/Tulcea/Agentie de turism

Excursii Delta Dunarii - VALEX DELTA TOUR

ponton Hotel Delta, str Garii 4 faleza, Tulcea 820157, România

Excursii Delta Dunarii - VALEX DELTA TOUR
Agentie de turism
5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RH2+RH Tulcea, România
valexdeltatour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 4–23
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Elenabenga Elena
Elenabenga Elena2 ani în urmă
Recomand cu mare drag Valex Delta Tour datorita patronului care a fost f amabil cu noi și ne-a răspuns la toate întrebările pe care le-am avut pana sa ajungem sa ne decidem sa facem aceasta excursie; domnului șofer care a fost și un ghid minunat, ne-a făcut sa ne simțim în siguranță în barca deși aveam un copil mic cu noi.Mâncarea a fost prea bună și prea multaaa 🤗. Sper sa revenim și anul viitor❤️!
Cristina Oncioiu
Cristina Oncioiu2 ani în urmă
Daca vreti o excursie in delta va spun doar atat"BARCAGIU CONTEAZA", la VALEX DELTA TOUR am gasit cei mai buni "barcagii" si ghizi in acelasi timp, am invins teama de apa si de barca si ii multumesc domnului Vali si colegului de a doua zi (nu am retinut cum il cheama) pentru rabdare,incredere si povesti.
Va salut si sa aveti o vara plina!
Paul Pata
Paul Pata5 ani în urmă
O excursie in delta confortabila si cu multe pasari si mancare buna
Gabriela Simuleac
Gabriela Simuleac2 ani în urmă
O excursie perfecta. Pentru cei care isi doresc o plimbare frumoasa pe canalele Deltei recomand cu drag Explicatii ghidului de asemenea foarte utile. Noi am servit masa la padurea Letea, totul foarte bun. Multumim mult 🤗
Marcela Eacomi
Marcela Eacomi2 ani în urmă
Am avut de ales dintr-o varietate de excursii, unele cu durata de 3-4 ore, in diverse locuri, si o alta cu durata de 11 ore. Am preferat-o pe ultima si nu am regretat niciun moment.
Plecarea a fost din Tulcea la ora 9.
Am parcurs un traseu lung cu o ambarcatiune foarte bine intretinuta, cu un ghid local care a dat dovada de multa rabdare si experienta, m-am bucurat de peisaje extraordinare si am admirat varietatea de pasari.
Am optat, din start, pentru o masa la unul din localnicii din Letea. (50 lei - ciorba de peste, peste prajit cu mujdei si mamaliguta, gogosi ca desert, 1 carafa de vin alb si 2l apa).
Am iesit la Marea Neagra prin golful Musura si am revenit in Tulcea la ora 20, pe canalul Sulina.
Pretul total a fost unul mic, 250 lei/persoana ( masa inclusa ).
Fabulos! Recomand!
Silvana Surmei
Silvana Surmei2 ani în urmă
O excursie deosebita, seriozitate, recomand cu toata increderea, traseul superb iar baietii care conduc barcile de viteza sunt de milioane.👏😘 Excursia a durat de la 9 la ora20, un timp plin cu tot ce iti doresti sa vezi in Delta, nuferi, pelicani,egrete, cai in padurea Letea, o masa bogata in peste la localnici din Letea, bratul Sulina, totul superb. Bravo baieti.👏👏👏
Diana Hosu
Diana Hosu2 ani în urmă
Ne-am dorit să vedem cât mai mult într-o zi, așa că am ales excursia Mila 23 - Letea - Sulina cu plecare din Tulcea. Cum noi am fost doar 2 călători, faptul că am avut norocul de a fi cu un grup liniștit și curios, a făcut ziua și mai bună.

In prețul excursiei era inclus doar transportul.

MASA la o gospodărie tradițională din Letea a fost extra și a fost o experiență extrem de plăcută.

✔️Borș de pește
✔️Caras prăjit cu mămăligă și cu mujdei
✔️ Gogoșele cu zahar

Pentru cei care nu mănâncă pește există varianta de meniu cu pui.

SAFARIUL până în pădurea Letea a fost de asemenea extra si a durat aproximativ 1,5 ore.
Noi nu am văzut mulți cai de aproape, dar ghidul nostru a făcut tot posibilul sa ne plimbe până vedem câțiva, mai ales că mulți au ales acest safari din acest motiv.

Plimbarea pe canalele Dunării a fost o încântare. Am văzut pelicani, pescăruși, broscuțe, nuferi înfloriți, am mâncat ciulini de deltă (gustul similar cu al nucilor verzi). Am ajuns până la gura de vărsare a Dunării în mare și până la epavă. Din cauza valurilor puternice nu am putut sa ajungem la insula K, cel mai nou pământ al Deltei, însă a fost suficient pentru o zi lungă (9 dimineața - 8 seara).

Recomand acest traseu pentru cei care nu au la dispoziție mult timp sau sunt doar in trecere prin deltă.
VALEX DELTA TOUR. Excursii In Delta Dunarii
VALEX DELTA TOUR. Excursii In Delta Dunarii2 ani în urmă
Locații recomandate