteptând la altă coadă. În timp ce clienții din spatele meu erau serviți, eu am fost abandonat la ghișeu.
Iulian Gradinariu
Iulian Gradinariu4 ani în urmă
Bucsa Ioan
Bucsa Ioan5 ani în urmă
Este service auto unde ar trebui sa fie foto titan
Paula Barbu
Paula Barbu2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism ! Am lasat la dumnealor in jurul orei 13 si mi-au spus sa vin sa ridic la ora 16 nu mai devreme. eu am ajuns la 19:30 si nici macar nu stiau ce anume a lasat colegul ! Mai mult eu trebuia sa msi astept alte 30 minute sa-l faca repede colegul ca spun ei celalalt a fost incompetent si ne cerem scuze ! Pai domnilor ce vina am eu ???? Eu am venit am platit si atat nu eu am stabilit ora de ridicare ! Eu nu am comentat pretul ! Iar voi pe banii mei ma tratati cu scuze ! Sincer nu am nevoie se scuze ! Un pic de seriozitate si respect pt munca depusa ar fi mai ok ! Si din partea firmei un bonus !
Liviu G
Liviu G2 ani în urmă
Lipsa totala de profesionalism. Nu sunt in stare sa respecte termenele date chiar de ei.. In mod clar nu voi mai apela la serviciile lor. PS: Dupa atitudinea de la final, unde "am fost felicitat" ca a trebuit sa astept aproape 2 ore... Nici o sansa sa mai fiu clientul acestei firme.
Mihai Alexandru Ionescu
Mihai Alexandru Ionescu2 ani în urmă
Cele mai proaste calitativ servicii oferite in materie de incărcat cartușe imprimantă. Dacă va duceți cu un cartuș la ei o sa va spună "vi-l incarcam dar nu garantăm ca o sa meargă, toate cartușele sunt de unica folosință" asta cred ca a fost o glumă cand am auzit de la angajații acestora. Cu toate acestea am ales totuși sa reincarc doua cartușe hp304 la ei si am rămas surprins când mi s'au înapoiat ca deja din ele se scurgea lichid (acestea fiind inapoiate intr'o plasa) si nu lipite la capete pentru a evita eventiale scurgeri din cartuș. Am precizat angajatului care a efectuat incarcarea ca se scurge lichid abundent iar el mi'a dat un răspuns ciudat "exista lichid in el" dupa 20 de minute doresc sa va precizez ca tot cartușul a curs inafara lui si doar din dorința lor de a spune "nu garantăm ca merge" si de a face 25 de lei, este trist si pacat ca astfel de business uri inca exista bucurându-se practic la cei 25 de lei. Nu va recomand și nu va lăsați păcăliți, serviciile lor deasemenea lasă de dorit atât comportamental cât și prestarea serviciilor oferite.
Locații recomandate