/Bucuresti/Veterinar

Metropolitan Vet

Strada Doctor Victor Poloni 24, București 050592, România

Metropolitan Vet
Veterinar
4.9
118 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3HC+VX București, România
+40 742 177 617
metropolitanvet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aida`s Vlogs
Aida`s Vlogs2 ani în urmă
De când avem noul năsuc respirăm mult mai bine.
Ana-Mihaela Eftimiu
Ana-Mihaela Eftimiu2 ani în urmă
A fost bine. Lucky a fost examinata și am aflat ce am de făcut. Din păcate, cu greu s-a lăsat pusă pe masa de examinare pentru ecografie. Revenim peste 3 luni.
Adrian Bucurescu
Adrian Bucurescu2 ani în urmă
Cuvântul care caracterizează echipa de la aceasta clinica:profesionalism!Mulțumim domnului Dr.Constantin Vlad care ne-a ajutat enorm in diagnosticarea și tratamentul fetiței noastre-Maya,într-o problema neurologica!
Oana Mateescu
Oana Mateescu4 ani în urmă
O echipa tanara de profesionisti in adevaratul sens al cuvantului! Cane corso-ul meu este cel mai fericit cand merge la clinica. Are parte de toata atentia pe care noi ne-o dorim pentru animalutele noastre. Multumim din suflet drei dr Simona Iliescu care ne-a salvat cand eram puiut si am trecut prin experienta grea a parvovirozei. Mi-as dori ca toate animalutele sa aiba parte de niste doctori atat de bine pregatiti si sufletisti! Din punctul asta de vedere, Hector este cel mai norocos!
Anamaria ungureanu
Anamaria ungureanu2 ani în urmă
Nu am cuvinte de multumire care sa exprime toata recunostinta mea pentru echipa Metropolitan Vet.
Catelul a iesit cu bine dintr-o operatie dificila la coloana, iar asta numai datorita implicarii de care au dat dovada oamenii astia. An fost anuntata la inceputul operatiei si domnul doctor m-a sunat cu vesti imediat dupa ce catelul s-a trezit.
Recomand cu toata increderea!
Horotan Eugenia
Horotan Eugenia2 ani în urmă
O echipa de profesioniști, dedicați care efectiv iubesc animalele . Mereu ne-au ajutat indiferent de problema. La ei ne-am sterilizat cățelușa și am fost foarte multumiți! Freya adora sa meargă in vizita la veterinar.
Natalia Patrascu
Natalia Patrascu2 ani în urmă
Toți cei trei tineri medici sunt extrem de amabili și deschiși la întrebările puse. Atmosfera clinicii este prietenoasa iar serviciile oferite cu seriozitate și promptitudine. Zona liniștită și civilizata. Recomand!
Roxana Dinulescu
Roxana Dinulescu2 ani în urmă
Am ajuns la Metropolitan Vet din cauza lipsei de interes si a pregatirii medicilor de la cabinetul veterinar unde mergeam de obicei. Regret nespus ca nu am ajuns cu mai multa vreme in urma, poate una din pisicile mele ar fi trait si acum. Este incredibil ca exista medici veterinari care iti spun sa lasi animalul in pace, ca nu are nimic, La Metropolitan Vet am gasit intelegere, compasiune, comunicare, preocupare pentru animalul de companie cu care ajungi si, mai presus de tot, profesionalism si pregatire profesionala ireprosabila. Poti intreba tot ce vrei in legatura cu animalul tau, vei primi explicatii clare, pe intelesul tuturor. Asta mi se pare foarte important. Desi este mai departe de cabinetul veterinar din coltul blocului, categoric Metropolitan Vet va ramane unica optiune cand voi mai avea nevoie de servicii medicale veterinare.
Locații recomandate