/Tulcea/Agentie de turism

ROYAL CRUISES SRL - EXCURSII DELTA DUNARII

Strada Gării 2, Tulcea 820157, România

ROYAL CRUISES SRL - EXCURSII DELTA DUNARII
Agentie de turism
3.9
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RH2+RM Tulcea, România
+40 746 040 506
exploreazadeltadunarii.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dragos Sarbu
Dragos Sarbu2 ani în urmă
ENG: Sadly... They purposely go into groups of pelicans with the boat, just to get good pictures.

Pentru o firma care face ture ghidate în Delta Dunării, oamenii ăștia nu au deloc respect pentru natură. Sa intri cu barca în stolul de pelicani doar pentru o poza spectaculoasa este rușinos. Ca sa nu mai zic de efectele negative pe termen lung.

Evitați royal cruises dar și alte firme care au astfel de practici.
Patricia
Patricia2 ani în urmă
Am avut o experienta superba! Ghidul nostru, Florin, cunoaste foarte bine locurile si ne a explicat tot ce inseamna fauna deltei si istoria ei, oprind mereu pentru a vedea cat mai bine pasarile, nuferii, tot.
Am mancat la Letea, iar masa a fost super gustoasa, facuta chiar de localnici. Minunat! 💙
Corneliu Movila
Corneliu Movila2 ani în urmă
Din tot pachetul de "excursie" cu adevarat excurise a fost doar partea cu excurisia de la Letea unde ghidul localnic, chiar s-a straduit sa povesteasca si sa prezinte punctele de interes ale zonei... Partea cu transportul pe barca pe Delta, a fost una supeba ca peisaj si o dezamagire ca excursie, a fost un transport banal, cu un barcaragiu neinteresat sa vorbeasca si povestesca (vorbea doar daca il intrebai)...Nu prea se incadreaza in excursie... a-si zice traseu cu 2-3 opriri in delta si cam atat... La un pret de 630 de lei de pe familie (2 adulti + 3 copii), doar pentru transportul pe Delta, se putea oferi ceva mai mult... Banii platiti la Letea 100 lei de familie - au fost pe de plin meritati de ghidul localnic...
Bogdan Gogoașă-Gelal
Bogdan Gogoașă-Gelal2 ani în urmă
Nerespectarea ecosistemului în care își desfășoară activitatea ne arată că afacerea primează în detrimentul umanității. Din păcate trebuie să-și revizuiască comportamentul față de locul în care fac bani. Până atunci nu merită nici o stea.
Simona Suditu
Simona Suditu2 ani în urmă
Am optat pentru o excursie de o zi! A meritat toți banii! Am văzut locuri inedite, am avut un ghid care ne-a plimbat pe Dunăre, la Mila 23,Padurea Letea și Sulina. În același timp ne-a prezentat tot ceea ce întâlneam în cale, floră, faună, ca într-o poveste. Sunt profesioniști și merită să mergeți cu ei la drum.
Andrei Baciu
Andrei Baciu2 ani în urmă
Recomand. Totul a fost perfect, de la rezervare, traseu și ghid. Am plecat la ora 9:00 din Tulcea și ne-am întors la 19:30 și am reușit sa vedem foarte multe zone de vizitat din Delta Dunării.
Robert Skr
Robert Skr2 ani în urmă
O experienta de neuitat. Am fost condusi de Mihai, timp de 11 ore, in cele mai frumoase locuri ale Deltei Dunarii, in siguranta si cu nerabdarea de a reveni si de a repeta aceasta experienta! Felicitari baieti!!!
Meli B.
Meli B.2 ani în urmă
O experienta superba!
Am optat pentru traseul de o zii, ceea ce s-a dovedit a fii o experienta foarte placuta cu adrenalina pentru iubitori. Am vizitat locuri din Delta inedite, Mila 23, Letea (de asemenea gazdele unde am mancat au fost foarte amabile si mancarea pe baza de peste a fost foarte buna), am fost la epava, ne-am oprit in apropierea ei (pe fascia unde apa era la nivelul genunchiilor), si la Sulina, doar intr-o zii.
Soferul/ghidul nostru, Mihai, a fost foarte de treaba. Bonus daca alegeti sa mergeti cu el: muzica si adrenalina pe valuri, ceea ce pe noi ne-a distrat maxim !
Recomand pentru oricine doreste o experienta de neuitat, cu siguranta o sa ramaneti impresionati la sfarsitul zilei de tot ceea ce o sa va ofere ei !!✌
Raportul pret-calitate optim.
Locații recomandate