/Ilfov/Veterinar

Cabinet Veterinar Popesti Vet - Blue Horse

Șoseaua Olteniței 45, Popești-Leordeni 077160, România

Cabinet Veterinar Popesti Vet - Blue Horse
Veterinar
4.6
264 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
95J7+37 Popești-Leordeni, România
+40 745 337 272
popestivet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: 9–12
Scrie o recenzie
Madalina Nitu
Madalina Nitu2 ani în urmă
Pe 20 Decembria am mers la acest cabinet cu puiul meu de pisica apatic - mi s-a spus ca are febra, i-au facut o injectie si am mers acasa cu recomandarea de a reveni a doua zi. A doua zi am revenit, special la acelasi medic care nici nu isi amintea ca am fost cu o zi inainte sau problema pe care o are pisoiul, s-a uitat la el cu superficialitate, nu l-a inspectat deloc pe corp, a spus ca e bine si am plecat. Dupa 3 saptamani, ma reintorc in cabinet cu acelasi pisoi apatic si care schiopata, alt medic imi spune ca are febra si incepe sa il traga de piciorut sa vada daca este rupt, ma trimite acasa (fara sa ii administreze nimic, nu stia ce are, dupa evaluarea dansului), cu recomandarea revenirii cu o ecografie. Noroc ca am mers pe sentimentul meu de a nu ma intoarce in aceasta clinica deoarece nu mi-au inspirat deloc incredere si am mers la Facultatea de Medicina Veterinara direct unde mi-au spus domnii doctori ca noroc ca m-am dus la timp ca nu ar mai fi rezistat inca o zi pisoiul. Avea 2 gauri in piciorut si efectiv era plin de puroi (lucru pe care l-au observat in primele 2 minute de evaluare fara nici o radiografie). Au urmat 7 zile de spitalizare + acum inca 2 saptamani de tratament , lucru care ar fi fost complet evitat daca ar fi fost observata problema din prima din decembrie cand au fost primele semne. Am ramas cu un gust amar, nu inteleg cum sa nu observi ca medic 2 gauri (care erau chiar mari) intr-un piciorut. Probabil acest cabinet este ok doar pt vaccinuri/deparazitari, clar nu pentru probleme mai complexe.
Voronca Maricica
Voronca Maricica2 ani în urmă
Am întînlit aici doctori devotati meseriei Mi a scăpat 2 pisici de la ce a fost mai rău.Ii resoect si apreciez
Veronica Vrinceanu
Veronica Vrinceanu2 ani în urmă
Acum cateva luni am fost cu câinele la control si am asteptat sa intru 30 minute! Asta după ora de deschidere a cabinetului. Am zis ca se mai întâmplă....
Astazi am fost sa cumpar hrana catelului si am asteptat 20 de minute pana sa interactionez cu cineva din staff.Toata lumea era la tratarea animalelor, nimeni la magazinul de hrană!
Dupa 30 de minute am intrebat daca shopul este inchis si mi s-a spus sa zic repede ce vreau ca au treaba in cabinete.
Daca nu puteti face față fluxului de clienti inchideti shopul sau puneti anunt ca este inchis momentan ptr. consultatii!
Este deranjant sa astepti atat, nestiind daca cineva mai apare sa te serveasca si pe tine.
Este un cabinet la care am fost de multe ori in trecut si am interactionat cu un personal atent .
Cu siguranta a fost ultima vizită !
Alexandru nitu
Alexandru nitu2 ani în urmă
Medicul a fost blând cu puiul de pisica găsit de mine, a înțeles că nu am prea multi bani in buzunar, de fapt cam eram pe drojdie și m- ajutat să mă incadrez in limite extrem de rezonabile căutând împreună soluții care să nu depășească bugetul meu.
Diana gherasimiuc
Diana gherasimiuc2 ani în urmă
Recomand medicii și asistentele acestui cabinet. În primul rând ți se comunică și explică foarte clar ce ai de făcut și de ce. Au răbdare cu animalele mai dificile. Chiar în situația disperată în care nu se mai poate face ceva, au fost umani, înțelegători și sensibili la durerea mea.
Calota Aurelian
Calota Aurelian2 ani în urmă
Nu prea se omoara ei cu iubirea de animale...conteaza mai mult banii. Chiar daca in urma unui tratament gresit iti moare animalul,te taxeaza oricum.Nu merita nici macar umbra unei stele....nu pot sa injur aici....
Cosmin buia
Cosmin buia2 ani în urmă
Preturi mari, se asteapta foarte mult. Programul este fictiv, nu se deschide la timp.
Asami -chan
Asami -chan2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de aceasta clinica veterinara😁
Locații recomandate