/Constanta/Veterinar

Animal Care Center

Șoseaua Mangaliei 84, Constanța 900007, România

Animal Care Center
Veterinar
4.8
146 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JVF+H9 Constanța, România
+40 786 777 666
animalcarecenter.vet
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Ion Zamfir
Ion Zamfir2 ani în urmă
Operativitate, seriozitate, profesionalism asta în ceea ce privește colectivul. Iar despre condițiile din cabinet, ordine și curățenie desăvârșită. Recomand cu placere.
Ana Maria Pruiu
Ana Maria Pruiu2 ani în urmă
Recomand cu căldură. Personal pregătit și dedicat (oameni înainte de orice, iubitori de animale). Clinica foarte curată, totul nou și modern. Noi aici vom merge de acum încolo cu Maia, care se reface încet, dar sigur, după o afecțiune destul de gravă.
Didea Marius
Didea Marius2 ani în urmă
A refuzat sa se uite la o pasare rănită! Înțeleg de povesti anterioare cu fundația care m-a îndrumat acolo, înțeleg ca este o afacere, as fi plătit, înțeleg ca nu aveți expertiza - aveți mai multa decât mine dar când va puneți "care" în sigla, când va puneți cu mândrie VET la numărul de la mașină...pai domnilor nu este așa. Ați privit cu invidie la colegii cu DOC la număr și ați luat ce este "bun" de la ei. Bun. La mulți bani tineri veți!
Basket fun
Basket fun2 ani în urmă
Am ajuns la aceasta clinica, printr-o intamplare, si am ramas foarte impresionata, ca sa nu scriu totusi "socata" de profesionalismul personalului medical.Nu am mai intalnit pana acum, personal medical veterinar care sa se poarte asa de corect si atent cu animalele.La clinica se face programare, si asta e chiar o binecuvantare, venind si cu o pisica stresata, pe caldura, plus context Covid, la ora data, am fost acolo si am fost preluata de medic si asistenta imediat, fara sa fiu nevoita sa astept nici 5 min.Este mare lucru, nu stiu cum au gandit sa implementeze acest mod de organizare dar chiar e un aspect foarte important, pe care nu l-am mai intalnit in alt cabinet.A durat foarte putin sa recolteze sange pisicii, au folosit o "geanta" speciala, ca sa "imobilizeze " pisica, ca o haina cu fermoar, unde pisica a stat foarte linistita si s-a calmat, chiar a tors.Doctorita mi-a explicat in detaliu rezultatele analizelor, mi-a facut o estimare de costuri inainte, mi-a facut recomandare pentru alte investigatii, etc.Si doctorita si asistenta au purtat masca, permanent, un lucru rar, si pozitiv.Sper din suflet sa isi mentina acest standard inalt, chiar sunt cu mult peste media cabinetelor din oras, inclusiv cabinete cotate drept clinici mari, de renume.Le doresc numai bine, si succes.
Bahnar Xylax Cosmin
Bahnar Xylax Cosmin2 ani în urmă
Clinica este foarte curata, personalul foarte amabil si prompt.

Am avut o rezervare pentru vaccinul motanului meu si a durat totul maxim 10 minute.

Recomand clinica Animal Care Center.
Liliana Andrei
Liliana Andrei2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul! Pe lângă profesionalism și seriozitate o echipa tânăra, profesionista, amabila și receptivă își face treaba cu dăruire și iubire! Felicitări întregului personal!
Bogdan Istrate
Bogdan Istrate2 ani în urmă
Rar mi-a fost dat sa intalnesc atata profesionalism. Avand doua ceteluse, am fost in destule cabinete veterinare din Constanta pana am ajuns la Animal Care Center si va spun sincer ca nimeni din Constanta din punctul meu de vedere nu se ridica la nivelul lor in materie de profesionalism in tratarea animalutelor.
Doi doctori minunati, complet dedicati meseriei lor. Este mare lucru ca atunci cand calci pragul unei clinici veterinare sa vezi ca doctorii empatizeaza atat cu "parintii" cat si cu "copiii".
Despre cat de moderna este clinica nici nu mai vorbesc. Totul nou, foarte curat si modern. Simti ca esti intr-o clinica din alta tara. Si sincer cand vezi cat de bine arata te poti gandi ca poate nu-ti permiti financiar sa iti duci animalutul la ei. Sincer va spun ca au cele mai bune preturi din oras. De 20 de ani tot am animale de companie, deci chiar am fost in multe cabinete veterinare si stiu ce vorbesc.
Mergeti cu incredere la Animal Care Center cu animalultele dumneavoastra de companie pentru ca nu aveti cum sa fiti dezamagiti!
Andreea ficu
Andreea ficu2 ani în urmă
In urma cu cateva saptamani am fost la cabinet cu motanul Tomita pentru o castrare.
Aceasta procedura nu a mai avut loc deoarece mi s-a recomandat sa ii facem analize inainte sa il opereze si acest fapt nu face decat sa ma bucure pentru ca in acest mod am aflat ca Tomita are probleme cu ficatul si facand operatia, recuperarea ar fi fost foarte grea.
Urmam tratamentul cu strictete si abia asteptam urmatoarea vizita pentru a repeta analizele si intr-un final pentru a face si intervenția chirurgicala, atunci cand starea lui de sanatate va permite.
Sunt niste profesionisti
Locații recomandate