/Bucuresti/Veterinar

Centrul Veterinar Non Stop Vetservice

Bulevardul Gloriei 69, București 013283, România

Centrul Veterinar Non Stop Vetservice
Veterinar
3.9
247 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2PW+J2 București, România
+40 727 553 474
vetservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Costin Cavasi
Costin Cavasi2 ani în urmă
Le multumesc doctorilor veterinari - au fost grozavi. Au salvat-o pe pisicuta Zina, dupa un accident rutier serios. Au trat-o cu mare grija si, in 4 zile, in mod aproape miraculos, a fost pregatita de externare.
Raspund prompt pe linia de mobil pusa la dispozitie si i-am vazut mereu calzi si preocupati de starea animalutelor.
Multumim mult.
Maia Vladescu
Maia Vladescu2 ani în urmă
O clinica cu un personal bine format si organizat de la doctori pana la asistenți. La orice ora din noapte, indiferent de urgenta nu am văzut niciodată pe fata lor ca ar fi deranjati ca mergem la ei, totul se ia pas cu pas in tratarea cazurilor,au grija de fiecare animal in parte asa cum ar trebui. FELICITĂRI!
Niku Badescu
Niku Badescu3 ani în urmă
Am găsit un pisoi pe stradă și am vrut să îl adoptăm. Am mers acolo pentru deparazitare si ei i-au descoperit o rana care supura (ca un fel de furuncul), despre care doctorul a zis că nu e nicio problemă. Cand a apăsat puțin pe el, l-a împroșcat cu totul, dar chiar și așa ne-a spus ca e ok, să-l lăsăm că se vindecă.
I-a luat temperatura, după care i-a dat cu acel lichid pentru deparazitare, am mai vorbit 5 minute câteva chestii generale despre pisici și cam atât.
Evident, la final au încasat fără rușine 200 de lei.
Sincer, mi-au părut extrem de neserioși și neprofesioniști.
Iulia elena tutuianu
Iulia elena tutuianu2 ani în urmă
Foarte periculosi, sunt in culpa pe cazul nostru pentru pisica cu babesioza i au dat vitamine si cortizon zile intregi, au spus ca are infectie urinara si dupa ca are babesioza si tot nu i-au dat antibiotic deloc. a rezistat 12 zile fara tratament adecvat si in faza cea mai critica in noaptea cand s-a stins pisicuta a primit IMIZOL care se da antibabesioza la caini. Aveti grija cu va rog frumos. Nu sterg cu spirt aparatele de luat temperatura, nu explica ce proceduri aplica, mi- au spus ca are boala autoimuna, care era de fapt o reactie din cauza babesiozei, in noaptea pierderii pisicii mi-au spus la ora 1 ca deja ii chinuie si ii oboseste cazul....Stati va rog frumos departe de ei. Cat am stat in spitalizare cu pisica, au murit un caine si 2 pisici...Fac experimente si practica studenteasca pe animalele noastre.
Bianca Ispas
Bianca Ispas2 ani în urmă
Medici profesionisti. Mi-am dus catelusa acolo cu febra foarte mare, iar in cateva ore era de zici ca nimic nu s-a intamplat vesela, cu chef de joaca si bine dispusa. De asemenea am mai dus acolo si un caine in stare grava care fusese intepat de un stup de albine, saracul nu putea sa mearga si nici sa manance. Medicii au insistat sa il internam cateva zile iar dupa acestea catelul isi revenise total.
Am încredere în medicii de la Cabinul Veterinar Vetservice si va recomand acest cabinet la orice ora si pentru orice urgenta.
Costin Anatol
Costin Anatol2 ani în urmă
Mulțumesc Vetservice, pentru sprijinul acordat si pentru toată îndemânarea si munca depusă pe tot parcursul tratamentului.
Este vorba despre Betty, cățelușa mea mușcată de căpușe si infectată rezultând asa numita patologie '' Babesioza''.
Mii de mulțumiri cabinetului veterinar, vet service, doamnei director, medicilor si asistentelor din acest spital. Au salvat-o pe Betty!!!
Continuați tot asa...!!
Lili popescu
Lili popescu2 ani în urmă
Do not go here, they kill your animal by negleting him or her. They are unprofessional and lack experientce and procedures.
This is a place where students or professional beginners practice on our pets. For special cases do not hesitate to go to another veterinary.
The younger doctor is diligent and professional. But he works during the day only.

Nu mergeti aici sunt foarte neglijenti, rezolva doar cazuri usoare si sunt buni doar penteu cazare animale.
Daca sunt cazuri mai complexe, nu testeaza diverse optiuni, spun ca nu s au gandit ca este foarte rar sa se intample, lasa sa se deterioreze starea animalului si dupa spun ca e grava si critica si desi lasa stapanii sa astepte ore dupa decizia lor ulterior nu o mai trateaza si ii suna spunandu le ca e stare critica si dupa ca va muri.
Infectie urinara au contat pe ecografie seara duoa ce i au facut foar analize de sange dar de urina nu, pentru ca nu au nu stiu ce nisip special si trebuia sa cumparam noi, dar nu stiau sa ne spuna de unde putem achizitiona. Ulterior dupa 4 zile au revenit la diagnostic spunand ca este babesioza de la capusa desi a iesit pana la scara o data, nu au luat in considerare din prima 'pentru ca este un caz foarte rar si nu s - au gandit'... desi simptomele erau clare, urina multa cu sange si lipsa de vlaga, nu vea apa. Daca doctorii fac diagnostice pe ghicite...

Nu aveti incredere in ei, nu comunica intre echipe, nu stiau unii de altii, echipa de dimineata cu echipa de seara, le spuneam noi ce trtament a avut de dimineata, dna doctor nu prea sta pe acolo si vine seara si repet, pentru situatii mai deosebite, mor animalele pentru ca nu stiu sa le trateze sau afla diagnostice tardiv spunand ca nu s au gandit si la optiunea x pentru ca este foarte rara, desi la o simpla cautare pe google gaseste orice om boala si simptomele.
La final, m - au sunat noaptea la ora 1 ca este in stare grava, am fost acolo mie mi- au spus ca pisica mea ii chinuie ca e prea bolnava si ii streseaza dupa ce au tinut o o zi fara tratament si facut stop cardiac chinuita.

In sectorul 1 sunt capuse cu un parazit babesioza, se stie de toti doctorii, ei au spus ca este rar si nu s au gandit ca pisicile pot fi muscate de capusa, in cazul pisicii noastre au tratat o dupa 4 zile, au trimis o initial acasa cu infectie urinara. Am adus o inapoi au tratat o de babesioza 10 zile si a revenit, nu ne au explicat ca este posibil ca antidotul antiparazitar sa nu fie eficace 100% si au trimis o acasa cu analizele bune si cu un tratament de probiotice pentru ficat. A doua etapa am dus o iar la cabinet, dupa 4 ore ai decis ca e iar babesioza recurenta, si de la 10 dimineata pana la 20.00 seara nu i ai administrat nimic. Au lasat o sa moara pana a doua zi de dimineata pisica a cedat.

Sunt niste studenti abia au absolvit facultatea si cred de fapt ca fac practica pe animalele care intra in cabinet.
Dl doctor tinar care este de dimineata e mai diligent si ok si ea salvat o in prima etapa. Ulterior cred ca dna doctor l a fortat sa nu mai ia decizii fara ea. Si l a lasat pana a juns ea seara fara ca el sa intervina.
Cristiana Savu
Cristiana Savu2 ani în urmă
Am fost cu pisica de 3 ori la dansii! De fiecare data au fost foarte atenți și foarte amabili cu ea. Preturile, de asemenea sunt foarte accesibile fata de alte clinici non-stop.
M-aș duce cu încredere la aceasta clinica oridecâteori voi avea nevoie!
Locații recomandate