/Constanta/Veterinar

Aristocrat Vet

Strada Adamclisi 4, Constanța 900455, România

Aristocrat Vet
Veterinar
4.1
172 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J3G+J6 Constanța, România
+40 732 115 982
aristocratvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Motoaca Adrian
Motoaca Adrian2 ani în urmă
Servicii de top si cu mare atentie oferita mai ales de dna Dr. DINA ALINA - utraprofesionista , documentata . Mi-au salvat catelul dupa ce dadusen un porcoi de bani la VetZone pentru 3 zile de tratament pe bâjbaite . La AristocratVet i s-a pus usor diagnosticul dupa un frotiu de sange pe lama de microscop ( asta dupa ce in clinica concurenta am platit seturi intregi de analize fara succes peste 2.800lei ) .
Dupa ce i s-a efectuat o ecografie si vazand splina marita de 3 ori ( in clinica cealalta neobservand nici macar asta ) s-a pus diagnosticul final si cainele a fost pus pe injectomat 18h.
Catelul a fost salvat datorita profesionalismului de care cei din AristocratVet dau dovada .
Mulțumim echipei !
Vlad Cojocaru
Vlad Cojocaru2 ani în urmă
Cea mai tare echipa! Am fost cu porcușorul meu de Guineea pentru controlul lunar și s-au purtat foarte frumos cu mine cât și cu micuțul meu animaluț de companie. Le mulțumesc in special doamnei doctor Alina Dina si Domnului doctor Victor pentru atenția acordată dar si pentru sfaturile de îngrijire adecvată pentru Hugo. Cred ca este cel mai fain cabinet veterinar la care am fost pana acum. Btw, au si niște produse foarte faine pentru animăluțe. Recomand cu încredere si caldura. Plus ca sunt prezenți la orice ore si pentru orice problema. Sa o țineți tot așa. Am uitat sa mentionez faptul ca Hugo va mulțumește pentru îngrijire si micile surprize oferite in timpul vizitelor la cabinet.
Catalin paval
Catalin paval2 ani în urmă
Multumesc din suflet minunatei echipe Arstocrat vet. Am ajuns la aceasta clinica in disperare intr-o sâmbătă noaptea când MAX boxer in vârsta de 10ani avea o stare febrila , șchiopăta de un picior din spate. In urma radiografiilor sa constatat ca mușchiul piciorului este inflamat. In urma tratamentului prescris la urgentă starea febrila a dispărut și a doua zi spre seara folosea bine piciorul. Fiind suspecta inflamația mușchiului și având și un testicul inghinal pe aceiași parte am continuat investigațiile . Investigațiile imagistice și analizele efectuate de doamna doctor Alina Dina cu profesionalism , au confirmat diagnosticul de tumora pe testicul.A urmat imediat o intervenție chirurgicală destul de dificila realizată cu succes de aceiași doamna doctor. După o recuperare după părerea mea destul de rapida cam de doua trei zile MAX a revenit același zglobiu care îmi înfrumusețează viața. Dupa doua zile de la intervenție am fost sunat de o doamna de la clinica care s-a interesat de starea lui MAX. Cu doamna doctor am păstrat legătura pe Wattup despre evoluția stări de sănătate a lui MAX, unde i-am trimis poze și filmulețe cu cât de bine se simte acum. Multumesc familiei Aristocrat vet pt. profesionalismul , empatia și dragostea care o au pentru prietenii noștri necuvântători!!! Sa va dea Dumnezeu sănătate!
Alexandra Rondoleanu
Alexandra Rondoleanu2 ani în urmă
Este a doua oara cand doamna doctor Alina , imi salveaza catelusa , impreuna cu toata echipa ! Am dus-o vineri seara pe Tisha la un control ca nu se simtea bine , avea scaune moi cu sange cat si vomita . Sambata si duminica am tinut o cu tratament injectabil si cu perfuzii iar luni dimineata doamna doctor mi-a operat-o !!!! Din cauza ca n-am castrato la timp mi-a facut o infectie la uter unde a capatat puroi , suntem la a 5 zi de tratament acasa cu pastilute si ne simtim foarte bine !!!!!! Deci inca odata ne inclinam tuturor din clinica !
Gina Rusu
Gina Rusu2 ani în urmă
Ii multumim doamnei doctor Alina Dina ca i-a salvat viata lui Star printr-o operatie foarte riscanta.Intr-o saptamana i s-a marit tiroida atat de mult incat nu mai putea respira. Initial am crezut ca are un os in gat. Slava Domnului ca il avem acum pe Star cu noi! Multumim intregii echipe pentru grija de inainte si de dupa operatie. Asteptam sa se refaca complet.
Danna S
Danna S2 ani în urmă
Zorro si Zaya va multumesc pentru dragostea si grija cu care sunt mereu primiti si pentru profesionalismul de care dati intotdeauna dovada. Personal amabil! Servicii de inalta calitate! Aparatura de ultima generatie! Salvatori de vieti! Adevarati iubitori de animale! Recomand cu drag , familia Aristocrat Vet! ❤️❤️❤️
Mihaela Terente
Mihaela Terente2 ani în urmă
Medicul uman salvează omul, pe când veterinar salvează omenirea! Și aici, mă refer la dr. Alina Dina: medic veterinar remarcabil, activitate profesionala de calitate, competența, demnitate profesională! Mă înclin în fața dânsei!!!
Secu Adrian
Secu Adrian2 ani în urmă
Dna dr Alina un doctor plin de iubire și profesionalism în slujba animalutelor noastre scumpe ,devotament în tot ce întreprinde ka aceasta clinica.apreciem tot ajutorul acordat și mulțumim din suflet.
Locații recomandate