/Tulcea/Agentie de turism

EXCURSII DELTA DUNARI - CAMY MAR

Strada Portului nr 28, Tulcea 820243, România

EXCURSII DELTA DUNARI - CAMY MAR
Agentie de turism
4.7
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5QJV+H7 Tulcea, România
+40 745 114 504
camymar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Maria Cristina Florescu
Maria Cristina Florescu2 ani în urmă
O zi superbă in compania domnului căpitan Nicu! Plimbarea prin Delta Dunării cu vaporașul companiei Camy-Mar a fost de nota 10*! Recomand cu încredere ⚓🛶⚓
Nelu Balaj
Nelu Balaj2 ani în urmă
Un loc mirific, o experienta de neuitat, costuri minime. Trebuie vizitat.recomand pe dl.cpt. Victor.
Mariana Blanaru
Mariana Blanaru2 ani în urmă
O excursie única
Domnu George un om deosebit fara indoiala vom reveni
Popescu Silviu
Popescu Silviu2 ani în urmă
Un tur lent pentru a te bucura de o mica parte din peisajul deltei. Vaporasul foarte confortabil, conducatorul vaporasului un om relaxat si foarte ospitalier.
Ion Costache
Ion Costache2 ani în urmă
Pensiunea Laguna Albastră.... O recomand cu multă plăcere. O minunăție de vizitat. Personal de notă maximă. Foarte curat, ordonat, servicii extraordinare,cea mai bună mâncare. Am zis că nu vb. prea frumos de această locație de teamă că nu voi mai găsi camere libere. Voi revenii cu drag. Sănătate tuturor.
C B
C B2 ani în urmă
Domnle, am fost și voi reveni! De ce? Am luat anunțul de pe “piața liberă” și nu regret: oameni prietenoși și de cuvânt, șalupa lenta cu condiții foarte bune și silențioasă!
Victor-Vartan Pambuccian
Victor-Vartan Pambuccian2 ani în urmă
O excursie excelenta! Printre cele mai frumoase si cu siguranta cea mai relaxanta. Am mers cu viteza mica incat am putut admira multe specii de pasari si plante. Dintre excursiile pe care le-am facut in Delta Dunarii, pe aceasta o recomand cel mai mult. Multumim si pe aceasta cale domnului Nicu!
Mihaela Câmpanu
Mihaela Câmpanu2 ani în urmă
Experienta extraordinara, am intalnit oameni deosebiti, atat personalul vaporasului cat si in locatia unde am servit masa. Un pranz delicios , icre adevarate si deosebit de gustoase, borsul de peste si peștele prajit ,totul delicios, multumim personalului de la 'Scaunele'' si nu in ultimul rand multumim domnului Nicu, ghidului nostru care a condus si vaporasul si ne-a povestit si lucruri minunate despre locurile vizitate ! Zi de octombrie minunata in familie alaturi de oameni deosebiti !
Locații recomandate