/Tulcea/Agentie de turism

Excursii Delta Dunarii | Trasee si destinatii deosebite

Strada Grigore Antipa nr. 4, Tulcea 820009, România

Excursii Delta Dunarii | Trasee si destinatii deosebite
Agentie de turism
5
223 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RJ3+5J Tulcea, România
+40 741 338 823
excursiideltadunarii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–22
Marți: 6–22
Mirecuri: 6–22
Joi: 6–22
Vineri: 6–22
Sâmbătă: 6–22
Duminică: 6–22
Scrie o recenzie
Sorin Lazar
Sorin Lazar2 ani în urmă
Am avut parte de o zi minunata in care am văzut locuri de neuitat. Suntem încântați de alegerea noastră și de serviciile oferite. Ne-am simțit foarte bine și nici nu știm când au trecut cele 9 ore petrecute în Delta Dunării. Mulțumim tuturor, dar în mod special domnului Doru care ne-a condus în această frumoasă excursie.
Andreea Posch
Andreea Posch2 ani în urmă
Noi am cerut o excursie individuală , bine-nțeles ca Domnul Emil a stat la dispoziția noastră și ne-a arătat tot ce s a putut in 9 ore!!!
O experiența frumoasa, ceva deosebit, pentru cei care iubesc Natura și Delta. cu siguranța ne vor întoarce și vom reveni la aceasta companie care am descoperit-o întâmplator (spre norocul nostru)! Recomand cu toată încrederea
Mulțumim frumos! 🌺
Iosif
Iosif2 ani în urmă
Recomand tuturor iubitorilor de natură. Am fost pe traseul Tulcea-Mila23-Letea-Sulina. Este un traseu deosebit, ai parte de delta din belșug, de cai salbatici de Letea , alaturi de padurea subtropicala unica din sud estul europei, plus plaja de Sulina care e ft frumoasă. Domnul Adi e un barcagiu deosebit, a fost la înălțime. Deasemenea domnul Eduard este ft serios si punctual.
Daniel Lazar
Daniel Lazar2 ani în urmă
Am ales drept traseu brațul Sf.Gheorghe, pe care nu îl văzusem. Prima surpriză care a venit din partea firmei a fost aceea că ne-a preluat chiar din Tulcea și nu din Mahmudia, așa cum se obișnuiește. Scutire de efort, timp și nervi.
Un traseu de aproape 10 ore cu peisaje incredibile, pe care dl Doru - conducătorul șalupei și ghid deopotrivă, ni le-a dezvăluit pas cu pas, cu simțul umorului, competență și dragoste față de locurile acestea de basm.
Ca bonus, o incursiune în locul de vărsare a Dunării în Mare, acolo unde se schimbă
curenții și culoarea apelor.
Mulțumim firmei, d-lui Edi și d-lui Doru pentru cele oferite vineri, 23 iulie 2021.
Familia Lazăr din Iași
Familia Condei din București
Dalibor Pelici
Dalibor Pelici2 ani în urmă
…deosebit pentru cei care iubesc Delta!…
…servicii la nivel ridicat,traseul de pe potecile Dunării, te îndeamnă să te-torci…cine vine odată-n ,,Paradisul păsărilor și al peștilor”,greu mai poate uita!…locurile deosebite te vor face mereu să te-ntorci!…
…poate pe alte poteci,dar sigur cu aceleași servicii!…mulțumim!…a fost o experiență deosebită(excursie de o zi)!!!…
Ilie ivanescu
Ilie ivanescu2 ani în urmă
Toată echipa care a stat la baza excursiei este ok, serioși, amabili și atenți la întrebările clienților. Am făcut excursia de 9 ore, Tulcea, Mila 23, Pădurea Letea, Plaja Sulina și retur Tulcea. F ok totul! Mulțumim!
Coco stefan
Coco stefan2 ani în urmă
O experiență extraordinară! Oameni profesioniști, punctuali și foarte amabili! Rezervarea se face foarte ușor, iar excursia este organizată în așa fel încât să te poți bucura cu adevărat de frumusețea pe care o oferă Delta Dunării.
Sorin Aldea
Sorin Aldea2 ani în urmă
Mulțumim frumos pentru excursia in deltă! Am avut un tur de o zi spre Milă 23 și pădurea Letea, a fost o experiență frumoasă am văzut coloniile de pelicani și cormorani, nuferi galbeni și un cal sălbatic la Letea de la vreo 2 km distanta. Organizarea a fost buna, barca in o stare bună cu protecție de ploaie iar ghidul un localnic lucrător în armată forțele navale cunoștea f bine Delta si barca, nu am avut emoții ;)
Locații recomandate