/Bucuresti/Agentie de turism

Paralela 45

Strada Batiștei 3, București 020931, România

Paralela 45
Agentie de turism
4.2
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4Q2+3M București, România
+40 21 314 8436
paralela45.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
LEO CAT
LEO CAT2 ani în urmă
Pentru incercarea de a ma pacali.
Sper sa dati faliment
Petru Mihai Danciu
Petru Mihai Danciu2 ani în urmă
3 din 5 agenții din București nu mai exista sau închise în plin sezon...preturile afișate pe site-ul nu exista cu 45-65% mai scumpe
Vanea Alexander Bell
Vanea Alexander Bell4 ani în urmă
Am cumparat de 4 ori sejururi de la ei. Nu m-au dezamagit niciodata. Nici sejururile, nici ei.
Rosse-Maria Stef
Rosse-Maria Stef4 ani în urmă
Persoane foarte dragute si profesioniste!
Dan Medisanu
Dan Medisanu2 ani în urmă
O agenție de turism care oferă servicii de calitate la preturi prietenoase. Am fost in multe excursii cu ei si m-am simțit excelent. Pozele pe care le-am postat sint din excursiile făcute cu ei.
Dragos Badescu
Dragos Badescu2 ani în urmă
Până la urmă chiar dacă iti dau un voucher in locul banilor este bine ca este valabil si in 2021.Aveam la Mallorca în iulie avion si hotel all inclusive si am optat pentru varianta safe Neptun fără masa decât mic dejun cu posibilitatea de a imi alege mâncarea și locația de exemplu la restaurantul Ambasador la Nautica ,Insula, Ciresica sau la Lacul racilor. Am optat sa renunț în 2020 la aeroport si avioane pentru ca acolo se poate transmite Covid.Am anulat si o excursie la Valencia .Am ales sa revăd Sarmizegetusa Cetatea Deva Prislop Hațeg Marginimea Sibiului Sighișoara Târgu Mureș și Transalpina.Cei de la Paralela 45 s au comportat corect chiar dacă eu am solicitat stornarea în bani avand in vedere ca turismul în general în acest an este riscant oriunde ai merge.In cele din urmă deoarece condițiile de cazare mi s au părut mai bune am optat in final pentru 15 zile la Mamaia Nord renunțând la Neptun deoarece hotelul de acolo era complet rezervat.
Ana Mihalache
Ana Mihalache2 ani în urmă
Nu sunt FLEXIBILI!!!.Am ales sa merg cu ei pentru prima data...insa, cu parere de rau, am ramas cu un gust amar! Preturile la cazari sunt exagerate comparativ cu Booking chiar diferanta de 885lei, nu va spune nimic??? Cheltuim vouchere aiurea pe valori nejustificate.
H. Corsa din Mangalia 31/07/2020-07/08/2020, Paralela 45 ofera 4306 lei (BB), Booking ofera 3421 lei (BB)!!!???Pot atasa foto!
Oana Ghedov
Oana Ghedov2 ani în urmă
F.draguta si comunicativă persoana cu care am vorbit
Locații recomandate