/Tulcea/Agentie de turism

Safca Delta Tours - Excursii in Delta Dunarii

Delta Hotel, Waterfront Tulcea, near, 800025, România

Safca Delta Tours - Excursii in Delta Dunarii
Agentie de turism
4.2
147 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5RJ2+2P Tulcea, România
+40 730 544 444
egretamica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: 8–20
Scrie o recenzie
Serban Dinu
Serban Dinu2 ani în urmă
O experienta de groaza , barcile fiind "peticite" , avand tot timpul senzatia ca te vei scufunda ! Mai bine calatoream cu un bustean , ar fi fost mult mai sigur ! Nu recomand , ocoliti cat puteti !
Iuliana Silea
Iuliana Silea2 ani în urmă
Un tată și un fiu într-o afacere de familie, care oferă ceea ce promit, au grijă de ecosistemul în care trăiesc, pun pasiune și mult umor în muncă pe care o fac. A fost o plăcere să descopăr Delta Dunării cu voi!
Ana Negulescu
Ana Negulescu2 ani în urmă
A fost o experiență inedită, o călătorie atât de minunata,plăcută, prezentand cu lux de amănunte a ceea ce atrage privirea ...🍀⏳🛶🛥Calatoriile sunt deosebite si la un pret ofertant in funcție de pachetul ales de servicii.
Ionut Cristian Cirstea
Ionut Cristian Cirstea4 ani în urmă
O excursie in Delta cu barca rapida sau lenta din Tulcea pana la mila 23 . Pret de maxim 150 ron de persoana 4 h . Organizeaza excursii pentru grupuri sau doar pentru familii .
Mircea Luca
Mircea Luca5 ani în urmă
Cea mai buna agenție de turism din Delta : Safca Delta Tours!!!
Ghid super,ce te face sa te simti bine.
Sigur vom reveni!
Multumim Ciprian pt. excursia de neuitat!
Adi Chilargi
Adi Chilargi2 ani în urmă
Experienta ce merita traita ! Profesionisti in tot ce fac , ofera siguranta maxima , surprize placute . Recomandam calduros fara nici cea mai mica retinere . Bafta in tot ceea ce faceti si ... abia asteptam sa revenim !!!
Diana Dragos
Diana Dragos2 ani în urmă
"Iubește ceea ce faci și nu o sa muncești niciodată". Asta vad la fiecare excursie pe care o petrecem alături de Ciprian și familia sa frumoasa! Dragostea și pasiunea lor pentru Delta a devenit și a noastră iar experientele traine împreună au fost unice. Este minunat sa poți scrie în cartea vieții tale amintiri atât de minunate alături de oamenii dragi! Recomand cu toată încrederea Safca Delta Tours
Mary Iancu
Mary Iancu2 ani în urmă
Am plătit avansul și în ziua plecării nu s-a prezentat nici tatăl nici fiul. Au trimis un înlocuitor care la ora plecării nu avea organizat nimic. Pe cât sunt de laudați pe atât am fost de dezamăgiți. Nu recomand !
Locații recomandate