/Tulcea/Agentie de turism

Guest House DELTA DUNĂRII

Strada Portului 34B, Tulcea, România

Guest House DELTA DUNĂRII
Agentie de turism
4.1
412 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QJW+37 Tulcea, România
+40 240 510 191
pensiuneadeltadunarii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adrian A.
Adrian A.2 ani în urmă
Pentru un consumator obisnuit, oferta este destul de bogata si cu produse gustoase, multe din peste. Pentru cei care nu consuma carne, nu sunt multe alternative. Totusi, primirea este buna si personalul amabil.
Dragos
Dragos2 ani în urmă
Lipsa de personal isi spune cuvantul. Cu greu poti sa mananci altceva decat o ciorba...
Doru Militaru
Doru Militaru2 ani în urmă
Recomand aceasta locatie...frumos...
Remus Simbotin
Remus Simbotin4 ani în urmă
O locație situate pe faleză, in apropiere de Administratia Rezervatiei Deltei. Produsele servite în restaurant sunt ok, iar prețurile accesibile. Calitatea servirii insa lasa mult de dorit, la fel si curățenia din toaleta restaurantului. După ce ne-am așezat la masă și au trecut 20 minute încă nu a venit nimeni cu un meniu, deși 2 ospătari plictisiți se tot plimbau prin zona. Si asta in conditiile in care erau doar 5 mese ocupate. A fost necesar sa mergem personal la bar sa întrebam dacă ne servește cineva, si sa ne luam singuri meniurile.
Alina Tomescu
Alina Tomescu4 ani în urmă
Oamenii sunt primitori dar NU recomand in camera este tv de pe timpuri sunt cateva straturi de mocheta care miros in baie cadita de la dus infundata si curge apa in baie . Celelalte doua familii au avut conditii si mai naspa miros urat in camera dormeau cu usa deschsa la balcon. Dar in fiecare zi schimbau prosoapele si puneau hartie igienica la baie pt asta am dat stelele
Gabriel nita
Gabriel nita7 ani în urmă
Cazare si privelestea spre lacul Ciuperca excelentă, servirea meniului comandat întârzie mult.
Nicoleta Simion
Nicoleta Simion2 ani în urmă
Nu e chiar ok.Paturile lasa de dorit, îți rupi oasele pe ele ,scartaie din toate încheieturile. Preturi cam mari pt camerele mici și mobilier antic.Nu recomand.
Yannis Boi
Yannis Boi2 ani în urmă
O pensiune de nota 0 cu paturii care se rup platourile la dus sunt înfundate fara presiune un miros insuportabil iasa apa inapoi tv din ani 90 aer conditionat 0 rezervi 5 camere si cand ajungi ai doar 3 . Restaurantul de nota 0 comanzi mancare vine dupa 2 ore ca trebuie sa mearga la piata sa cumpere mancare si dupa 2 ore iti aduce ceafa prajita rece si nota tio face din pix 2 ciorbe 2 cefe cu cartofi un cașcaval pane simplu 2 ape si ceva de vita2 beri 300 de lei ca na au platit taxiul pana la piata
Locații recomandate