/Bucuresti/Agentie de turism

Bavaria Tour

Strada C. A. Rosetti 17, București 020011, România

Bavaria Tour
Agentie de turism
3.4
60 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4R2+F9 București, România
+40 744 300 309
bavariatour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriela Brezeanu
Gabriela Brezeanu2 ani în urmă
Despre ce sa vorbim?
Despre proasta organizare,Despre jaf la drumul mare,despre necomunicare,despre minciuni vândute bine.
Atenție la orice excursie,circuit sau sejur pe care doriți sa-l achiziționați,informati-va care este tour operatorul în special din Turcia,acolo se practica toate metodele de înșelătorie, de la cazare,masa,internet,excursii opționale .Aceasta companie nici măcar o stea nu merită are toate calitățile proaste posibile și este în colaborare cu Karpaten iar în Turcia ii au partener pe Deko Tours caracterizat prin calitate slaba,valoare scăzută, neprofesionalism,șpăgari și specialiști în minciuni.
Maria trepadusi
Maria trepadusi2 ani în urmă
Am avut un circuit platit din 2019.Iordania.Dupa fix 2 ani in perioada 4-11 sept. 2021 ne intoarcem.Suntem multumiti atat de autocar cat si de obiectivele vizitate.Ghizii au fost la inaltime, doamna Georgeta fiind documentata,amabila si cu un nivel ridicat de cultura.Multumim,BAVARIA!!!
Vergi _
Vergi _2 ani în urmă
Din luna decembrie 2020,am achitat avansul pt.un circuit Elvetia ( 20 iunie 2021 ) in aprilie achitand suma totala. Asteptam cu nerabdare sa plec in acest circuit.....dezamagire totala.... a fost amanat pt.15 august , am mai achitat 30 euro diferenta de pret,la cateva zile am fost din nou instiintata ca nu se va efectua circuitul. Stau si ma intreb,stimata D-NA Andreea cum puteti fi asa amabila pana aveti banutii in cont ,dupa care nici la telefon nu raspundeati,raspundea colega si spunea ca nu sunteti la agentie....iar la cateva minute intrati revoltata pe fir cu intrebarea ,,ce nu ati inteles ,doamna " ?????Sa va fie rusine ! Un comportament ciudat ! Nu este prima data cand plec in excursii externe si nu am intalnit firme cu TEPE,insa mi-a fost dat sa va intalnesc.Am acceptat un sejur la Vatra Dornei pt.a-mi recupera banii si mare mi-a fost mirarea sa constat ca de fapt sunt150 de lei incasati in plus de firma Bavaria . Un gust amar si o parere pe care nu pot sa o descriu . ,,,AM CALATORIT NEMTESTE " RUSINEEEEEEE. Nu meritati nici o stea
Qasr An-Nur
Qasr An-Nur4 ani în urmă
Am fost inselati de Bavaria Tour cu excursia pentru doua persoane in Israel si Iordania, in 2018. Am achitat integral suma in contul sau si nu in contul Omnia Turism, insa aceasta agentie a refuzat sa-si onoreze obligatiile contractuale.

Imi pare rau ca induceti in eroare, insa noi nu am beneficiat de nicio reducere de 40 de procente, despre care sustineti dumneavoastra ca am beneficiat in raspunsul postat la acest comentariu.
Pachetul a fost achitat integral si a fost cel pe care il promovati si il aveati la vanzare.
Va rog mult sa nu denaturati realitatea faptica.
Sorin septimiu Coman
Sorin septimiu Coman2 ani în urmă
Dezamăgit in special de nivelul scăzut al comunicării avute.La telefon am vorbit ceva,in scris au spus altceva și mai mult banii aferenți nu au putut fi nici cesionați (cazul Coman Gabriela Ecaterina via Popescu Adriana).Cireașa de pe tort a fost răspunsul la un mail de-al meu dar indirect deci trimis soacrei mele ??? Sincer eu știu prin ce trec firmele private in acest timp, dar când mă lovesc de asemenea situații, am o singură remarcă: Trebuie falimentați neserioșii astfel încât să rămână in piața cei care doresc să facă afaceri corect.
In rest mă ocup…avocat,ANPC poate și o plângere penală după caz.
Normal o firmă de turism ar trebui să ne aducă DOAR bucurie in viața noastră, dar văd că se poate și altfel.😞
Drosu Carmen
Drosu Carmen2 ani în urmă
in ceea ce priveste comunicarea cu firma nu am ce reprosa, insa ce se intampla in timpul circuitului este alta poveste. Circuitul Istanbul-cappadocia-antalia este un circuit alert, care se face pe repede inainte. in schimb se viziteaza locuri frumoase .Hotelurile sunt alese la iesirea sau intrarea in orase departe de zonele turistice. Pe langa hotelurile alese nu sunt supermaketuri sau restaurante pentru a servi masa sau a mai cumpara cate ceva. Daca nu cumperi la inceputul circuitului pachete premium cu cine sau pranzuri risti sa ramai pe dinafara cu mesele. Esti nevoit sa comanzi de la restaurantele hotelurilor meniuri cu 15-20 euro. Nu ti se ofera timp suficient pentru diverse cumparaturi-cadouri pt acasa. Nici in Istanbul nici in Antalya. Ti se ofera cam 2 ore pentru masa si vizite la obiective turistice individuale.cumparaturile le-am facut in mare parte la oprile de pe drum, popasuri sau benzinarii. in penultima zi din circuit ni sa cerut o contributie de 5 euro pe zi (35 euro) pentru efortul depus de soferi si cei 2 ghizi. ni sa spus pentru a manca si ei "" bucatica de carnita"" pentru ca va da jos mereu bagajele......La intoarcere in vama la bulgari, dupa ce ne-am urcat in autocar sa plecam domnul sofer ne-a spus ca amandoi au fost nevoiti sa dea cate 20 euro vamesilor pentru a fi lasati sa plecam. Cerseala asta imi lasa un gust amar. Nu e primul circuit in care merg si nu am vazut soferi si ghizi mai cersetori ca acestia in nici un alt circuit.
Elena Fuior
Elena Fuior2 ani în urmă
Sunt foarte dezamagita de activitatea firmei. Pentru toti!!!!! inainte de a apela la serviciile acestei firme - ginditiva mult
Mirela Radulescu
Mirela Radulescu2 ani în urmă
Deocamdata, recomand aceasta agentie de turism pentru profesionalismul agentului cu care am comunicat, dna Andreea Dumba! Dupa ce ma voi fi intors din sejurul meu Bavaria Tour, dupa 16 octombrie, revin cu impresii mai detaliate
Locații recomandate