/Bucuresti/Agentie de turism

Cistour București

Bulevardul Iuliu Maniu 71, București 077042, România

Cistour București
Agentie de turism
4.4
300 recenzii
13 comentarii
Indicații de orientare
C2M7+CP București, România
+40 374 468 686
cistour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Otilia129 zile în urmă
Agenția CISTOUR este o echipă de oameni frumoși, inimoși și entuziaști cu care merg de plăcere în drumeții și pelerinaje începând cu anul 2016.
Le mulțumesc pentru ultimul pelerinaj, din 18-19 noiembrie 2023, Mănăstirile Nechit-Giurgeni-Bujoreni. A fost cu adevărat balsam pentru suflet și trup la începutul postului pentru Crăciunul 2023.
Constantinica Dumitru137 zile în urmă
PELERINAJ MONTAN MĂSTIRILE
BISTRIȚA ȘI ARNOTA
Vreau să mulțumesc domnului șofer și doamnei ghid pentru buna organizare la aceste obiecte frumoase
mariana202 zile în urmă
Merg cu ei de peste 6 ani si pot spune ca sunt super incantata de echipa lor. Sunt extraordinari, alaturi de turisti, conteaza fiecare parerea de-a noastra, intr-un cuvant, respecta orice turist.
Fam. Stere330 zile în urmă
Am fost de curand intr-o excursie cu agentia Cistoir in zona Clujului, unde l-am avut ca ghid pe dl Tony. Pasionat de istorie si un foarte bun profesionist, dl Tony ne-a dat foarte multe explicatii pe parcursul intregii excursii, oferindu-ne si unele informatii mai putin cunoscute despre locurile vizitate, pe care nu am fi avut de unde sa le aflam din alta parte. Totodata, am beneficiat si de serviciile profesioniste ale dl sofer Iulian, care, in calitate de localnic al zonei din defileul Oltului, ne-a dezvaluit in plus unele lucruri inedite legate de aceste meleaguri. In concluzie, a fost o excursie reusita datorita oamenilor care s-au ocupat de ea.
Valentin Ionita1 an în urmă
Multumim Super-echipei Cistour si in special ghidului Daniel, pentru frumoasa excursie pe care ne-a oferit-o in Delta Dunarii in septembrie in acest an!!! Desigur, nu a fost singura excursie reusita, toate excursiile facute cu Cistour au fost excelente!!! Multumim!!!
Helen Beatrice
Helen Beatrice2 ani în urmă
Am apelat pentru prima data la serviciile agentiei. Am optat pentru o excursie de o zi pe Transfagarasan. Totul a fost super, soferul Gabriel si ghidul, doamna Cecilia au facut ca totul sa mearga perfect. Singurul inconvenient nu a tinut de organizare ci de unele persoane, care nu inteleg ca o ora stabilita trebuie respectata, altfel se da totul peste cap. Felicitari inca o data Ceciliei si lui Gabriel. Am fost la inaltime si datorita lor! Programez deja alta excursie.
Multumesc!
Luminita Stanciulescu
Luminita Stanciulescu2 ani în urmă
O zi aparent morocanoasa din punct de vedere meteo s-a transformat intr-o zi frumoasa, bucurandu-ne de plimbarea prin locuri neumblate. Astfel am descoperit misterioasa biserica rupestra Sinca Veche, moara de apa de la Ohaba si firavele si delicatele narcise din poiana. Drumul a fost placut iar comentariile dnei ghid au fost binevenite. Cu multumiri!
Daniela Hula
Daniela Hula2 ani în urmă
Mulțumesc întregi Echipe Cistour pentru toate excursiile minunate făcute împreună. Sunt 2 ani de când merg în excursii cu agenția Cistour si sunt mulțumita. Sunt o echipa de profesioniști. Ultima excursie a fost duminica 20 feb la mânăstirile Cozia, Turnu, Ostrov cu d-l Dan șoferul și dna Daniela ghid. A fost o excursie reușita și fără probleme. Am fost în mai multe excursii cu d-l Dan și nici odată nu am avut probleme. Mulțumesc d-l Dan și dna Daniela pentru profesionalis.
AnTo
AnTo2 ani în urmă
Alaturi de prietenii mei de la Cistour am calatorit bine in excursia de la Salina Tirgu Ocna si Slanic Moldova.Cazarea si mancarea la Piatra Neamt - hotel Ceahlau au fost de nota 10.Va iubim si va dorim sa aveti spor in tot ce faceti.
Dan Mateescu
Dan Mateescu2 ani în urmă
Conducătorul autocarului cu numărul VL 03 CIS ar trebui sa recitească codul rutier. Sau mă rog, chiar toți șoferii vostri, care weekend de weekend, aproximativ pe la ora 7 dimineața, merg cu nu mai puțin de 110 km, depășind ca și cum ar avea evident, cartofi in spate și nu oameni! Succes in organizarea minunatelor "excursii"!
Andy
Andy2 ani în urmă
Ultimile 2 ieșiri Bulgaria și România au fost un eșec total, in Bulgaria am mers 6 ore că sa vedem un oraș pustiu iar apoi unde aveam ce vedea am fost grăbiți că se făcea târziu. Excursia la munte in Ro a fost dezastru, ghid neprofesionist,abatere de la traseu marcat,lipsa de comunicare, lumea urla,tipa prin autocar că la piața. Clar nu o sa mai merg cu această agenție.
Cosmin Picu
Cosmin Picu2 ani în urmă
Multumim lui Silviu si Marius pt excursiile organizate de ei ca ghizi, Danielei,Cristinei si Doinei tot ca ghizi,lui Iulian fotograful nostru si nu in ultimul rand Ralucai.
La povesti cu Abel
La povesti cu Abel2 ani în urmă
Profesioniști, oameni dedicați, alături de care poți împărtăși experiențe unice în viață. Recomand cu toată încrederea CISTOUR. Ma bucur că fac parte din această minunată echipă, chiar și numai ca turist. Îmi doresc să mă bucur alături de fiul meu de cele mai frumoase experiențe, oferite de echipa mea de suflet Cistour 🙏♥️🌺
Locații recomandate