/Timis/Spital

Clinica ORL Oto-Rino-Laringologie

Bulevardul Revoluției din 1989 6, Timișoara, România

Clinica ORL Oto-Rino-Laringologie
Spital
4.3
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64P+46 Timișoara, România
+40 784 834 851
spitalul-municipal-timisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 8–23
Duminică: 8–23
Scrie o recenzie
Craita Claudiu
Craita Claudiu2 ani în urmă
Spitalul este curat am fost operat de dl doctor Mot, un om deosebit , am fost foarte multumit,,dr. rezidenti si asistente foarte amabile organizat si cu grija fata de pacient, zambitori, si sunt foarte surprins de organizarea in ce priveste preluarea pacientului de la poarta pana la internare si apoi externare.. pot zice ca aproape tot timpul cineva este cu tine in fiecare pas care trebuie urmat. Prin aceasta se evita aglimeratia care era odata la internari . Mancarea ,am fost multumit de ea... se tine cint daca nu ai voie sarat si daca ai diabet... personal sunt foarte multumit de experienta la acest spital.
Raul Borlea
Raul Borlea2 ani în urmă
Rusinos ! Am avut programare la Dr Mot ! Din pacate m-a intampinat doctorul rezident ! Eu am mers sa vad un specialist , nu un doctor rezident ! Nu mai spun de felul cum iti vorbesc , si cat trebuie sa astepti ca rand ca sa intri in cabinet ! E o debandada totala ! Rusine domnul Dr. Mot pentru felul in care va tratati pacientii !!!
Alina chira
Alina chira4 ani în urmă
Foarte impresionata de aceast spital. Am venit tocmai din București pt o operație aici. Și a meritat tot efortul! Un protocol de lucru excepțional ( operație, vizite de dimineața, vizite de seara, asistente, infirmiere). Doctori care isi fac timp și cărora le pasa. Un mare “Mulțumesc” pentru dl. dr. Ștefănescu ca m-a făcut bine 🤗
Toni is traveling
Toni is traveling5 ani în urmă
Zona de așteptare și saloanele de pacienți arată destul de rău însă zona superioară (operații, saloane recuperare operații) arată decent.
Surprinzător e profesionalismul angajaților, rar vezi oameni asa calmi și păsători prin instituțiile românești. Îți vorbesc frumos, te ajută cu ce ai nevoie, se poartă frumos cu tine și sunt cât se poate de ordonați.
Florin Alin
Florin Alin2 ani în urmă
In cadrul acestui spital m-am operat de deviatie de sept si am fost foarte multumit de serviciile medicale de care am beneficiat. Doctorii si asistentii sunt atenti cu tine iti schimba bandajele mereu cand e necesar si cel mai important NU AU VRUT SA I-A BANI! Acest lucru m-a impresionat foarte mult. O salut si ii multumesc din suflet doamnei doctor Tudor pentru tot ce a facut si face in continuare.
Codreanu Lavinia
Codreanu Lavinia2 ani în urmă
De toata jena! Stai o ora la rand ca ai o urgenta, nu de drag doar, si cand sa ajungi la rand vine unul pe moarte, un mos care cica e cu covid si toti din sala de asteptare trebuie sa plecam afara si ne spune ca ne mai ia peste o ora 😤🤬🤬 de toata jena sa te trimita acasa cu tupeu dupa ce ai asteptat o ora! Ce cauta covidatii la orl la urgente??? Te trimite sa astepti afara la minus cateva grade, nesimtitii!
Roxana Nicola
Roxana Nicola2 ani în urmă
Nu mergeți in Weekend !!! Sunt doar medici rezidenți care nici nu se pricep , nu înțeleg de ce sunt singuri. Nu recomand !
Monica Galik
Monica Galik2 ani în urmă
Experiența foarte plăcută, am fost întâmpinată de domnul de la pază care a fost foarte amabil și mi-a explicat care sunt pașii ce trebuie urmați înainte să intru in cabinet.

Locația are aparatură mai veche însă curățenia este de nota 10.

Doamna doctor Oana Tamaș s-a ocupat minunat de mine, cu un zâmbet ce se vedea până și prin mască.

Ce mi-a plăcut cel mai mult a fost că mi-a recomandat sa vin la un control cu o zi înainte sa plec in străinătate, să fim sigure amândouă ca tratamentul funcționează bine.

Vă mulțumesc pt tot!
Locații recomandate