/Bucuresti/Agentie de turism

ActivTours.ro & Eventuria.ro (GROUP G4 PROMOTION SRL) - Punct de lucru BUCURESTI

Piața Națiunile Unite 3-5, București 040012, România

ActivTours.ro & Eventuria.ro (GROUP G4 PROMOTION SRL) - Punct de lucru BUCURESTI
Agentie de turism
3.3
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3HW+GM București, România
+40 755 013 984
activtours.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Leonard-Vlad Trifan
Leonard-Vlad Trifan2 ani în urmă
Am achiziționat un bilet la Oktoberfest in 2020. Cum s-a anulat și anul acesta, am vrut banii înapoi. Nu se grăbesc sa mi-i restituie și inventează scuze. Nu ii recomand sub nicio formă. Neseriozitate extrema!
FAMOUS BLUERAINCOAT
FAMOUS BLUERAINCOAT3 ani în urmă
Trimit spamm unor persoane care nu le au fost niciodata clienti.
Practic, fac trotuarul online.
Sorin Vizireanu
Sorin Vizireanu4 ani în urmă
Experienta noastră cu activ tours a decurs în cele mai bune condiții. Am avut o vacanță minunata. Așa că vom reveni cu plăcere.
Omocea cristina
Omocea cristina4 ani în urmă
Un sejur la Disneyland Paris minunat! Va multumim !
Calin-Stefan Radu
Calin-Stefan Radu5 ani în urmă
Am avut o experienta neplacuta la un meci de fotbal Liverpool-Manchester United pentru care am cumparat bilete prin Activ Tours. Nu am primit biletele la pensiune asa cum mi s-a zis, a trebuit sa ne intalnim cu un bisnitar intr-o bodega care dadea bilete pe sub mana. Biletele erau anulate si nu am putut intra in stadion din prima, am stat pe afara sa asteptam bisnitarul sa ne schimbe biletele (am incercat de 3 ori pana sa reusim sa intram, toate biletele de la ei erau anulate) - am ratat 15 minute din meci si desi am platit bilete central, ne-au fost date bilete complet lateral avand vizibilitate redusa a terenului (un colt lipsea...) - am fost norocosi ca am intrat dar altii care au luat bilete ca si noi au ramas pe afara. Pensiunea e jalnica, fara calorifer in camera la -1 grade afara, ne-au adus radiator in camera care lumina de zici ca dormeam cu lumina aprinsa. Toate astea la un pret urias care clar nu poate fi explicat decat prin profit contra unor servicii mizerabile.
Exista alternative mai serioase, noi am ajuns sa luam bilete prin ei din cauza ca nu mai erau alti furnizori. Nu recomand.
Daniela Spinu
Daniela Spinu5 ani în urmă
Experienta mea cu Eventuria a fost execrabila! Scump si fara bilet la concert! De trei ori nu!
Cusmulescu Lucian
Cusmulescu Lucian5 ani în urmă
Foarte bine
Cristian Ivan
Cristian Ivan6 ani în urmă
O experienta teribila. Am rezervat bilete dus-intors catre Thailanda impreuna cu sotia prin aceasta agentie. Totul ar fi decurs ok, zborul la dus si cazarea au fost in regula, dar la intoarcere am aflat in aeroport ca a noastra cursa s-a anulat. Compania aeriana (Emirates) sustine ca anuntase agentia cu 3 luni in urma, insa agentia neaga. Nu mi s-a oferit niciun suport, ba mai mult, mi-au indicat sa imi rezolv singur problemele. Atata vreme cat am rezervat prin ei, mi s-ar fi parut normal ca ei sa isi asume comunicarea cu toate partile implicate. In plus au insistat sa imi platesc o asigurare medicala si de storno, pe care ulterior cei de la asigurari nu o recunosc. Pentru putina comoditate in minus, va recomand sa va rezervati singuri, nu merita sa platiti comision doar pentru cateva clickuri.
Locații recomandate