/Bucuresti/Agentie de turism

Avraam Travel

Strada Voicu Tomescu 16, București 052034, România

Avraam Travel
Agentie de turism
4.3
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93VP+7G București, România
+40 735 162 701
avraamtravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adrian Costin
Adrian Costin3 ani în urmă
Frumoase excursiile, atenție când negociați ceva că se cam dă uitării,sau încearcă să vă dea la întors.
Dorina Iancu
Dorina Iancu4 ani în urmă
Am mers la petrecerea de 8 martie cu aceasta firma.Am fost bagati la subsolul restaurantului unde mirosea oribil cica "crama" si am fost serviti in loc de friptura promisa cu sufleu de pui care era un strat gros de coca si o fasie subtire de carne si aia cu gust ciudat la mijloc. Niste muraturi imputite,bautura promisa ni s a adus dupa mai multe discutii cu clientii care erau nemultumiti.
Ziceau cei de la restaurant ca nu este prevazuta in meniu si sa comandam cotra cost.Faimosul restaurant CASA NOASTRA din Sinaia.Iar Domnul Barleanu nu a avut nimic de spus a fost multumit.
Lucian Iancu
Lucian Iancu4 ani în urmă
Experienta mea a fost una neplacuta, am avut ghinionul de a nimeri pe un scaun stricat care se misca constant in fata si in spate. In autocar nu a fost facuta o curatenie prea bune, pt ca am gasit gunoaie. Muzica a fost buna, am vizitat tot ce ne-am propus insa timpul petrecut in fiecare locatie a fost prea scurt, preferam sa stau mai mult si sa vizitez mai putine locuri.
Cei de la agentie au fost amabili, soferul la fel.
Motivul principal pt care dau 2 stele este din cauza ghidului Adrian. Cel mai nepasator din cati am intalnit, ne citea cu 15 min inainte sa ajungem la o locatie, putin din istoria ei, apoi ajungeam cobora primul si disparea. Nu ne anunta nici cand ajungeam, nici cat facem pana acolo, nici cand e masa.
Sandu Cătălina
Sandu Cătălina5 ani în urmă
Cel mai practic mod de a vedea cele mai frumoase locuri din România, cât și din străinătate, la prețuri accesibile și în condiții deosebite. Călătorind cu Avram Travel, ai parte de tot ce ți-ai dorit: cultură, istorie, pelerinaje, drumeții, distracție, voie bună. Domnul Costel este un ghid desăvârșit, foarte bine documentat și o persoană minunată care se străduiește de fiecare dată să mulțumească pe toată lumea. De asemenea, felicitări și domnilor șoferi foarte bine pregătiți pentru trasee atât de dificile și de durată.
Voi reveni cu plăcere și în alte călătorii pe care le veți organiza. Recomand cu căldură. Călătoriți cu Avram Travel,O călătorie pentru sufletul tau !Cu stima Sandu Catalina!
Claudia Lungu
Claudia Lungu5 ani în urmă
nu merita nicio steluta, foarte slaba organizarea. nu recomand ,va ofera surprize neplacute
Maria Cioban
Maria Cioban6 ani în urmă
Am fost intr-o calatorie pentru sufletul meu,cu Avraam travel in tara Almasului cu cheile Nerei la cascadele Beusnita si Bigar in perioada 7-10 sept.si trebuie sa scriu aceasta recenzie pentru ca totul a fost la superlativ ;oameni atmosfera peisaje.Domnul Costel Birleanu ghidul si insotitorul nostru a respectat programul, toate obiectivele ,si pe noi pe toti;am fost ca o familie . Multumesc bunului Dumnezeu ca m-a invrednicit sa cunosc acesti oameni minunati.Din toata inima succes in continuare. Cu stima Maria.
Iulian Nita
Iulian Nita2 ani în urmă
O agenție serioasa, o mare plăcere să mergi cu ei. Oameni dedicați și religiosi
Ramona
Ramona2 ani în urmă
Trasee grozave, organizatori placuti. Recomand cu incredere.
Locații recomandate