/Bucuresti/Agentie de turism

Happy Tour

Strada Polonă 68-72, București 010505, România

Happy Tour
Agentie de turism
4.3
73 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F423+74 București, România
+40 21 307 0600
happytour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristian Moise
Cristian Moise2 ani în urmă
Am interacționat doar la telefon, doamnele de acolo au fost foarte amabile cu mine și mimau oferit ajutorul de care aveam nevoie.
Loredana Hintescu
Loredana Hintescu4 ani în urmă
Lipsa de profesionalism din partea angajaților.Am solicitat o oferta pe email, am primit răspuns, m-am hotărât asupra uneia, mi-am prezentat interesul și i-am comunicat ca în următoarea zi voi ajunge la sediu sa plătesc. Dar ajunsa acolo mi-au comunicat ca nu știe ce s-a întâmplat și oferta nu mai e valabila. Am întrebat de ce nu mi s-a comunicat ca pot plăti online, având în vedere ca pe booking scrie ca poți rezerva și plăti la proprietate, iar doamna de acolo mi-a răspuns pe un ton neadecvat și era ea mai deranjata de situație, deși vina era a ei.
Dan Modrogan
Dan Modrogan5 ani în urmă
am achiziționat în trecut servicii de la această agenție și nu am avut probleme. anul acesta am făcut o vizită la sediul din București pentru a cere o oferta. trecind peste lipsa de amabilitate (nu lași un client să aștepte pentru că sunteți în ședința și nu vrea nimeni să plece de acolo), rămîne modul în care au răspuns. după 2-3 minute în care părea că mai mult vrea să scape de mine, domnișoara mi a promis un răspuns în 48 de ore. am primit un e mail peste 2 săptămâni. cu așa profesioniști să tot lucrezi. dacă așa tratezi pe cineva care se deplasează la sediu atunci nu mai am nimic de zis.
Catalina
Catalina7 ani în urmă
Multumesc Happy Tour pentru serviciile si suportul acordat in toate calatoriile pe care le-am achizitionat de la voi. De fiecare data mi-au oferit alternative foarte bune si au fost foarte sinceri, flexibili si transparenti in legatura cu tarifele, taxele si chiar si starea fiecarui hotel sau locatie despre care am intrebat. Nu am avut niciodata surprize neplacute, iar ofertele pe care le-am ales cu suportul lor, au fost exact asa cum erau prezentate.
Pentru mine sunteti cei mai buni, va aleg de fiecare data si recomand tuturor celor care isi doresc sa calatoreasca in siguranta, in vacante personalizate sau orice alt tip de vacanta.
Agentii lor de turism tin cont de ceea ce ne dorim si transmit tarife foarte bune, avand grija sa se inacdreze in bugetul pe care il transmitem.
Abia astept urmatoarea vacanta! :)
Ioana Negulescu
Ioana Negulescu7 ani în urmă
Happy Tour este o agentie pe placul meu.Foarte prompti si operativi, au incercat sa vina in intampinarea solicitarilor mele de fiecare data in vederea rezolvarii oricarei probleme. Am colaborat de mai multe ori si am fost de fiecare data foarte multumita! Voi apela cu fiecare ocazie la serviciile lor!
Florin Dumitrascu
Florin Dumitrascu8 ani în urmă
Se poate spune ca angajatii sunt cei care dau caracterul unei companii. Nu am apelat la serviciile companiei, dar am avut neplacerea de a intalni pe unul din angajatii sai in trafic. Miercuri, 2 septembrie, ora 13.20, masina B-103-HTG inscriptionata cu logo-ul firmei (Happy Tour Group) circula in spatele meu pe Splaiul Independentei, in apropiere de Grozavesti. Enervat de "lentoarea" cu care ma deplasam in coloana, soferul acestei respectabile companii mi-a adresat o tirada de injurii si abjectii verbale greu de reprodus aici. Nota zero as vrea sa va dau. Recomand responsabililor de resurse umane mai multa selectivitate in alegerea personalului, mai putin in cazul in care doriti ca astfel de oameni sa va reprezinte. Nu am sa apelez niciodata la serviciile acestei companii si nu am sa o recomand nici cunoscutilor.
Marian Seban
Marian Seban2 ani în urmă
Legatura cu ei se face prin call center care de fapt nu ofera informatii te pun sa le soliciti pe mail, mailuri la care nu raspund, am asteptat o oferta timp de 2 săptămâni fara rezultat. Informatiile de pe site nu sunt complete
Cornel ilie anghel
Cornel ilie anghel2 ani în urmă
Nu locația te poate impresiona, ci oamenii... Oamenii de aici își asumă responsabilitatea chiar și în situații defavorabile... Bravo lor!
Locații recomandate