/Bucuresti/Agentie de turism

Iri Travel

Etaj 1, Apartamentul 2, Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu 15, București, România

Iri Travel
Agentie de turism
3.7
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F38G+6C București, România
+40 21 650 0154
iritravel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Glodeanu
Ana Glodeanu2 ani în urmă
Am achiziționat o oferta pentru 3 zile cu ultra All inclusive.
Ne-am ghidat în alegerea ofertei și după numărul de stele al hotelului , insa în oferta primita din partea agenției , hotelul era de 4 stele iar când am ajuns la locație hotelul avea doar 3 stele.

Ni s-a comunicat ca vom avea vedere la mare, a fost parțial, din păcate.
Hotelul era unul recomandat de agenție, însă serviciile au lăsat de dorit.
Ionela dumitrica
Ionela dumitrica4 ani în urmă
Transportul cu această firmă este groaznic. NU recomand.Nu as da nicio stea daca as putea.Am fost in pelerinaj 5 zile in Transilvania si Maramureș 28 iunie-2 iulie 2019 cu autocarul AG 21 SPV condus de unu blond Gheorghe Sorin care nici macar nu si-a prezentat numele de familie. În prima zi a mers aerul conditionat iar după ce lumea a strâns bani sa de a la sofer ( ca asa e romanul fraier da bani peste tot cu toate ca e datoria lor sa conduca ) după a zis ca are ceva electric si nu mai merge aerul. Dar eu avand locurile din fața am observat cum acesta apasa doar butonul de ventilatie si nicidecum pe cel de aer conditionat. Păcat ca nu pot sa pun poza sa vada toata lumea cum ne fraiereste aceasta firma. Ne fura pe fata ,in acest fel soferul si-a scos câteva sute de lei buni din motorină profitând de naivitatea noastră. Dacă mergea cu aerul conditionat pornit bineînțeles că ar fi consumat mult mai mult si nu iar mai fi rămas lui nimic. Asa ca si-a batut joc de oameni majoritatea fiind bătrâni si ne a adus ca pe niște animale bagate in saună in ideea in care afara erau 38 de grade, va imaginati ca in autocar era mult peste. Rusine!
Adriana Draghici
Adriana Draghici4 ani în urmă
Groaznic! Transmit un timp total nerealist! Autocarele sunt vechi, fără condiții! În cadrul unei curse spre Bulgaria s-au stricat 2 autocare, abia al treilea autocar venit din stațiune a reușit sa ne ducă la destinație. Întârzierea de 4 ore la dus, iar la întors a plecat cu 2 ore întârziere. Culmea ironiei, ne-au sunat sa nu cumva sa întârziem.
Sandu Cristian
Sandu Cristian4 ani în urmă
Am solicitat relatii cu privire la un pachet de vacanta in Bulgaria achizitionat de o alta firma de turism dar care era in relatie cu Iri Travel. Un nesimtit de la firma Iri Travel pur si simplu m-a trimis la acea firma desi daca voia dadea un copy paste si imi trimitea datele solicitate. Voiam pur si simplu sa vad daca exista această firma si dacă sunt profesionisti. M-am convins. Anulez rezervarea.
Antoneta Lazar
Antoneta Lazar4 ani în urmă
Am fost plecată in pelerinaj cu basilica travel,cu un autocar de la Iri travel .Şoferul pe nume Costel Nae ,un domn in adevaratul sens al cuvantului ,foarte amabil,cu bun simț si foarte credincios ,un lucru rar intalnit.Un şofer profesionist cu care m am simtit in siguranță in permanență.
Felicitări domnule ! si ca d voastră aş dorii sa fie majoritatea şoferilor .Pelerinajul a fost 29 _ 30 iunie 2019
Vio Dav
Vio Dav5 ani în urmă
7 - 12 iunie 2018
Am plecat spre Polonia cu doua autocare de la aceasta agentie in cele mai mizere conditii cu cei mai neexperimentati soferi...condusi de noi cu gps-ul de pe telefon atat in afara tarii cat si...atentie...in tara! Agentie care a permis plecarea acestora la drum fara: licenta, cu stare tehnica vulnerabila, fara frane, curea care pe drum s-a rupt, fara aer conditionat, șofer angajat cu o zi inainte de plecare, care nu avea habar de trafic international, care nu stiau ca trebuie sa plateasca taxa de drum, care treceau pe rosu fara probleme, parbriz spart in toata lățimea lui, mizeria din autocar, scaune nefunctionale, atitudinea, lipsa cunostintelor...sunt cateva doar...
Unul din cele doua autocare in Austria a fost observat in benzinărie de control trafic si l-au blocat pe loc retinandu-le licenta! Celalalt a scapat ca prin urechile acului.
Aveti grija si asigurati-va cand plecati la drum. Fotografiile de pe site aratau deosebit cu cele doua autocare, realitatea era insa...CRUNTA!
Petrica Grigore
Petrica Grigore5 ani în urmă
Fotografia reprezintă o gură de ventilatie astupată cu plasturi intr-un autocar al acestei vestite firme. Am avut neplăcerea să călătoresc de două ori cu această firmă, odată în calitate de organizator al unei excursii si odată ca și client. În ambele dăți am avut ghinionul ca mașina să fie condusă de același șofer; Lăutaru Marin, șofer care a fumat în autocar în timpul mersului, cu ușa deschisă. Arunci când i-am atras atenția, a trântit ușa vizibil enervat si a aruncat țigara pe fereastră. Una peste alta, recomandarea mea este să evitați călătoria cu această firmă și mai ales cu autocarele lor. Fotografia atașată a fost făcută în AG-06-SPV.
Gianina Gia
Gianina Gia5 ani în urmă
Nu călătoriți cu această firmă .Transportul este groaznic lipsă ghid pe autocar lipsă comunicare șoferi inconștienti începători te fură pe față aceata firmă nu merită licență de transport .Cer bani pentru a te duce ls hotel când transportul este inclus până la hotel nu in centrul orasului si îți ia banii la plecarea din țară dus -intors. Pentru 5 kilometri ne-a luat 40de euro .jecmaneala pe față .din bucuresti si până în kusadasi turcia pentru dus bietul costă 43,5 euro iar in turcia faci costă 10euro 5km.sau minibusul 3lire turcești de persoană
Va dati seama ce firmă este....niste hoți și niște tepari in adevăratul sens al cuvântului. Dacă vreți aventură pe banii si nervii dvs.calatoriti cu această firmă. Sper ca sfatul meu să vă fie de folos
Locații recomandate