/Bucuresti/Agentie de turism

TAROM

Splaiul Independenței 17, București 030167, România

TAROM
Agentie de turism
3.8
119 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C3JV+JG București, România
+40 21 303 4400
tarom.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Oprea234 zile în urmă
RUȘINE TAROM !!! Folosim însoțitorul de zbor pe postul de" VANZATORUL DE LA MAGAZINUL DIN COLT'"De la decolare până la aterizare asta au făcut cei 3 insotitori...au plimbat un căruț cu produse pt vânzare.. nu am fost întrebați nimic,nu ni s a oferit un pahar cu apă,nu poți merge la toaletă că nu ai loc de căruț....Întreb::până unde se poate injosi TAROM,dar însoțitorii?????
Mihai Radescu
Mihai Radescu2 ani în urmă
Agentia este Inchisa cu toate ca pe google maps arata ca e deschis pana la ora 17 iar cei de la callcemter nici nu raspund la telefon.
Aurel Ciupagea
Aurel Ciupagea2 ani în urmă
Deși pandemia a scazut in intensitate și este permis contactul direct, cei de la TAROM nu au deschis locația cu pricina. Foarte greu de contactat telefonic, greoaie interacțiune cu operatorii...😠
Andrei Grabovschi
Andrei Grabovschi5 ani în urmă
Extrem de greu de gasit loc de parcare in toata zona cel putin in jurul orei 11. Angajatii sunt amabili. Atentie la comisionul de rezervare in agentie care e de 15 euro fata de 5 euro online. Puteti rezerva online de pe telefon cu plata in agentie si salvati 10 euro. Puteti plati in lei sau euro, la un curs foarte aproape de cursul bnr.
Lucian Mocanu
Lucian Mocanu6 ani în urmă
Incompetenți. Nu știu să caute informații în propriul site. Au sistem informatic din anii 1900 și angajați născuți în aceeași perioadă. Încercați altă agenție.
Motivul pentru care am apelat la agenție este rezervarea unui loc pentru animal de companie.

Incompetents. They don't know how to look up information in their own site. Ancient terminals and employees. Try other agencies.
Reason I went to this agency was booking a ticket with a pet.
Norina Grigoras
Norina Grigoras2 ani în urmă
incompetenti, nesimtiti si hoti. zbor pt luna iulie 2020 anulat, cu termen de restituire a banilor in 90 de zile LUCRATOARE, termen neonorat bineinteles, ca la un apel de verificare a situatiei in ianuarie 2021 sa comunice ca nu au avansat deloc cu restituirile din luna mai 2020 si ca e dreptul meu sa fac o reclamatie daca vreau. okay, am facut, la ANPC. din acest moment situatia s'a rezolvat in aprox 3 saptamani. precizare: zborul era unul intern (TM-CTA), deci la vremea respectiva neafectat de restrictiile impuse de pandemie
Ani Hbo
Ani Hbo2 ani în urmă
Cea mai jaf companie aeriană, o rușine pentru că este IMPOSIBIL să comunici cu ei si sa iti rezolvi orice problemă. După zeci de încercări de a suna la toate numerele de telefon, concluzia este tristă și, până la urmă, va doresc sa dispăreți din piață fiindcă habar n-aveti de ce va luați salariile. Rușine, Tarom!
Saly Only
Saly Only2 ani în urmă
Astepti 2 ore la telefon , nu iti raspunde nimeni la mail , astept de 70 zile pt returnarea banilor (mi.sa spus ca in maxim 45 zile , dupa ce au trecut zilele mi.sa spus in 3 zile si acum in 90 zile )
Florentin tudorache
Florentin tudorache2 ani în urmă
Locația închisă !
Pe geam niște nr de telefon la care nu răspunde nimeni !
Locații recomandate