/Bucuresti/Agentie de turism

Malta Travel

Strada Pitar Moș 29, București 030167, România

Malta Travel
Agentie de turism
4
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V2+J7 București, România
+40 722 626 903
malta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Zinovei
Diana Zinovei2 ani în urmă
Da, voiam sa dau nota maxima în special Adrianei, apoi am citit despre plata excursiilor în timpul zborului ...
Tatiana Alexe
Tatiana Alexe2 ani în urmă
Am fost în Malta în perioada 02-09.09 2021 la hotel Bella Vista. La raportul calitate/ preț foarte bun aș adăuga profesionalismul reprezentanților agenției cu care am venit în contact.Consider utilă metoda de a prezenta cu detalii încă din timpul zborului către Malta a excursiilor opționale pentru a analiza și a alege în cunoștință de cauză . Le-am ales pe toate și nu regret deloc.Malta este o țară care chiar merită vizitată. Ar fi multe de povestit dar vreau doar să adresez mulțumiri speciale și felicitări pentru ghidul nostru Ianoș .
Marin daniela
Marin daniela4 ani în urmă
Pozele sunt strict informative, atentie se cer bani pentru optionale in avion, timp de ora. Desi am sunat la agentie cu 2 zile inainte sa stiu program, bani de pregatit...m-au informat in avion ca acesta este programul si bani luati in zbor ca sa nu plateasca bani la stat. Fara chitanta...asa este Romania. Tara saraca dar scumpa, lipsa bancomate in orase turistice, frecvent la restaurante nu functioneaza plata cu card-ul la restaurante. Dezamagire totala. Dependenta de o agentie care nu plateste taxe statului roman si imbunatateste PIB Malta.si proprile buzunare. Mancare proasta si scumpa..pentru o zona asa saraca si murara.
Adrian Cojocaru
Adrian Cojocaru4 ani în urmă
Malta e o destinatie superba, dar Malta Travel dezamageste mult, evitati excursiile vandute de ei inca din timpul zborului, veti gasi local mult mai ok orice excursie. In cazul neefectuarii lor acestea nu vor fi rambursate (nici macar partial).
Teo D.
Teo D.4 ani în urmă
Malta este o destinatie superba. Ghidul nostru a fost Janos - un fel de enciclopedie a informatiilor despre Malta si nu numai: istorie, geografie, religie, politica. Bun organizator si totusi o prezenta discreta.
Cop c
Cop c5 ani în urmă
Malta este o destinație foarte frumoasă. Merita sa o vizitați. Hotelul Santana (4stele) este ok (așternutul vechi ), chelnerii sunt amabili.
Ce nu a fost ok din partea agentiei: nu te anunta la cumpararea biletului ca dacă iei la hotel de 4 stele vei fi de fiecare dată în urma celor de la 5 stele. De exemplu, la plecarea spre casă, 4 stele pleaca cu o oră înaintea celor de la 5 stele (distanta cu autobuzul fiind de 9 minute) cu toate că avionul nostru pleca cu o oră mai târziu!! În concluzie, pt doar acest exemplu, cei de la 4 stele asteaptă in aeroport 4 ore pe cand cei de la 5 stele doar 2 ore!
Crush
Crush6 ani în urmă
O agentie de turism
Delia Ion
Delia Ion2 ani în urmă
Sunt extrem de prompti, răspunsurile sunt clare și lămuritoare. Prin aceasta calitate ma determina sa hotărăsc plecarea cu ei.
Locații recomandate