/Bucuresti/Agentie de turism

Agenție de voiaj CFR Titan

Str. Liviu Rebreanu 8, București 031784, București 031784, România

Agenție de voiaj CFR Titan
Agentie de turism
3.7
158 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C5F6+QH București, România
+40 21 341 2022
www1.cfrcalatori.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Stefan Milea
Stefan Milea2 ani în urmă
Nici bine, dar nici rau. Am dat de personal foarte arogant si rautacios fata de clientii care ii platesc pana la urma. E foarte urat sa fii angajat la o companie de stat si sa te crezi superior clientului, in ciuda faptului ca el iti asigura salariul. Sunt momente in care este mai aglomerat, dar asta nu este o scuza pentru comportamentul personalului. Partea buna este ca aici am dat si de personal dedicat si atent cu calatorul.
Public relations D&D
Public relations D&D2 ani în urmă
Am intalnit o dna super draguta,care m-a ajutat sa iau bilet in ziua si orarul dorit si mi-a raspuns la toate intrebarile legate de posibilele optiuni.
Mădălina
Mădălina2 ani în urmă
Efectiv nu merita nici macar o stea. Doamnele de la ghiseu nu sunt atente deloc. Una din doamne m a intrebat de 3 ori daca destinatia este eforie sud ca sa fie sigura (cu toate ca a mentionat ca a mai gresit bilete si sa nu repete greseala) si in toate biletele a trecut eforie nord.
M am dus a doua zi sa schimb biletele si era alta doamna, a spus ca nu ma poate ajuta cu nimic Si ca ținem oamenii la coada degeaba.
Mai tarziu sa aflam ca pentru a schimba biletele, Ne cerea un comision de 14 lei per bilet
Mi se pare nesimtire, adica tot greseala lor a fost si tot eu sa platesc
Nini Nini
Nini Nini2 ani în urmă
Tot timpul telefonul inchis. Pentru o informatie trebui sa te deplasezi acolo. Trebui facuta o schimbare la aceasta agentie. Nu merita nici o stea.
Laura-Andreea Costinescu
Laura-Andreea Costinescu2 ani în urmă
IN 95% DINTRE CAZURI "NU FUNCTIONEAZA" PLATA CU CARDUL! TOTAL DEZAMAGITOR. PERSONALUL DE ACOLO TE TRIMIT NONSALANT SA SCOTI BANI.
Bianca Mihaela
Bianca Mihaela2 ani în urmă
As fi dat zero stele daca as fi putut!
Nu stiu unde ii statea mintea vanzatoarei pe tot parcursul interactiunii noastre, poate la masa de pranz, la ultima telenovela la care s-a uitat, la cat de cald e afara, nici ea nu stia ce o furase cu atata ardoare . Desi am fost singura persoana care achizitiona bilete in acel timp, a durat 15 minute sa-mi tipareasca niste amarate de bilete. I-am specificat data si mi-a dat pentru alta data, apoi a tiparit alte bilete, dar a uitat sa ne dea si locuri, asa ca a mai scos al treilea set. Scria pe tastatura in stilul 4 cifre pe minut... Si mi-a zis ca s-a anulat trenul pe care voiam sa-l luam, mi-a dat bilete pt altul. Nu ma mira ca a apasat aiurea pe butoane sau ce a facut de i-a aparut ca acel tren este indisponibil, pentru ca nu s-a anulat. L-am verificat si a mers fara probleme... Si aici nu se respecta normele anti-covid, biroul CFR e protejat de un geam, insa femeia vorbea pe langa geam. Nu auzise niciodata de statia unde voiam sa ajungem. Ma asteptam in orice clipa sa tasteze CNP-urile gresit sau apese pe statia gresita. Oricum nici in gara nu e personal de alta teapa, macar acolo se misca oarecum mai repede.
Demon Mind
Demon Mind2 ani în urmă
Am venit la ora 20:40 sa pot achizitiona bilete pentru a pleca maine spre Brasov, mi-a spus ca am venit mult prea târziu si ca nu se mai poate deschide casa( a folosit asta doar ca pretext pentru a nu ma lasa sa imi cumpar un bilet) si a fost si foarte sictirita si se si rastise la mine si la prietenii mei
Ioan Radovan
Ioan Radovan2 ani în urmă
Procurarea biletelor nu durează mai mult de 10-12 minute, dar personalul pare mereu fără vlagă chiar dacă te duci dimineața sau după-amiaza, de parca nu ar fi mulțumiți de locul de munca pe care îl au, nu au cel mai bun comportament cu clienții, dar totuși va puteți rezolva lucrurile, cu dezagreare din partea angajaților, dar le rezolvați...
P. S. Când va duceți nu uitați sa vorbiți cât de tare puteți la ghișeu, doamnele au probleme serioase cu auzul...
Locații recomandate