/Constanta/Veterinar

Clinică de medicină felină " My cats "

Bulevardul Mamaia 169, Constanța, România

Clinică de medicină felină " My cats "
Veterinar
4.2
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JWX+J6 Constanța, România
+40 241 232 425
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Sorin din Constanța
Sorin din Constanța4 ani în urmă
Imi pare rau sa o zic dar nu am incotro. Evitati aceasta clinica. Am fost aici cu o pisica suspecta de otravire pe la ora 1 noaptea. Inteleg ca era o ora tarzie dar felul cum vorbea omul asta care ne-a intampinat era unic si cu un stil de a ne transmite ca singurul lucru care doreste este sa ne caram urgent. I-a facut mâtei o injectie cu nu stiu ce vitamine in urma caruia s-a ales cu fibrom fara sa-i amelioreze nici un simptom. Pentru fix 5 minute consultatia brusc nota de plata 80 lei. Fara bon. Chipurile dupa 00.00 nu merge casa. Deci, NU!!!
Orizont 360
Orizont 3604 ani în urmă
Singura clinica veterinara pentru pisici din Constanta , cu personal dedicat , specializat și experimentat . Dotări complete cu sala de operatie , terapii complementare , frizerie , cu posibilitati de cazare pentru pisicile in tratament și cu regim de pensiune . Recomand !
Lucian terziman
Lucian terziman4 ani în urmă
Nu prea stiu de ce sunt cabinet veterinar / foarte scump vor sa platesti consultație chiar dacă îți prezintă lista de preturi ,Nici nu stiu exact cu cine am vorbit,domnul nu era echipat corespunzator ca intr-un cabinet veterinar
DAR TRĂIM IN ROMANIA SI TOTUL E POSIBIL
Meryam Saleh
Meryam Saleh4 ani în urmă
Dupa ce am luat catelul de la tuns, am observat ca a fost taiat la o gheruta prea mult, a sangerat ceva vreme. Nu recomand.
Lups Mo
Lups Mo6 ani în urmă
Au preturi aleatorii in functie de client. Dacă te "miros " ca esti putin mai înstărit te jefuiesc simplu si la obiect. Nu iti dau bon fiscal. Trist, dar sunt niste profitori.
George Ilie
George Ilie2 ani în urmă
Nu a "reusit" sa ii faca tratament imjectabil motanelului si imi tot dadea pastile sa i le dau acasa, injectabil doar daca il.tin eu mi-a spus...nu e normal asa ceva. Avea plamanii negri....am aflat in alta parte ca erau si uscati iar tratamentele cu pastile nu ar fi mers nicicum. Nu am rezolvat nimic si am platit degeaba...
Bear c
Bear c2 ani în urmă
Domnul doctor Epure Tache este un adevarat profesionist, iubitor de animale implicat in identificarea de metode cat mai "umane" aplicate in beneficiul animalelor@ Recomand cu incredere !
Oana-Mihaela Rizea
Oana-Mihaela Rizea2 ani în urmă
Un loc "minunat" din care animalul pleaca traumatizat, la fel si dumnevoastra ca stapan. Nu las reviewuri negative cand vine vorba de alte locuri, dar cand e vorba de animalul meu de companie si de efectele pe care le-a avut vizita la veterinar, atunci se schimba povestea. Data viitoare vorbiti putin cu animalele care va trec pragul, lasati-le sa se obisnuiasca putin cu mediul si cu dumnevoastra ca doctori, mai ales cand vi se spune ca e pentru prima data la veterinar. Nu poti sa ii cureti urechile cu brutalitatea asta si sa nu te astepti ca animalul sa nu reactioneze. Am inteles ca vreti sa terminati cat mai repede si sa plecati acasa, dar nu asa se face un business in domeniul veterinar. Se face cu sufletul, nu cu mintea la bani.
Locații recomandate