/Tulcea/Agentie de turism

Excursii In Delta Dunarii | Oferte si Trasee 2021

Strada Gării Nr.2, Tulcea 820157, România

Excursii In Delta Dunarii | Oferte si Trasee 2021
Agentie de turism
5
110 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QJW+5X Tulcea, România
+40 746 622 544
pensiuneaakropolis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Maria Tintea
Maria Tintea2 ani în urmă
Alaturi de Akropolis Tour am avut parte de o prima excursie superba si de neuitat in Delta Dunarii. Gazdele au dat dovada de multa dedicare si ospitalitate, fiind evidenta legatura de familie-traditie din tata in fiu. Pensiunea se afla foarte aproape de port, locul de unde se pleaca in numeroasele excursii. Delta, plina de canale si locuri retrase de multime ofera imagini exceptionale atat cu pasarile care nu se tem de barci sau de oameni, dar si cu vegetatia regasita doar in aceste locuri. Mancarea specifica Deltei te indeamna si ea sa ramai in acest loc de poveste. Varsarea Dunarii in Marea Neagra ne-a oferit minunata sansa de a vedea delfinii, care nu s-au sfiit sa se apropie de barca in atmosfera intregita de muzica Mirabelei Dauer, de care acestia par a fi foarte fascinati. Multumim enorm echipei Akropolis Tour ca ne-a ajutat sa avem aceasta vacanta de vis, nelasand in urma persoanele in varsta care au fost permanant ajutate, astfel bucurandu-se la maxim de intreaga excursie. Promitem sa revenim curand la acesti oameni care ne-au primit cu atata caldura. Recomandam Akropolis Tour fara nicio ezitare!
RUSU ALEXANDRU-IONUT
RUSU ALEXANDRU-IONUT2 ani în urmă
Am mers cu trenul 15 ore pana-n Tulcea doar pentru aceasta excursie si pot spune ca a meritat din plin. Am avut asteptari mari iar Akropolis-tour ni le-a indelinit. Oameni de incredere, seriozitate, locuri minunate si o experienta de neuitat. Pe parcursul excursiei ne-am plimbat pe canalele Dunarii, pe lacuri, am vazut pasari si vegetatie ca niciunde, ne-am plimbat cu calul, am vizitat Letea, iar finalul a fost marcat pe o plaja linistita in Sulina. Multumim mult Akropolis-tour! Vom reveni!
Ioana Dd
Ioana Dd2 ani în urmă
Totul a decurs conform programului. Seriosi, punctuali, soferul foarte serios, profesionist, calm.
Nu imi pare rau ca am ales aceasta excursie - recomand cu incredere
Dorel brindusa
Dorel brindusa2 ani în urmă
Am ales traseul de o zi, a fost o experienta super plăcută, oameni de calitate, profesioniști și îndreptați către client. Am avut toate informațiile pentru a înțelege toate tainele Deltei Dunării. Va mulțumim!
Sendy Club
Sendy Club2 ani în urmă
Delta Dunării * Colt de Rai * o experiență extraordinară pe care o recomandam tuturor ! Ghidul nostru Răzvan si soferul bărcii - domnul Nicu, au fost minunati, plini de viata, pasionati de ceea ce fac si ne-au oferit astfel o excursie de aproximativ 10 ore pe care nu o vom uita niciodată! Mulțumim din suflet echipei Akropolis Tour ! 🌈🌄🦅🐎🐂🦆🌊
Vali Moineagu
Vali Moineagu2 ani în urmă
Va mulțumim pentru excursia deosebita în Delta Dunării! Recomand cu drag, oameni deosebiți și servicii de calitate!!! ☺️
Maftei Nicoleta-Beatrice
Maftei Nicoleta-Beatrice2 ani în urmă
a fost o excursie palpitanta, interesanta si de neuitat, o adevărată aventura pe Delta Dunării!
daca aveți noroc si prindeți niște valuri este excepțional haha! noi am ras cu lacrimi, am țipat si ne-am distrat de minune.
concluzia este ca ne-am relaxat și am dori sa mai revenim cu cel mai mare drag.
Lucian Pacurar
Lucian Pacurar2 ani în urmă
Cele 5 stele le merita din plin , super mulțumit de ceea ce am văzut în aceasta excursie începând de la conducătorul ( capitanul) bărcii pina la excursia propriu-zisă !! Deci 5 stele !
Locații recomandate