/Bucuresti/Agentie de turism

Let's Go Travel LGT.ro

Strada Căpitan Alexandru Șerbănescu 2, București 077190, România

Let's Go Travel LGT.ro
Agentie de turism
4.5
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F4J2+P9 București, România
+40 747 548 548
lgt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Remus Cristian
Remus Cristian2 ani în urmă
Jalnici!
Ioan Tincoca
Ioan Tincoca2 ani în urmă
Profesionalism.😁👍 Mulțumim. 🙏🙏🙏
Antonia Luchici
Antonia Luchici2 ani în urmă
Ofertele afisate pe pagina de instagram sunt false. Afisaza un pret, dupa care iti spun ca de fapt pretul ala este pentru alte date decat scria initial in postare. Iar pentru datele din postare pretul este cu cel putin inca jumatate in plus. La cateva zile cand intrebi din nou daca se poate rezerva, ti se comunica ca nu mai sunt locuri. Putin probabil avand in vedere ca nu a trecut prea mult timp de cand a fost solicitata prima oferta.
Ne pare bine ca nu am apucat sa dam vreun ban, caci este clar ca este o agentie fantoma care are numai scams, si ofertele nu sunt reale.
Denisa iordache
Denisa iordache2 ani în urmă
Buna ziua! Va scriu situatia mea, deoarece nu as vrea sa mai treaca si altcineva prin ce am trecut eu cu aceasta asa-zisa agentie de turism..ma indoiesc ca poate fi numita agentie, nu au pic de profesionalism, comunicare slaba, deschidere spre client nu exista..am platit inca din primavara avansul pt o excursie in Egipt..din motive ce tin atat de de job-ul meu cat si de al sotului, nu am mai putut calatori..i-am anuntat imediat pe cei de la agentie printr-un mail si i-am rugat daca se poate sa reprogramam pt anul viitor sau sa primesc un voucher cu valoarea sumei pe care o platisem, o suma destul de mare..nu mi-au raspuns timp de 7 zile, le-am scris tot eu, am primit raspuns ca nu imi pot primi nici banii nici reprogramare la anul nici voucher si ca voi pierde suma de bani..am scris si agentiei la care facusem asigurare..nu am primit raspuns nici acum, insa intr-un mail din partea agentiei LGTravel, mi s-a raspuns ca nu acopera asigurarea astfel de situatii( oare e normal sa primesc raspuns de la ei cand eu am scris celor de la asigurare???)..asa ca, oameni buni, nu va incurcati cu aceasta presupusa agentie..daca se intampla ceva si nu puteti calatori, pierdeti tot ce ati platit pana atunci..0 comunicare, 0 eficacicate, 0 grija pt client, 0 profesionalism..nici nu cred ca exista aceasta agentie..sa nu aveti incredere!!!!
Andrei Dimitriu
Andrei Dimitriu4 ani în urmă
Una din cele mai bune agentii de turism la care am apelat. Recent, am decis sa plecam intr-o vacanta exotica din scurt fara sa stim prea multe despre destinatie. Nu doar ca am primit rapid o oferta foarte buna ca si costuri, dar am primit si toata consultanta si informatiile necesare. In plus am primit un upgrade gratuit la o camera cu vedere la mare si sfaturi competente legate de calatorie, bagaje si ce activitati optionale sa alegem.

Recomand cu incredere aceasta agentie pentru orice fel de destinatie! Daca pentru Europa pot exista alternative, pentru vacante exotice sunt indispensabili!
Cristiana Ples
Cristiana Ples4 ani în urmă
Am cerut o oferta personalizata pentru revelion in Thailanda, am fost amânati atat de mult încât am ales o altă vacanta.
In luna Mai am vazut pe instagram-ul agenției o oferta pentru Bali si Singapore, le am solicitat un pret pentru aprilie 2020. In 1 iunie am revenit cu un mesaj si mi au spus că mai durează 1-2 saptamani pana listează oferta. Am revenit pe 21 iunie si nici macar nu mi au mai citit mesajul.
Nu recomand aceasta agenție, lipsa se profesionalism si de bun simț. Clienții isi pot cauta alte vacante, în loc să aștepte dupa raspunsuri, in cazul in care acestea o sa apara.
Laura Tomescu
Laura Tomescu4 ani în urmă
Recomand cu drag. Vacanța noastră în Thailanda a fost perfectă datorită servicilor oferite de Let's Go Travel. Cu siguranță, voi reveni și pentru alte vacanțe!
Marian Paul Adrian
Marian Paul Adrian2 ani în urmă
Prin intermediul agentiei Let’s Go Travel am calatorit in Mexic, pachetul cu 5 nopti in Tulum si 5 nopti in Cancun, iar experienta a fost una placuta si acest lucru nu ar fi fost posibil fara implicarea activa a agentiei.
Avem doar cuvinte de lauda in ceea ce priveste activitatea acestora, deoarece au fost niste profesionisti in adevaratul sens al cuvantului.
Consultantul nostru, dl. Ciubancan Valentin, a dat dovada de promptitudine, disponibilitate permanenta, mereu ne-a oferit informatii corecte si orice discutie cu dlui. a fost o reala placere datorita energiei pozitive pe care o transmite.
Keep up the good work! 😊
Locații recomandate