/Bucuresti/Agentie de turism

Karpaten

Strada Matei Basarab 108, București 030679, România

Karpaten
Agentie de turism
3.9
230 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C4JJ+FV București, România
+40 21 780 7069
karpaten.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 10–17
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rosu dragos305 zile în urmă
De evitat!!! Pe scurt: facut rezervare online pt hotel in zakyntos,platit.Ajunsi la hotel descoperim ca trebuie sa achitam 10eur/zi taxa aer conditionat....Nu scria nicaieri asa ceva,nici macar mic...Nu pot sa o numesc teapa ....ci eventual o gainarie de 2 lei(adica de 70 euro).Contactati telefonic ne-au raspuns ca este normal:))))
Concluzie: ne-a placut .....Nu mai apelam la karpaten niciodata :)))
Nicoleta Bosneaga
Nicoleta Bosneaga2 ani în urmă
Am contractat prin Karpaten un sejur in Dubrovnik.
Pachetul achizitionat - un mare PLUS- locatie ,cazare , curatenie ,amabilitate.
Dar ..pentru ca vine si un dar -un mare MINUS - prestatia sub orice critica a reprezentantului agentiei in Dubrovnik.
Un personaj agramat, neputand citi corect gramatical nici de pe Wikipedia ce sa mai vorbim de o prezentare proprie , culminand cu o stare bahica
la intoarcerea dintr-o excusie optionala.Nu mai vorbesc de preturile practicate la aceste excursii, comparativ cu operatorii locali.
Am apelat la seviciile unui operator local pentru o excursie in Muntenegru ,pentru ca reprezentantul Karpaten a afirmat ca ne trebuie test Covid si nu se poate organiz excursia .Nimic mai fals , el fiind nevaccinat nu putea trece granita .Oricum ,excursia in Muntenegru a fost o experienta deosebita si este o locatie de neratat daca ajungeti in zona.
Un mare PLUS pentru Victor, ghidul in excursia spre Mostar.
O persoana foarte informata ,gata sa raspunda la orice intrebare, lucru apreciat de majoritatea grupului . Vom reveni ,probabil ,la Karpaten ,dar fara excursii optionale ,dupa experienta traita.
Anamaria Legat
Anamaria Legat2 ani în urmă
Am mers aici dezamagita fiind de Christian Tour si am ramas placut impresionata. Desi am ajuns pe final de program, fata de aici a fost foarte rabdatoare si mi-a oferit toate informatiile necesare. P.S se poate plati si cu card avantaj, in 10 rate.
Valentina Niculescu
Valentina Niculescu2 ani în urmă
Total neprofesionalism! Am rezervat cateva zile intr-un resort in Bulgaria si in afara de factura, nimeni nu ne-a informat legat de nimic. Nici cand e check in, check out, legat de parcare etc. Am facut solicitare scrisa si am primit niste informatii de doi lei, nici doua randuri scrise. A trebuit sa ma documentez in totalitate despre ceea ce implica un sejur in hotelul respectiv. Am vrut sa evit asta apeland la agentie, dar am luat teapa. Am platit un pret echivalent pe booking cu al unui apt si am primit o camera care in mod normal ar fi fost mai ieftina daca o luam in regim propriu. Nu recomand sub nicio forma ! Nici macar o stea nu merita samsarii acestia!
George Cristea
George Cristea2 ani în urmă
Serviciile achizitionate nu corespund realitatii din locatii.
Am achizitionat o vacanta in Grecia in care trebuia sa beneficiem de camera cu pat dublu si aer conditionat, (camera renovata). Ajunsi la fata locului am primit camera cu pat twin cu aer conditionat (contra cost). Dupa ce am intervenit de mai multe ori catre ei, am obtinut camera renovata cu aer conditionat contra cost.
Compania a refuzat returnarea banilor pentru utilizarea aerului conditionat.
Sa nu aveti asteptari mari atunci cand achizitionati prin aceasta agentie.
Mihai Gheorghe
Mihai Gheorghe2 ani în urmă
Servicii de proasta calitate. Ești văzut ca o sursa considerabila de venit fără a primi un raport calitate preț echitabil. După ce faci plata avansului ești tratat de către fetele din agenție ca ultimul prost. Banii dați nu se dau înapoi decât cu o penalizare de 30%... Serviciile auxiliare excursiilor sunt supraevaluate din punct de vedere al costurilor comparativ cu ceea ce primești. Nu recomand nimănui sa achite demipensiune deoarece e teapa și scump pe deasupra. Traseele nu sunt gândite eficient iar cazările alese le afli cu o zi înainte de a pleca, pe mail, dacă ai mail, iar în timp ce deja ești cu bagajul făcut și vezi unde dormi în vacanta pentru care ai muncit un an....iti vine sa pui hainele înapoi în șifonier. Poți face singur un traseu asemănător cu cazări mult mai bune la jumate din prețul promovat de agenție. cazările lasa de dorit din multe puncte de vedere, poziționare aleasa astfel încât sa fii blocat în afara unui oraș fără a avea posibilitatea de a vizita ceva după ce te cazezi. Nu recomand excursii prin agenție. Eu am ales varianta asta având tichete de vacanta.... Data viitoare merg pe cont propriu. Recapituland: scump și prost și puțin ras în fata. Singurul plus îl acord șoferului de autocar, nota 10, acesta a condus foarte lin și frumos astfel încât puteai dormi liniștit fără sa te gândești la ce ai putea păți.
Dana Salcudean
Dana Salcudean2 ani în urmă
Nu recomand Karpaten, am avut numai neplaceri cu ei, lipsa suport, neprofesionisti, pusi doar pe luat banii turistilor, ironici in mesaje cu raspuns luat peste picior,cuvantul " nu se poate" la tot ce i-am rugat, relocare hotel contra cost, aducere acasa, returnare bani pt nefectuarea decat a doua zile din vacanta de cosmar! Deci mare atentie prin cine luati vacanta! Nu merita nici o stea!
Reparatii Frigidere
Reparatii Frigidere4 ani în urmă
SUPERB!!! Cu mii de multumiri KARPATEN NOTA 10!!! O sa mai apelez la serviciile de turism oferite! Pentru mine si cei care au fost alaturi de mine, am fost foarte multumiti! Nu am intampinat nici o problema de la achizitionarea biletelor ,transport ,cazare, masa, distractie, muzica, ospatari care te intreaba in romana si amabili.Camera ca noua in fiecare zi.Manager care va ofera orice tip de excursie in apropiere si diverse distractii nautice si acvatice.Amintiri frumoase! Este prima mea experienta cu aceasta agentie, eu nu sunt adeptul agentiilor dar, nu aveam cum sa ajung mai avantajos in Maldives.RECOMAND 100% chiar daca dau impresia de exagerat de laudativ,asa m-am simtit ,indiferent ce spun altii.
Dan Petrescu
Dan Petrescu2 ani în urmă
Una din cele mai bune agentii de turism. Am plecat de multe ori cu ei in vacante....Recomand.
Locații recomandate