/Bucuresti/Agentie de turism

Dertour

Sun Plaza, Calea Văcărești nr. 391, București 040069, România

Dertour
Agentie de turism
3.6
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94WF+55 București, România
+40 725 400 391
dertour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–20
Duminică: 10–20
Scrie o recenzie
Aurel Stancu
Aurel Stancu2 ani în urmă
O rușine de agenție. Am pierdut cu ei 1.200 eur. Cumpărați...
Liliana Chivu
Liliana Chivu5 ani în urmă
La această agenție sunt niște pitipoance acre si obosite încă de la 10 dimineața! Zero amabilitate, zero colaborare,zero respect pentru client! Nici măcar nu te invită să iei loc! Unde le-ați găsit la angajare?
Tic Stroe
Tic Stroe5 ani în urmă
Fondată9 octombrie 1923  SediuHanovra, Germania Prezență onlinesite web oficial
TUI AG este o companie germană din domeniul turismului, care deține, prin subsidiarele sale la nivel internațioanl, peste 120 de avioane, 3.500 de agenții de turism și 285 de hoteluri. În anul 2005, cifra de afaceri a fost de 19,619 miliarde €, iar numărul angajaților a depășit 62.900 de angajați.
Wikipedia
Eu Tu
Eu Tu6 ani în urmă
Personal blazat, aproape inutil din moment ce caută ofertele pe PC, lucru pe care-l făceam şi eu de acasă: am aşteptat o ofertă pe e-mail mai mult de 48 de ore şi m-am dus la concurență - probabil firma mamă este prea mare ca să vadă asemenea nimicuri! Păcat ...
Raluca Gadau
Raluca Gadau2 ani în urmă
Neprofesionalism dus la maxim, nerespectarea termenilor contractuali, insusirea unor sume de bani care nu li se cuvin. Noi am achitat avansul pentru 3 familii la agentia Dertour Baneasa, am ramas cu banii dati si fara vacanta cumparata! Efectiv am fost inselati! Tin sa mentionez ca eram clienti fideli! Si nu suntem singurii in aceasta situatie. Evitati agentia Dertour pentru ca riscati sa va pierdeti banii!
Vicentiu Iacob
Vicentiu Iacob2 ani în urmă
Niște dudui zeflefimiste care nu stiu decât să fumeze,recomand conducerii un control la începutul programului ora 12,și o să vadă adevărul,eu personal n-am găsit înțelegere cu toate că aveam pachet cumpărat de la târgul de turism. de la Șisu Mihaela care la orice întrebare sau opinie care o declara nu răspundea decât conform contractului ,ce să mai evitați Dertour niște escroci care vă vor decât banii întrebatimă pe mess niște oameni care se cred mai presus de lege care cred că OPC sunt prea mici pentru niște patroni nemți!
Andreeam Iacob
Andreeam Iacob2 ani în urmă
Lipsă de PROFENIONALISM !!!!!! Dna. sau domnișoara SISI MIHAELA care este și director de agenție, (nu știu pe ce criteriu), de la care am achizitionat o vacanță în Turcia de la târgul de turism din noiembrie ,nici nu a discutati cu noi. În condiție actuale în care Turcia nu are deschise granițele( se află în zona galbenă-ceea ce presupune izolare 14 zile la intoarcere)și-a pus o colegă să repete că un papagal conform contractului trebuie să plătiți. Ce rămâne de făcut?
Evitați această agenție!!!!!
Mă abțin de la alte comentarii ....
Bianca Chiriță
Bianca Chiriță2 ani în urmă
Am fost la agentie pentru a discuta despre concediu si am fost tratata execrabil(am ajuns la agentie cand se incepuse programul si am nevoita sa astept timp de 30 de minute pentru ca nu era nimeni cu care sa discut. De asemenea doamna de la agentie nici nu a fost atenta la ceea ce explicam)
Locații recomandate