/Bucuresti/Centru comercial

Clinica Sante Straduintei

Str Straduintei, nr 1, Complex Comercial II Cooperatie, București 041776, România

Clinica Sante Straduintei
Centru comercial
4.2
11 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94J8+WQ București, România
+40 371 485 173
clinica-sante.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Me Nely
Me Nely2 ani în urmă
Buna seara,
In urma vizitei la clinica Sante din strada Straduintei nr1,Complex Comercial 2 Cooperatie,Lot 2,Bucuresti pt recoltare sange, pe parcursul recoltarii probei de sange doamna care m.a asistat a folosit o tehnica neortodoxa de recoltare a sangelui fara sa tina cont de leziunile pe care le poate provoca in momentul plimbarii acului sub piele de la stanga la dreapta pt a recolta proba si de starea mea de anxietate si stare de lesin care a inceput in momentul in care doamna nu stia unde anume sa introduca acul.Mentionez ca la mana stanga am ramas cu o vanataie de 6 cm lungime si latime,iar la mana dreapta am o vanataie mai mica.timp de doua zile nu am putut indoii mana. Calitatea serviciilor lasa de dorit.NU RECOMAND!!!🤮🤢
Ishikawa Yuta
Ishikawa Yuta2 ani în urmă
(Tradus de Google) Datorită situației actuale cu coronavirus (COVID-19), nu este ușor pentru mine să merg în țara mea. Trebuie să urmez procedura necesară. Una dintre ele procedează la un test RT-PCR. Și trebuie să obțin formatul pe care l-am pregătit de Ministerul Sănătății, Muncii și bunăstării. Am auzit de la Ambasada Japoniei în România că această clinică sprijină acest lucru. Drept urmare, personalul a fost genial! Sunt recunoscător pentru răspunsul dvs. rapid și deliberat la solicitarea mea. Dacă sunteți în căutarea unei clinici pentru a face un test RT-PCR, vă recomand să mergeți în aceste locuri.

(Original)
Due to the current situation with coronavirus (COVID-19), It is not easy for me to go to my country. I need to follow the necessary procedure. One of them procedure I take a RT-PCR test. And I have to get the format I prepared by the Ministry of Health, Labor and welfare. I heard from Embassy of Japan in Romania that this clinic supports that. As a result, The staff were brilliant! I am grateful for your quick and deliberate response to my request. If you are looking for a clinic to take a RT-PCR test, I recommend you to go to this places.
Tatiana Manea
Tatiana Manea2 ani în urmă
Gabriela Diaconescu
Gabriela Diaconescu2 ani în urmă
Am mai fost la aceasta clinica si de fiecare data am fost surprinsa in mod placut. In ultimul an, nu am mai avut nevoie de serviciile clinicii, pana azi, cand am fost dezamagita de dezorganizarea celor de la front desk. Desi am venit in urma cu cateva zile pentru a face o programare pentru un test anticorpi, anti-proteina Spike, mi s-a raspuns ca sunt foarte aglomerati si sa revin saptamana viitoare. Cand am revenit, am fost trimisa din nou acasa pe motivul ca se ocupa de cei care sunt programati pentru testul Covid si sa revin urmatoarea zi intre 8 si 11. Vorbim totusi de teste platite...! Oare nu se pot face programari si acestea sa fie si respectate, spun asta pentru ca astazi cei care fusesera programati la o anumita ora aveau programarea depasita cu cel putin o ora. Pacat!
Jeanina Ionescu
Jeanina Ionescu2 ani în urmă
Atitudine politicoasa din partea personalului.
Asistenta, pentru a doua oara, nu a recoltat toate analize prescrise de medic copilului (a fost nevoie sa mai vin și a doua zi).
Este pentru prima data când ambele mâini ale copilului sunt învinețite în urma recoltării (nu cred ca este normal sa facă practica pe pacienți) .
Hasmic kevorkian
Hasmic kevorkian2 ani în urmă
Atitudine politicoasă,igiena corespunzătoare.
Maria Stefan
Maria Stefan2 ani în urmă
(Tradus de Google) SUPLIMENTAR

(Original)
EXTRA
Elena Andrei
Elena Andrei2 ani în urmă
Locații recomandate