/Bucuresti/Agentie de turism

Cocktail Holidays

Strada Aurel Vlaicu 107, București 030167, România

Cocktail Holidays
Agentie de turism
4
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F423+2M București, România
+40 21 317 8455
cocktailholidays.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–13
Marți: 9–13
Mirecuri: 9–13
Joi: 9–13
Vineri: 9–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Nistor
Daniel Nistor2 ani în urmă
Nu recomand aceasta companie. Au anulat 3 zboruri pentru Madeira de revelion fără motiv si ne-au ruinat planurile de sărbători. Stați deoparte de aceasta companie neserioasa.
Botezatu Nicoleta
Botezatu Nicoleta2 ani în urmă
Am ales din oferta Cocktail Holidays, un sejur de 7 nopți în Sharm el Sheikh(Egipt), la hotelul Coral Sea Holiday Resort 5*. Per total suntem mulțumiți dar... avem și câteva nemultumiri :
1. Ne-au schimbat orarul de zbor după ce am achitat sejurul integral, netinand cont ca poate noi ne-am făcut planuri în funcție de orarul de zbor afișat inițial.
2. În oferta, hotelul era prezentat ca având 6 restaurante, ceea ce nu este adevărat! Sunt 4 (1 principal, al doilea cu fructe de mare, al treilea indian și al patrulea italian), din care la cel principal poți lua masa zilnic. Ai opțiunea de a lua o singura cina inclusa în prețul de All inclusive la unul din celelalte 3 restaurante, dar doar cu condiția sa te programezi cu 48 h înainte. Dacă vrei încă o cina la unul din cele 3 greu accesibile, PLĂTEȘTI!!!!!
3. Dat fiind faptul ca am făcut check in-ul seara târziu, cred ca-i normal sa fac check out ul când am avionul, dar din păcate nu - i asa, ci trebuie sa plătești pentru late check out... Cam 50$. Eu zic ca nu-i corect!!!!
În rest toate bune.. :)),mâncare diversificata, camere mari spațioase, piscine curate, personal serviabil.
De Vries
De Vries2 ani în urmă
Ne-am reintors dupa o vacanta in Zakynthos, Grecia, achizitionata de la Cocktail Holidays. La fel ca de fiecare data cand am apelat la serviciile tour operatorului Cocktail Holidays, am comunicat care sunt dorintele si bugetul nostru, iar ei ne-au facut recomandarile. De aceasta data a fost hotel Marelen din Zakynthos, un hotel micut, o afacere de familie, unde calitatea serviciilor oferita primeaza iar raportul pret calitate este foarte bun, la fel ca si cei de la Cocktail Holidays. Calatorind de multi ani prin cei de la Cocktail Holidays, agentii lor de turism ajung sa te cunoasca si stiu sa iti recomande care sunt locurile potrivite pentru tine si familia ta.

Desi ne doream o vacanta in care sa ne relaxam la piscina, am urmat sfatul agentului nostru de turism din Romania si ne-am inscris pentru excursia turului de insula, unde am avut parte de ghizi plini de energie si am descoperit peisajele extraordinare ale insulei. Apa marii avea o culoare incredibila iar plajele sunt spectaculoase. Zakynthos, este un loc unde ne dorim sa revenim. Pozele facute nu sunt suficiente, trebuie sa fii acolo pentru a simti energia pozitiva a insulei.
Cris N
Cris N2 ani în urmă
Atentie! O agentie de toata increderea. Am achizitionat bilete de avion catre Japonia, Germania, cazare in Marea Britanie, asigurari de calatorie si am avut parte de cele mai bune recomandari si sfaturi de la consultantii Cocktail Holidays. De asemenea, am beneficiat de asistenta si mi s-a raspuns prompt la toate intrebarile.

Recomand cu incredere aceasta agentie!
Gena Tudor
Gena Tudor2 ani în urmă
Ne bucuram ca am ales Cocktail Holidays.
Am avut parte de o vacanta fara cusur in Rodos. Comunicarea cu reprezentantul local a fost foarte buna, ba mai mult am nimerit in perioada incendiilor, am primit regulat informari despre situatia din insula si ne-am putut bucura de vacanta in liniste. Hotelul recomandat de agentul de vanzari (Apollo Beach) a fost conform asteptarilor, chiar mai mult. Cu ajutorul lor am inchiriat si masina, tot procesul fiind foarte simplu. Excursiile recomandate si ghidul local Cocktail Holidays au fost exceptionale, caci pe langa soare si mare ne-am putut bucura si de aventuri in afara hotelului.
Ioana Teodorescu
Ioana Teodorescu2 ani în urmă
De 4 ani am incredere in Cocktail Holidays pentru vacantele mele de vara, si niciodata nu am fost dezamagita. Oferta de hoteluri este foarte buna, serviciile de incredere, atat in vacante la fata locului, cat si in etapa de rezervare si selectie a ofertei. Transparenta si grija pentru clienti, servicii mult mai bune decat orice alta agentie locala cu care am colaborat.
Enasoiu laura
Enasoiu laura2 ani în urmă
Cocktail Holidays este singura agentie cu care calatoresc!
Fetele sunt foarte promte in a oferi ofertele de calatorie, intodeauna mi-au raspuns la toate intrebarile si nelamuriile avute.
De asemenea mi-au oferit cele mai bune oferte care s-au incadrat in bugetul meu de vacanta.
Eu calatoresc cu ele de ceva ani incoa si nu au dezamagit niciodata.
Guiu Emanuela
Guiu Emanuela2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte proasta cu aceasta agentie. Acum 2 saptamani am solicitat o oferta pentru un sejur in Romania, pe litoral insa nu am primit niciun raspuns, asa ca astazi 27.05.2021 am sunat la numarul de pe site si mi-a raspuns o doamna care nu s-a prezentat, desi eu m-am prezentat care mi-a spus ca ei lucreaza in telemunca si ca nu pot plati cu cardul aferent voucherelor de vacanta si mi-a inchis telefonul direct fara sa imi dea posibilitatea sa raspund macar. Pe site-ul agentiei este precizata aceasta modalitate de plata si oricum atitudinea de la telefon si faptul ca nu mi-au raspuns 2 saptamani m-au determinat sa las acest review negativ. Nu recomand!
Locații recomandate