/Constanta/Veterinar

Vetzone

Strada Rândunelelor 94, Constanța, România

Vetzone
Veterinar
2.4
261 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JJ9+PP Constanța, România
+40 241 626 259
vet-zone.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Adriana Carciuc
Adriana Carciuc2 ani în urmă
Am avut o neplăcere acum doi ani cu o pisicuta lovita de masina, dar am observat ca lucrurile s-au schimbat in ultimul timp si acum sunt mult mai profesioniști si atenți la relatiile cu clienții.
Nicolaita Mario
Nicolaita Mario2 ani în urmă
Incapabili dar au niște preturi astronomice. Am plătit 2100 de lei ptr sterilizarea a 2 pisicuțe și tratarea unui motan. Motanul e tot bolnav. În plus, una din pisicuțe a murit pentru ca nu a primit antibiotic după operatie. Am plătit 2 zile de cazare la ei tocmai ca să evit astfel de probleme.
Eduard Andrei Toba
Eduard Andrei Toba2 ani în urmă
In urma imbolnavirii unui pui de pisica a fost dus la acest spital pentru ca avea o infectie la plamani, acestia au recomandat internarea pisicului timp de 3 zile cerand suma de 800 de lei garantand ca daca pisicul va muri se va inapoia suma de bani pentru medicamentele folosite pana in momentul decesului. Ca urmare dupa cele 3 zile fix in ultima zi pisicul a decedat in acest spital si au mai fost ceruti inca 200 de lei ca urmare a unui tratament experimental nesolicitat de catre noi. Nu recomand acest spital datorita lipsei de profesionalism, dezinformari si practicilor folosite de catre angajati cu rolul de a incasa cat mai multi bani in urma suferintelor unor animale.
Georgiana Draga
Georgiana Draga2 ani în urmă
Este pentru ultima data cand mai calc în acest loc. Sunt unii medici veterinari care se cred Dumnezeu in locul asta. Numai sa te ia la misto , zambind in timp ce te jignesc , vorbesc despre unul dintre ei pe care l-am prins pentru a doua oara cand mi-am dus cainele , un om atat de zeflemist..si multi altii pe langa el de altfel , sunt niste glume de tot rasul oamenii :)) stati acasa daca nu aveti chef si sunteti numai pe comentarii care nu îsi au rostul. Domnului de astazi îi urez o zi la fel ca el ! Daca îi stiam numele îl mentionam aici :)
Atena
Atena2 ani în urmă
Am avut o experinta f placuta la clinica. Staf amabil si dragut iar domnii doctori exceptionali, ne-au depasit asteptarile.
Am operat’o pe Kasiya in vara, a avut inlaturata o tumoare mamara + castrare. Recuperarea a decurs minunat iar locul operatiei abia vizibil.
Steluta Radu
Steluta Radu2 ani în urmă
In urma experientei personale in care mi-a murit catelusa, pot sa va impartasesc urmatoarele informatii:
1. Nu este o clinica nonstop decat teoretic. De fapt, trebuie sa astepti pana la ora 8 atunci cand vine un medic, desi catelul urla de durere.
2. In urma analizelor de sange, nu isi dau seama ca indicele pentru ficat este dublu, desi chiar eu observ. Astfel nu pot stabili un dianostic.
3 Nu pot administra un tratament eficient. Te expediaza rapid acasa cu pastile, desi calmantul cu morfina nu isi face efectul!
4. In concluzie, aparentele de pe pagina de fb sunt inselatoare, medicii nu sunt bine pregatiti, empatia este inexistenta, iar preturile sunt extrem de nejustificate.
Irina Irina
Irina Irina2 ani în urmă
Nu recomand!!!! Pe langa faptul ca au preturi extrem de mari, trecem peste,sunt lipsiti de profesionalism.Daca suni si intrebi ceva medical, urmand sa aduci animalutul la control, nici macar o informatie minima nu iti dau, veniti si platiti!!! Adica pe romaneste banul sa iasa, animalutele sa moara, nici un pic de implicare , imuni, mai si postati cazuri ca vai doamne salvati animalele abandonate etc.Daca dne fereste ai o complicatie trebuie sa te ,, vinzi,, pe tine sa ajungi la clinica…
Golanex golanex
Golanex golanex2 ani în urmă
Câmpie fără BURUIENI nu exista asa și aici la aceasta locație am văzut și oameni fără scrupule care preferă să chinuie animalul cazul meu, cățelul, dar și oameni cărora chiar le pasa de animale.
Și nu sunt o persoana frustrantă sa dau cu ura în oricine dar când te duci sa plătești niște servicii, oameni ar trebui sa le ofere ca la carte PREȚ CALITATE Și umanitate fata de animale. Eu unul NU RECOMAND. 💯
Locații recomandate