/Timis/Spital

Socrates Clinic

Calea Martirilor 1989, Timișoara 300724, România

Socrates Clinic
Spital
4.4
72 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
P6QQ+WC Timișoara, România
+40 356 262 127
socratesclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rujescu Catalina1 an în urmă
Am făcut terapie și am rămas cu o impresie foarte buna, plutește în aer profesionalismul și amabilitatea.
Maria Adriana Agănencei
Maria Adriana Agănencei2 ani în urmă
Din nefericire pentru mine, sanatatea spatelui are nevoie de sustinere. Am fost in multe centre de tratament, dar niciunde nu m-am simtit atat de bine. Un loc dodat, curat si cu un personal amabil dornic sa te ajute. La masaj am intalnit-o pe Ema cu manutele ei magice, iar la gimnastica pe Robert care m-a invatat care sunt pozitiile corecte in exercitii pentru o recuperare optima. Ma bucur ca i-am descoperit si ii recomand pe mai departe cu mare drag!
Cristian Prodana
Cristian Prodana2 ani în urmă
Am fost ff mulumit de tratament si de amabilitatea personalului. De dr. care mi-a recomandat tratamentul si de persoanele care au aplicat tratamentul. In special de Lilian, Tomas si Robert ca inlocuitor, dar si de restul personalului. Se completeaza foarte bine sunt amambili, nu conteaza ca nu sunt pacientul prsoanei rspective. Intradevar aveti o echipa de profesionisti si le multumesc.
Mihaela Ramboiu
Mihaela Ramboiu2 ani în urmă
RECOMAND! Lucreaza cu extrem de multă grijă cu fiecare pacient. Aparatura noua (iMoove)! Medic dedicat pacienților, personal bine pregătit, atat in programele de kinetoterapie (multumesc Robert si Thomas) cat si in fizioterapie si masaj (multumesc Lili, multe multumiri!!!). Felicitari întregii echipe! Oameni dedicati meseriei! Va recomand!
Lucian Staicu
Lucian Staicu2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere!!
Conditii foarte bune de la intrarea in clinica pana in salile de tratament cu echipamente medicale performante si o echipa de specialisti foarte bine pregatiti, dedicati si amabili!!
Recomand cu incredere pe Lily de la fizio, Thomas si Robert de la kineto!!!
Nota 10.
Dorina Matei-Corneanu
Dorina Matei-Corneanu2 ani în urmă
Socrates este o clinica foarte buna in Timisoara, am beneficiat de tratament in domeniul fizioterapiei. Clinica trateaza pacientii foarte bine intr-o maniera profesionistă, este dotata cu aparatura moderna si toti fizioterapeutii si kinetoterapeutii sunt foarte amabili si se ocupa in mod serios de pacienti. In special doamna Cristina, Liliana, Thomas, Robert si Bianca. Toti sunt foarte buni si ajuta foarte mult pacientii.
Mircea Mitrutiu
Mircea Mitrutiu2 ani în urmă
Cea mai completă și modernă bază de tratament pentru recuperare medicală din Timișoara, inclusiv bazin încălzit, aparat de gimnastică multifuncțional Imoove și laserterapie de mare performanță. O echipă terapeutică profesionistă și inimoasă.
Timeea Bota
Timeea Bota2 ani în urmă
Recomand! Este o clinica dotata, personalul este minunat!
Ma simt foarte bine doar după câteva zile în care am făcut electroterapie, ultrasunet, iar masajul m-a făcut sa mă simt alt om! Recomand Lili!!!
Nada Lapugean
Nada Lapugean2 ani în urmă
Am ales Socrates Clinic pur și simplu,ma chinuia o durere de genunchi de ceva timp,nu am făcut niciodată recuperare medicala.
Aici am cunoscut o echipa de profesioniști ,sunt foarte mulțumită de serviciile oferite.
Mulțumesc dr.Dusu Cosmin
dr.Gogulescu Armand
Bianca
Cristina
Robert
Cea mai buna Clinica de recuperare!
Locații recomandate