/Bucuresti/Veterinar

Vet Pet Galaxy

Strada Sălăjeni 25, București, România

Vet Pet Galaxy
Veterinar
4.8
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2QC+GP București, România
+40 723 630 888
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps Vet Pet Galaxy
Scrie o recenzie
Enciu Floriana
Enciu Floriana158 zile în urmă
Cel mai bun cabinet veterinar 💞
Ciprian marian
Ciprian marian219 zile în urmă
Recomand cu incredere!
Florina Ilea
Florina Ilea2 ani în urmă
Recomand din toată inima. Doamna doctor este un OM cum rar întâlnești.
D. Nicola
D. Nicola2 ani în urmă
Ca om, doamna doctor este ok, dar ca medic nu m-a convins. Am fost cu un pisoi adoptat de o saptamana ce suferea de o micoza severa, iar doamna doctor a parut depasita de situatie. Am sunat-o cand am vazut ca situatia pisoiului se agraveaza, iar dumneaei a spus ca nu stie ce tratament sa ii dea, dar ca vorbeste cu o prietena farmacista si revine cu telefon. Au trecut 5 zile si nu a sunat. Intre timp am fost cu pisoiul la un alt cabinet, unde i s-a recoltat blanita pentru investigatii mai amanuntite, ceea ce dna doctor in cauza nu mi-a sugerat.
Eu personal nu recomand acest veterinar, decat cel mult pentru taiat gherute sau aplicat fiole. Si nici cabinetul nu arata prea bine.
Gina Stinga
Gina Stinga2 ani în urmă
Groomer cu experienta si dedicat, suntem foarte multumiti, iar cateii nu sunt speriati cand merg; veterinar competent si cu suflet mare. Multumim!
Rares Vrajescu
Rares Vrajescu2 ani în urmă
Nu am vazut pana acum caine sa mearga cu atata placere la veterinar si sa se bucure atat de mult cand il vede. Un om extraordinar, profesionist si pe care ne putem baza oricand.
Alexandra Savin
Alexandra Savin2 ani în urmă
Foarte profesionistă, iar cățeii o iubesc! Face mereu mult mai mult decât strictul necesar. Câinelui meu nu îi este deloc frică să mergem la vet.
Lucian Balan
Lucian Balan2 ani în urmă
Un loc unde animalele domestice sunt ca la ele acasă. Doamna doctor foarte amabila și atașată de clienții ei necuvântători. Recomand cu plăcere.
Locații recomandate