/Bucuresti/Agentie de turism

Agentia de turism Sara Travel - Excursii Reusite

Șoseaua Giurgiului 33, București 040651, România

Agentia de turism Sara Travel - Excursii Reusite
Agentie de turism
4.4
43 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
93XW+HP București, România
+40 721 134 320
excursiireusite.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dumitru Georgeta
Dumitru Georgeta2 ani în urmă
Mariana te rog sa nu fii necajita din cauza recenziei scrisa de dna Iosif.
Nu poți încadra în bine sau rău un agent de turism sau o agenție de turism când nu ai învățat limba română.
Ghid este substantiv gen masculin.
Expresia ghide nu există în DEX.
Așa că nu comentez calitatea acestei persoane.
Noi te cunoaștem de aproximativ 25 de ani. Ești o persoană dedicata profesiei.
Te apreciem și te iubim!
Gabriela Iosef
Gabriela Iosef2 ani în urmă
Puncte forte: Cazari, locatii, mijloace de transport, foarte bine pentru tarifele percepute. Conducatori auto profesionisiti, disponibili la schimbarile de program sau de traseu. Recomand!
Carmen Istrate
Carmen Istrate2 ani în urmă
Mulțumesc frumos pentru aceasta frumoasă vacanta de neuitat doamnei Mariana și soțului dânsei foarte urat din partea doamnei Gabriela pentru reproșurile aduse la persoanele nevaccinate din grup și acestei agentii
Camelia Mircea
Camelia Mircea4 ani în urmă
O excursie cu un traseu de vis ,in Muntii Apuseni ,organizata de doamna Mariana si condusa de un ghid inimos ,doamna Speranta.Multumesc pentru ca existati si ne oferiti ocazia ,sa descoperim locuri atat de frumoase si dragi inimilor noastre.
Marina Neagu
Marina Neagu5 ani în urmă
Cel mai practic mod de a vedea cele mai frumoase locuri din România, cât și din străinătate, la prețuri accesibile și în condiții deosebite. Călătorind cu Sara Travel, ai parte de tot ce ți-ai dorit: cultură, istorie, pelerinaje, drumeții, distracție, voie bună. Dna Mariana este un ghid desăvârșit, foarte bine documentat și o persoană minunată care se străduiește de fiecare dată să mulțumească pe toată lumea. De asemenea, felicitări și domnilor șoferi foarte bine pregătiți pentru trasee atât de dificile și de durată.
Voi reveni cu plăcere și în alte călătorii pe care le veți organiza. Recomand cu căldură. Călătoriți cu Sara Travel!
Ioana Ciocoiu
Ioana Ciocoiu5 ani în urmă
Excursia "Calator prin tara mea" . Superbe obiective turistice. Dar.....Probleme la cazari.....Super probleme de atitudine si comportament la Dna Maria, reprezentant agentie si ghid. De ex: daca obisnuiti sa luati de obicei si pranzul (intr-un sejur cu demipensiune) luati-va adio....sau pregatiti covrigei rezerva. Ori opreste, ori nu, sa se ia pranzul. La Domnia sa exista varianta de pranz Kaufland. O caserola de masline...se poate...e un pranz ideal....de neuitat!

Concluzia: pacat de conceptul exceptional al excursiei umbrit de lipsa de tact si empatie a Dnei Sara Travel.

Cu speranta intr-o tara normala, cu servicii normale si respect pentru client,
va urez numai bine!
Bogdan Gherasim
Bogdan Gherasim2 ani în urmă
Țeapă sigură. Am dat banii pe excursie și cu o zi înainte m-au anunțat că nu se mai face. De o luna mă lupt cu ei să-mi recuperez banii și încă nu am reușit.
P.S. Dupa ce am postat aceasta recenzie mi-au dat totusi banii inapoi. Dar dupa jignirile pe care a trebuit sa le suport, sigur nu mai calc pe la firma lor.
Aurelia Lora Constantinescu
Aurelia Lora Constantinescu2 ani în urmă
Ce pot sa va spun este faptul ca il consider locul ideal ptr a avea o excursie reusita din toate punctele de vedere!!! In primul rand,in momentul in care deschizi usa agentiei te intampina un zambet cald si o voce placuta care te poftește in interior!!Aici vei gasi o ambianta plăcută din pct de vedere al curateniei si al modulului in care esti tratat!! Vei gasi o gama.larga de excursii din care poti alege si la preturi rezonabile!!!Iar.daca vei si pleca in excursie cu Sara Travel te veu intoarce incarcat cu energie pozitiva si plin de voie buna!!! RECOMAND CU TOATA INCREDEREA SARA TRAVEL😃
Locații recomandate