/Timis/Spital

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină

Strada Martir Marius Ciopec 1, Timișoara 300737, România

Centrul Regional de Transfuzie Sanguină
Spital
3.9
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6PQ+VX Timișoara, România
+40 256 482 520
ctstimisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–1
Marți: 7–1
Mirecuri: 7–1
Joi: 7–1
Vineri: 7–1
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodora Aursulesei
Teodora Aursulesei2 ani în urmă
Cred ca ar trebui ca unii angajati sa fie trimisi la un curs de comunicare pt. că atitudinea si tonalitatea vocii față de donatori lasa de dorit.Si ne mai plangem ca a scazut numarul donatorilor!!!
Racataian Gheorghe
Racataian Gheorghe2 ani în urmă
Tot timpul e aglomeratie acolo, am ajuns cu 40min inainte de deschidere si deja erau 20 oameni, in asteptare. Eu nu imi permit sa pierd 2-3 ore, ar trebui sa fie destul personal ca sa nu astepti atat. Am incercat in ultimul an de 2 ori si la fel a fost. Eu nu-i mai cred ca au nevoie de sange, si-ar da interesul mai mult sa ti-l ia.
Ionut Danut Toma
Ionut Danut Toma2 ani în urmă
Deoarece ați scris pe adeverință:"nu este eligibil cu donarea de sânge",nu mi au dat zi liberă de la Autoliv și ca să nu mă treacă "nemotivat" a fost nevoie să iau concediu de odihnă.Anul ăsta nu mă mai vedeți la Centrul de donare.La revedere și Sărbători Fericite!
Sergiu Florean
Sergiu Florean4 ani în urmă
Am donat sânge în 50 de minute, cu foarte puține minute de așteptare, totul merge ca uns. Pentru o experiență fabuloasă, recomand să ajungi fie la ora 8, fie la ora 12. Dacă vii între 9 și 11, te suprapui pe valorile maxime de audiență.
Mot Florin
Mot Florin4 ani în urmă
Sunteti de toata jena. Oras martir, mare, cu traditie si Facultate de profil cotată la scara dar cand e vorba de servicii.... fără cuvinte. Am donat astazi sânge pentru un prieten. Se încalcă per general toate masurile de etica profesionala. Asistentele se prezintă fara mănuși unifolosibile, trece de la un donator la altul fara macar a se spala sau dezinfecta pe maini, canapeaua (fotoliu) din sala de donare fara dezinfectie după pacientul anterior sau macar unde se pune capul sa fie prevazut cu șervețele unifolosibile, sala de asteptare si înregistrare parter nu are o masuta unde poti sa iti completezi fișă de donator, ba mai mult trebuie sa te tavalesti în genunchi la bancute sa te semnezi..... si multe altele. Mă gândesc ca un contribuabil onest, ca si banii mei se pierd undeva pe acele holuri si încăperi subdotate timpului in care trăim. Intr-un cuvant sunt dezamăgit de serviciile centrului ..... si sper sa nu mai revin niciodată daca nu sunt nevoit pentru o cauza anume sa o fac acolo. Deocamdata nu recomand conditiile si atitudinea de acolo si ca drept dovadă acord ⭐ --
Tunde Grosz
Tunde Grosz2 ani în urmă
Foarte mulțumită! Personalul foarte amabil, la fiecare usa este pres îmbibat în clor. După fiecare persoana se spala pe jos si se dezinfecteaza scaunele si paturile de donator. Recomand sa mergeți sa donati ca e nevoie de sânge și nu prea sunt donatori.
Eduard L.
Eduard L.2 ani în urmă
Personal exceptional, profesionist si săritori, de o politețe și grija deosebita. Curatenia este impecabila în toată instituția, iar masurile sanitare de protecție anti Covid mi s-au părut de top. Este prima instituție din România pe care o notez cu 10, bravo personalului!
Doina Muntean
Doina Muntean2 ani în urmă
Doamnele au fost profi dar orarul nu este corect gîndit pentru cei care lucrează. Nu mi se pare corect ca pentru a face un bine altora eu trebuie sa-mi iau o zi liberă de la servici.
Locații recomandate