/Tulcea/Agentie de turism

Ibis Tours

Strada Dimitrie Sturdza 6, Tulcea 820123, România

Ibis Tours
Agentie de turism
4.6
29 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RF3+H2 Tulcea, România
+40 240 512 787
ibis-tours.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–18
Duminică: 8–18
Scrie o recenzie
A. Leon
A. Leon2 ani în urmă
Tulcea ne duce cu gindul la Delta Dunarii. O excursie de o zi este una din modalitatile de a descoperi aceasta zona feerica. Noi am dorit un vaporas ce parcurge incet canalele deltei si am apelat la Ibis Tours. Am fost foarte multumiti la final.
Tony Russell
Tony Russell2 ani în urmă
(Tradus de Google) Afaceri incredibile cu pasiunea de a arăta frumusețea și. diversitatea lumii naturale a românilor!
Aș recomanda cu o bătăi de inimă !!

(Original)
Incredible business with a passion to show the beauty and. diversity of Romanian’s natural world!
Would recommend with a heartbeat !!
Cristian Gut
Cristian Gut4 ani în urmă
Nu exista pancarda care sa informeze asupra existentei agentiei
Mike O'Leary
Mike O'Leary4 ani în urmă
(Tradus de Google) Nu pot lăuda destul de bine această vacanță.
Niciodată nu am mai fost pe un tur organizat, dar nu am fost dezamăgit.
În primul rând trebuie să-l laud pe ghidul nostru, Cristian. Cunoștințele sale ornitologice erau nesfârșite, faptul că el a fost un entuziast însuși a motivat întregul grup. De asemenea, el a fost un personaj angajat, din momentul în care ne-a găsit și ne-a salutat pe Aeroportul Otopeni, până în momentul în care ne-a dus acolo, ne-am simțit îngrijiți. El a fost mereu plăcut, răbdător și plin de umor, astfel încât personalitatea sa era o componentă majoră în a face vacanța atât de reușită.
Mâncarea și cazarea au fost minunate; hotelul flotant a fost o minune pentru mine și am iubit toate locațiile. Delta a fost incredibilă, nu am văzut niciodată atât de multă viață sălbatică.
Mi-a plăcut, de asemenea, opțiunea onestității de a cumpăra vin, bere și țuică.
Doar o vacanță minunată - și ghidul nostru a avut multe de-a face cu asta.

(Original)
I can't praise this holiday enough.
I've never been on an organised tour before, but I wasn't disappointed.
Firstly I must praise our guide, Cristian. His ornithological knowledge was endless, the fact that he was an enthusiast himself motivated the whole group. He was also an engaging character, from the moment he found and greeted us in Otopeni Airport, to the moment he took us back there, we felt looked after. He was always pleasant, patient, and humorous, so his personality was a major component in making the holiday so successful.
The food and accommodation was great; the floating hotel was a marvel to me, and I loved all the locations. The Delta was incredible, I've never seen so much wildlife.
I also liked the honesty option to buy wine, beer and țuică.
Just a marvellous holiday - and our guide had a lot to do with that.
Vergil Artem
Vergil Artem5 ani în urmă
O firma de incredere.Multumit de colaborarea cu ei
Jordi Miralles
Jordi Miralles5 ani în urmă
(Tradus de Google) Agenție excelentă pentru o vizită în natură, ghizi cunoscuți și prietenoși, o singură problemă cu cazările care nu sunt adaptate, recomandată pentru naturaliști.

(Original)
Excelente agencia para una visita de naturaleza, los guías entendidos y amables, solo una pega con los alojamientos que no están adaptados, recomendable para naturalistas.
Ranger Angelina
Ranger Angelina6 ani în urmă
(Tradus de Google) Am avut o experiență absolut uimitoare cu Ibis Tours! De la început ne-a ajutat să selectăm turul potrivit pentru vremurile noastre la reprogramare din cauza zborului nostru ratat, Ioana a fost foarte bună la comunicare și planificare. Turul nostru a fost fantastic. Ghidul nostru, Floren, era extrem de cunoscător și distractiv cu care să-ți petreci ziua pe barcă. Am venit din SUA în Delta Dunării pentru această călătorie de păsări și nu am fost dezamăgiți.

(Original)
We had an absolutely amazing experience with Ibis Tours! From the beginning of helping us select the right tour for our times to rescheduling because of our missed flight Ioana was great at communicating and planning. Our actual tour was fantastic. Our guide, Floren, was extremely knowledgeable and fun to spend the day on the boat with. We came from the US to the Danube Delta for this birding trip and were not disappointed.
Iuliana Gonciulea
Iuliana Gonciulea2 ani în urmă
Un sejur in Delta Dunarii cu pontonul este o experienta unica. Mancarea este fffff buna, personalul extrem de serviabil, dragut si zambitor, am avut un concediu super cu Ibis, recomand din tot sufletul!
Locații recomandate