/Constanta/Veterinar

ZAMFIR STEFANA

Str. Mare, 170, Com. Lumina, Constanta, Lumina 907175, România

Veterinar
4.6
14 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7HV7+VW Lumina, România
+40 241 251 599
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 13–18
Mirecuri: 8–14
Joi: 13–18
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura S
Laura S2 ani în urmă
Suntem de curand mutati in Lumina si mai avem pana sa ne obisnuim cu toate facilitatile locale, dar in ceea ce priveste pe dna. dr. Zamfir, am fost placut impresionata. Am optat pentru dumneai ca si medic de familie dupa ce am cerut informatii de la cunoscuti si pot spune ca am facut o alegere excelenta. Nu o sa intru in detalii privind afectiunea baietelului meu de 9 ani, dar inclusiv in perioada pandemiei mi-a consultat copilul care racise, cu masurile de precautie bine explicate, inclusiv pe facebook, nu doar telefonic. Altfel nici nu as fi acceptat, era vorba de siguranta copilului si a familiei mele.Recomand!
Dobrescu Elena
Dobrescu Elena2 ani în urmă
Un doctor genial , are grijă de pacienți cu mare drag , dă dovadă de profesionalism și nu tratează pacienții cu indiferență . De fiecare dată când am apelat la dânsa a fost deschisă la orice oră , ba chiar ne-a verificat starea în următoarele săptămâni . Are o aparatură performantă , un cabinet impecabil din punct de vedere al igienei , cât și al aspectului . Atât doamna doctor , cât și doamna asistentă întâmpină pacienții cu brațele deschise și un suflet cald și bun . Vă recomand cu încredere să o apelați pentru orice problemă , sigur va ajuta cu drag !
A. Catalin
A. Catalin2 ani în urmă
Avem 2 copii mici, cat am fost inscrisi nu a aratat nici un interes sau chef de ai trata cum trebuie ,chiar si la programari eram pusi de pe o zi pe alta desi de cateva ori sa intamplat sa fie grav si am ajuns la spital.

Nu lasa telefonul personal desi acum sunt obligati , si dupa program parca totul dispare nu o mai intereseaza catusi de putin despre starea pacientilor ei.

Asa cum i-am si transmis intre ea si un veterinar nu este nici o diferenta.
Medici buni gasiti in Navodari sau Ovidiu nicidecum la Lumina.
Costy Dobarceanu
Costy Dobarceanu2 ani în urmă
O cunosc pe doamna doctor din 2007 ,de când s-a născut băiețelul meu.Datorita dumneaei ,profesionalismului de care a dat dovadă în toți acești ani ,am rezolvat foarte multe probleme de sănătate ale băiatului meu.Este un medic excepțional și devotat pacienților.De fiecare data când o deranjam prin intermediul telefonului,what up/Facebook cu diferite probleme răspundea in timp util.Recomand tuturor acest medic minunat !!!!
Anca Daniela Mirauta
Anca Daniela Mirauta2 ani în urmă
Daca toti medicii de familie ar fi ca d-na dr. Zamfir Stefana, toata lumea ar avea de castigat si in special pacientii.Foarte bine pregatita profesional, la curent cu toate noutatile medicale iar toate acestea vin la pachet cu blandetea si intelegerea fiecarui pacient.Un medic al timpurilor actuale, extrem de ancorata in realitate si foarte activa pe retele de socializare, in interesul pacientilor.
Andreea D
Andreea D2 ani în urmă
Un medic extraordinar, dispus sa te ajute cu orice problema medicala aparuta. Mereu prompta, si cu zambetul pe buze. Recomand cu încredere!
Cristina C
Cristina C2 ani în urmă
Cel mai bun Doctor pe care l-am întâlnit vreodată!Multă sănătate Dna.Doctor si la cât mai multe reusite!
Recomand din tot sufletul!!!👏
Ont Ana
Ont Ana2 ani în urmă
Super medic de fiecare data o experienta placuta
Locații recomandate