/Constanta/Veterinar

Farmacie veterinara si cabinet C.M.I. DR. BULANCEA CATINCA

Strada Rozelor 26, Hârșova 905400, România

Farmacie veterinara si cabinet C.M.I. DR. BULANCEA CATINCA
Veterinar
4.2
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
MWQW+5Q Hârșova, România
+40 722 627 519
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: 9–11
Scrie o recenzie
Marya Nacu
Marya Nacu3 ani în urmă
Cony Inc.
Cony Inc.4 ani în urmă
Cabinetul doamnei dr. Bulancea se afla vis-a-vis de Enel, efectiv pe strada Decebal (fiindca aceasta curte este colt cu str Rozelor ).

***Atentie, ca pe strada Rozelor , la alt numar, se mai afla un cabinet veterinar, intr-un container alb, unde nu am fost niciodata si despre care nu am auzit lucruri f bune.

Doamna Dr Bulancea Catinca este un profesionist cu experienta, responsabil, face parte din garda veche - cu studii efectuate la Iasi in anii '70.
Raspunde si efectueaza interventii la orice ora din zi sau din noapte, daca situatia o impune. Specialitatea ei sunt animalele mari, ea efectuand in decursul profesiei sute de operatii de cezariana , de operatii la stomac, de control al gestatiei (intr-o epoca farac Eco), la vaci, cai, oi etc.
Nu de putine ori s-a intamplat sa ajute la aducerea pe lume ca exemplu, a unor vitei gemeni, iezi cvadrupleti si a altor cazuri asemanatoare, in deplina siguranta.
De asemenea, opereaza si animale mici ( caini, pisici), ce sufera de de diverse afectiuni sau care au suferit accidente.
Este autorizata , de asemenea sa emita carnete de sanatate pentru caini, sa vaccineze, sa microcipeze, sa introduca date in baza nationala de date RECS.
Liuba Valentina
Liuba Valentina4 ani în urmă
Dna ar trebui să învețe să vb cu lumea, dacă e vorba de animale nu inseamna ca nu au suflet si poți să te comporți ca un cretin cu ei .Dna e departe de a fi un profesionist 🤬🤬🤬
Catalina Moroianu
Catalina Moroianu4 ani în urmă
Experienta si promptitudine.
Gya Stamate
Gya Stamate4 ani în urmă
Locații recomandate