/Ilfov/Veterinar

Visul Luanei

Cheiul Dâmboviței, Popești-Leordeni 077160, România

Visul Luanei
Veterinar
4.9
171 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
95RQ+G6 Popești-Leordeni, România
+40 748 395 859
visulluanei.org
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–16
Marți: 11–16
Mirecuri: 11–16
Joi: 11–16
Vineri: 11–16
Sâmbătă: 11–16
Duminică: 11–16
Scrie o recenzie
Alina Diana Ludosan
Alina Diana Ludosan2 ani în urmă
Am dus sâmbăta 25 decembrie 2021 un uliu porumbar cu aripa rănită. Am fost întâmpinată cu respect pentru pasăre. Sper să aflu dacă s-a recuperat.
Vasile mihai
Vasile mihai2 ani în urmă
Sunt oameni profesioniști, am aflat de locație de curând, însă este o ușurare că există un astfel de loc, unde orice pasăre sau animal sălbatic, rănit sau într-o situație aparte, are o șansă la viata și reintegrare în natură. Recomand cu încredere și mulțumesc din suflet pentru ajutorul oferit.
Ana Maria Kouadria
Ana Maria Kouadria2 ani în urmă
O experiență unică, în sens pozitiv... Mulțumesc frumos pentru ajutor
Jurcan cosmin
Jurcan cosmin2 ani în urmă
Fiind persoana cu dizabilitati am gasit un porumbel ranit fara experienta in domeniul veterinar am apelat la asociatia visul luanei care mi a recomandat sa caut rezolvare pe grupurile de fb fiidca ei nu au timp .... asa isi indeplineste menirea asociatia?
Puican Iulian
Puican Iulian2 ani în urmă
In timp ce ministrul mediului e de fapt ministrul vanatorilor, cineva trebuie sa se ocupe si de animalele salbatice. Daca ati avut grija de un catel sau un pisoi si credeti ca a fost greu.. ei bine in cazul unui animal salbatic lucrurile se complica exponential, iar cunosstintele de care aveti nevoie nu se gasesc la 2 clik-uri pe Google.
Cristiana Tenoaica
Cristiana Tenoaica2 ani în urmă
Azi am gasit un pescarus adult care nu putea sta in picioare. Am gasit pe net acest centru si am sunat pentru a cere detalii. Doamna de la telefon a fost foarte amabila, mi-a explicat ca pasarea va fi eliberata dupa ce va fi tratata si se va putea descurca singura si ca trebuie sa o pun intr-o cusca de pisici sau o cutie de carton cu orificii pentru a o transporta. Ajunsa cu pasarea la fata locului ne-a intampinat cu aceeasi amabilitate, ne-a asigurat ca pasarea nu pare sa aiba vreo boala transmisibila, pentru ca mai avem acasa 2 perusi, si i-a explicat foarte frumos fiicei mele ca trebuie sa se spele pe maini cand atinge animale sau pasari salbatice, si ca acestea se simt bine in libertate, ca noi am facut o fapta buna, ca am salvat pasarea si am dus-o intr-un loc unde va fi ingrijita de un veterinar si dupa ce se va vindeca, va fi eliberata. Ma bucur ca am gasit un asemenea loc pentru pescarusul neajutorat si sunt sigura ca am facut ce era cel mai bine pentru el.
Diana Bejan
Diana Bejan2 ani în urmă
O experienta foarte frumoasa. Datorita oamenilor minunati de la Visul Luanei am reusit sa salvez viata unei ciorițe cu aripa fracturata. Fara astfel de locuri, nu am reusi sa salvam animalutele salbatice din jungla urbana, aflate in pericol.
Alexandru Chis
Alexandru Chis2 ani în urmă
Mi-a plăcut cum am fost primit,am dus un porumbel care a fost lovit de mașini pe Prelungirea Ghencea,am incercat la un cabinet veterinar de pe str.Moinesti, m-au trimis la un spital veterinar pentru o radiografie,am pierdut timp cu ei fără efect, mi-am dat seama că iubirea declarată peste tot,fata de animale și alte viețuitoare este vorba goală.Am sunat și la Poliția animalelor,am fost dus cu vorba.Singurul adăpost a fost visul Luanei.Pacat că nu au nici un sprijin de la autorități,nu au voie nici măcar să pună pe sosea un anunț cu locația.Rusine tuturor autorităților locale și specialiștilor din zona veterinară,nu există nici măcar bunăvoință,ce sa mai vorbim de implicare sau empatie.
Locații recomandate