/Bucuresti/Agentie de turism

Agentia Dream Holidays

Bulevardul Iuliu Maniu 7,Corp A,Sc.2 biroul 9,parter, București 061075, România

Agentia Dream Holidays
Agentie de turism
4.9
90 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3M3+6J București, România
+40 721 129 490
dreamholidays.com.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–17
Marți: 10–17
Mirecuri: 10–17
Joi: 10–17
Vineri: 10–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Viorica Badea
Viorica Badea2 ani în urmă
Recomand aceasta agentie amatorilor de city break. Am calatorit la Viena si am fost foarte multumita de serviciile oferite de Agentia Dream Holidays.
Multumesc din suflet..
1
Danielle K
Danielle K2 ani în urmă
Mulțumim pentru profesionalism și răbdare, a fost o vacanta și un vis de vara în plina toamna.. Am fost în Tenerife unde ne am simțit minunat! Mai vrem 🤗😘❣️ sunteți minunati!
Valentina Nica
Valentina Nica2 ani în urmă
Hurghhada-Egipt, o statiune frumoasa, Hotelul Magic Beach este un hotel frumos pe malul mari Rosi, are zona de relaxare, plaje ptivata, apa mari este calda si cristalina cu o salinitate mare ce te face sa plutesti fara sa sti sa inoti.Divertismente de relaxare, sport, spectacole, mancarea proaspata, diversitate, bauturi.Curatenia si personalul este minunat, magazine in interiorul hoteluilui, gasesti oice doresti.
I.M. Caraghin
I.M. Caraghin2 ani în urmă
Am fost plecat în Santorini la final de iulie 2021. Am avut o colaborare foarte buna cu agenția, mai exact colaborarea cu doamna Mirela. Cazarea la Kamari Blu (Kamari Blue Boutique Hotel). Cazarea a fost multumitoare. Plaja este doar cu pietre, de culoare neagra, după cum e solul vulcanic. Ce voi scrie in continuare despre hotel nu implică agenția Dreams Holidays, de care sunt extrem de mulțumit. Totusi, pentru cei care vor ajunge la acest hotel, scriu aici câteva recomandări pe care le-aș face hotelului din Kamari:
-existenta unei firme cu numele hotelului, nume care acum nu este vizibil, hotel neaflandu-se la strada (Beach Street), ci oarecum in spatele tavernei Saliveros (mergand pe strada in căutarea hotelulu eu am ajuns până la Albatros, unde patronul restaurantului a fost amabil să mă îndrume)
-existenta la balcon a unor plase de țânțari
-existenta orelor de liniște care să fie indicate spre respectare atat locatarilor, cât și cameristei (un plus este ca menajera vine zilnic, dar ar fi preferabil să fie silențioasă)
-solicitarea către locatari să închidă ușor ușile, care au sistem automat de închidere, care duce la trantirea lor (sistemul ăsta este pentru mine un dezavantaj al hotelului pentru că usilennu se pot închide în mod silențios)
-mutarea spațiului de loisir si de comunicare în curte (cu umbrele contra soarelui) pentru a nu se mai auzi în camera tot ce se întâmplă în hol
-existenta unei rampe pentru a căra bagajul sau eventual a unei plăci care să acopere o parte a scărilor, ca o rampă
-variatie pe zile privind produsele de la micul dejun
Ilinca Beti
Ilinca Beti2 ani în urmă
Suntem deja la a2-a vacanta prin Dream Holidays,este fain ca au pachetele lor care le pot personaliza.Am fost in Zakynthos, Palma de Mallorca si acum ne gandim la Mykonos.Recomand aceasta echipa de oameni minunati !
Carmen Bharucha
Carmen Bharucha2 ani în urmă
Multumita Dnei Mirela am avut parte de una din cele mai frumoase si sigure vacante in Maldive. Data fiind perioada de COVID, foarte multe formalitati si chiar schimbari au fost necesare, lucruri aduse imediat la cunostiinta de dansa. De asemenea agentia beneficiaza de colaboratori foarte seriosi atat in tara cat si in afara care au facut ca sejurul sa fie exact cum dansa ni l-a descris. Dna Mirela este o persoana foarte dedicata, care pune mult suflet si profesionalism in ceea ce face. Ma bucur ca am cunoscut-o si mai mult ca sigur vom reveni la dansa si pentru alte excursii deoarce preturile agentiei sunt foarte atractive.
Dorina ursache
Dorina ursache4 ani în urmă
Am plecat in excursie in Malta cu Dream Holidays .Am stat la Hotelul Bella Vista .Ne-au ajutat informatiile date in agentie ,foarte precise.
Florenta Oprea
Florenta Oprea2 ani în urmă
Dupa Turcia si Grecia anul acesta am decis sa mergem in Egipt.Va recomand agentia Dream Holidays care ne-a indrumat sa alegem o vacanta de vis la Hotelul Desert Rose.
Locații recomandate