/Constanta/Veterinar

MEDI VET Constanta @ DR. AURELIA POP

c, Strada Pescarilor 16, Constanța 900533, România

MEDI VET Constanta @ DR. AURELIA POP
Veterinar
4.5
219 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5MX3+GQ Constanța, România
+40 721 274 777
medi-vet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–11
Scrie o recenzie
Irina Trifan
Irina Trifan2 ani în urmă
Foarte needucata doamna, am sunat sa cer niste informatii in vederea unei programari si abia vorbea, cand am cerut sa vorbeasca putin mai tare a inceput sa time.NU RECOMAND!!!
Ioana Iordache
Ioana Iordache2 ani în urmă
Asa cum mentioneaza si celelalte review-uri, zero empatie pentru catei (sau pisici, am observat acelasi comportament). Nu recomand pentru absolut nimic, nici vaccin de rutina, nici situatii de urgenta.
Greseala mea ca am fost de 2 ori, trebuia sa imi dau seama de la prima interactiune (un vaccin in brate, pe graba, fara nicio mentiune de efecte secundare - cand am revenit, o atitudine rastita, “v-am spus ca astea sunt reactiile adverse!!”).
Nu are sens sa intru in detalii, NU recomand.
Valeria Rusnac
Valeria Rusnac2 ani în urmă
De departe cel mai bun, cel mai profesionist, cel mai capabil si cel mai empatic medic veterinar. Doamna doctor Pop este medicul nostru veterinar de mai bine de 14 ani si in toti anii astia ne-a oferit cele mai bune consultatii, diagnostice si tratamente pentru toti prietenii nostri necuvantatori pe care i-a avut in grija. Vreau sa ii multumesc pentru toata munca pe care o depune si sa recomand cu drag si cu incredere clinica pe care o conduce.🐾❤
Andreea Ioana
Andreea Ioana2 ani în urmă
Doamna dr. super profesionista! Mereu a facut ce a putut sa l ajute pe bichonelul mai grasut si batranel sa fie vioi si mai activ. Multumim!
Ciobanel Aura
Ciobanel Aura2 ani în urmă
Uneori când vezi postări de genul " sunt super !" , " sunt cei mai buni !" , " o echipa excelentă!" Incepi sa te îndoiești de cele scrise de alții și îți zici în sine " oare chiar asa sa fie ? " , " au postat cei din familie și prietenii ?" .
Cum as putea eu sa va spulber îndoielile??? Poate dacă va spun ca aici am găsit seriozitate , profesionalism și iubirea pentru " sufletelele " noastre dragi ? Poate dacă va spun ca aici am văzut cum se împletește iubirea pentru necuvantatoare cu fermitatea deciziilor greu de luat - fac orice numai pentru a le salva ?
Închei cu un sfat - dacă vreodată aveți nevoie de veterinar , nu pierdeți timpul și sunații!
Paula Musatoiu
Paula Musatoiu2 ani în urmă
Toata familia mea de pisicute a fost tratata cu mult profesionalism si afectiune, de d-na doctor Aurelia Pop
Cosmin Stanciu
Cosmin Stanciu2 ani în urmă
Profesionalism si respect pentru necuvântătoarelor noastre
Marian Gradinaru
Marian Gradinaru2 ani în urmă
Nu recomand !!!!
Doua vizite facute pentru aceeași problema la unul din ochii unui pug , tratament fara niciun efect.

Doamna, așa zisă "doctor" , evaluează problema cu foarte multă superficialitate, fiind chiar deranjată de atitudinea căinelui, fară cuvinte...

Prețul consultațiilor cred ca difera de încasarile din ziua respectivă,în orice caz foarte mari pentru serviciile oferite, și mai ales fară a elibera bon fiscal.

In total o experiența neplacută, timp pierdut si cel mai rău , s-a lăsat decăt cu testarea a mai multor medicamente in ochiul cătelului.
Locații recomandate