/Timis/Spital

Wiener Privatklinik - WPK România - Birou de reprezentanță

Str. Arieș nr. 3, Timișoara 300579, România

Wiener Privatklinik - WPK România - Birou de reprezentanță
Spital
4
4 recenzii
4 comentarii
Indicații de orientare
P6VP+8X Timișoara, România
+40 786 730 404
wiener-privatklinik.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrada Sorana BOC
Andrada Sorana BOC3 ani în urmă
Starea mea era una grava cand am ajuns la aceasta clinica si nu aveam un diagnostic cert. In urma analizelor si investigatiilor efectuate, am primit un diagnostic in mai putin de o saptamana, astfel incat am putut incepe tratatementul imediat! Am facut imunoterapie si chimioterapie pentru limfom non hodjkin stadiul IV cu multiple metastaze. Dupa numai trei cure, tumora principala mediastinala s-a redus semnificativ, iar metastazele au disparut complet. La finalizarea tratamentului am fost in REMISIE COMPLETA! Recomand tuturor aceasta clinica pentru urmatoarele motive:

- medicii sunt adevarati profesionisti, care pun mult suflet in munca lor. Am simtit in fiecare clipa ca isi doresc sa ma faca bine. Il recomand pe domnul prof. Dr. W. Koestler.
- atunci cand am avut complicatii a existat disponibilitate pentru a ma opera imediat un chirurg toracic de elita; am beneficiat si de transfuzii de sange atunci cand a fost necesar; de asemenea spitalul are fizioterapeuti, maseuri, dietetician;
- exista un tumor board care analizeaza situatia fiecarui pacient din perspectiva mai multor specialitati, fapt pentru care si schema de tratament este una extrem de eficienta!
- atmosfera calda a intregului personal al spitalului si deschiderea lor catre rezolvarea problemelor tale;
- accesul la aparatura de ultima generatie, atat in imagistica, cat si in ceea ce priveste partea de chirurgie;
- alegerea unor proceduri minim invazive atunci cand e posibil;
Sânziana Candrea
Sânziana Candrea2 ani în urmă
La spitalul Wiener Privatklinik am avut parte de cele mai bune servicii medicale și medici, iar reprezentatul lor din Timișoara mi-a oferit răspuns la toate întrebările mele, cu multă răbdare și empatie. Recomand cu toată încrederea!
Florina Bufnea
Florina Bufnea2 ani în urmă
(Tradus de Google) Mamei mele i s-a pus diagnosticul de cancer de col uterin. Le-am cerut o a doua opinie. Am plătit în jur de 500 de euro pentru a obține același diagnostic în limba germană. Am cerut o traducere, au spus că nu, dar ne-au cerut mai multe investigații la Viena, le-am spus că nu suntem în măsură să călătorim. Și asta a fost, doamna nu a venit cu nicio urmărire.
S-ar putea să existe doctori buni, dar comunicarea cu Nicoleta a fost foarte dură și dureroasă - deloc transparentă.
Mulțumesc pentru nimic.

(Original)
My mother was diagnosed with cervical cancer. I asked them for a second opinion. I payed around 500 euros to get the same diagnosis in German. I asked for a translation, they said no, but they asked us for more investigations in Vienna, we told them that we were not in the position to travel. And that was it, the lady didn't come with any followup.
There might have good doctors, but the communication with Nicoleta was very hard and painful - not transparent at all.
Thank you for nothing.
Camelia Lepadatu
Camelia Lepadatu2 ani în urmă
Locații recomandate