/Timis/Spital

Oncohelp

Strada Ciprian Porumbescu 59, Timișoara 300239, România

Oncohelp
Spital
3.3
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6Q9+H5 Timișoara, România
+40 356 460 995
oncohelp.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alexandra Troacă
Alexandra Troacă2 ani în urmă
Nu poți plăti cu cardul și personalul de la recepție îți vorbește foarte urat pe lângă acestea mai sunt și persoanele care sunt la intrare și ele îți vorbesc foarte urat !
Domitian bacis
Domitian bacis2 ani în urmă
Nu se tine cont de programari.
Se asteapta peste 2 ore pt. o interpretare de CT.
O aiureala si o bataie de joc generalizata!!!
Silviu Micula
Silviu Micula2 ani în urmă
Medici cu un suflet mare,cu un devotament și o dăruire de sine pe care nu mi-a fost dat să o văd,trăiesc.
Socrul meu a fost pacientul doamnei doctor Macra Norina ,un medic cu o inima de aur.Un Om între oameni cum puțini oameni mi-a fost dat să întâlnesc.
Va mulțumesc dumneavoastră doamnă doctor ,clinicii Oncohelp pentru tot efortul depus.
Riff Tracc
Riff Tracc2 ani în urmă
Medicii nu comunica intre ei (de ex. radiologul habar nu are ce face oncologul si invers) nu stie stanga ce face dreapta.

Cred că au si conducere incompetentă, poți sta nemâncat si 5 ore până sa ajungi sa-ti facă analizele și să primești tratamentul.

Îți face internate de zi cică ;) dar te țin cel mult pe un scaun, in conditiile in care oamenii abia stau pe picioare.

Psihologii ca si cum n-ar fi.

Ai spune că au doar pacienți atleți, in formă bună, nu majoritatea bătrâni cu cancer terminal. 🤦

In concluzie, tipic romanesc, nu degeaba Clujul e peste ei.
Adina Graur
Adina Graur2 ani în urmă
Nu recomand deoarece noi l-am internat pe tatăl meu luni a mers pe picioare iar miercuri a decedat explicația a fost că a fost agitat și i sa administrat calmante murind in somn probabil spun ei a făcut stop cardio respirator și sa insistat sa nu facem autopsie .Dar cel mai jenant lucru este că tatăl meu a murit în hainele în care a fost internat luni dimineață deci trageți singuri concluziile la cum sant tratați pacienții la un spital de renume ca acesta.
Loretta-Oana Rus
Loretta-Oana Rus2 ani în urmă
Lipsa de compasiune fata de pacienti si fata de apartinatori. Nu se iau in considerare tratamente preventive pentru a micsora chinul pacientilor terminali, decat pe ultima suta de metrii. Pacient cu iminenta de insuficienta renala, desi apartinatorii au propus sonda, li s-a spus ca nu se poate, fara trimitere spre un specialist, oncologul a trimis pacientul la urolog cand deja rinichii cedasera dupa 7 luni. Nu mai vorbim despre anemie de grad trimis acasa cu acid folic si recomandare de a manca sfecla. Dupa 6 luni de tratament cu un singur chimioterapic, apa de ploaie, efectiv, doar cat sa slabeasca organismul, dam in cap cu unul foarte puternic, apoi schimbam cu altul penteu alta patolohie, fara ca examenul histopatologic sa ateste prezenta celuleor tumorale de tipul cancerului tratat. Nu mai vorbim despre lipsa raspunsului la tepefon in caz de urgenta, chiar daca este on timpul programului. Imi pare rau doar de faptul ca pacienta a avut incredere in medic si a refuzat sa plece in alt centru. Poate inca mai traia.
Marius Ionut Alexandru
Marius Ionut Alexandru2 ani în urmă
Comunicare defectuoasa intre doctor si pacient in general dar mai ales in perioada asta cu Covid in conditiile in care pacientul are o forma grava de cancer, doctorul vine cu scuza ca nu isi da numarul de telefon ca sa nu fie sunat pentru programari!
Programarile nu se respecta si se sta la coada foarte mult!
Lipsa crunta de reactie rapida in cazurile grave, se incurca prea mult in birocratie, mai ales in cazul analizelor care trebuie facute simultan, pacientul neavand timp la dispozitie sa astepte!
Tu ca si ruda a pacientului nu esti deloc informat de starea de sanatate a lui /ei in aceasta perioada cu Covid, niciun telefon, niciun e-mail, nimic!
Mai exista si alte boli in afara de Covid!
Caz personal: pacienta externata din spital inainte de Paste pe motiv ca nu exista personal suficient in conditiile in care ea, pacienta nu se putea ține pe picioare si era foarte slabita. Ne-au pus-o pe un scaun si ne-au dat-o acasa fara sa cheme o salvare sau sa ne dea sansa noua, familiei, sa chemam salvarea pentru a putea sa o transportam fara sa ii cauzam dureri si mai mari!
Din pacate, a 2-a zi, pacienta, mama mea a decedat! Externare facuta fara nici un argument viabil!
Ai crede ca o Asociatie menita sa ajute bolnavii de cancer s-ar comporta altfel decat spitalele de stat, dar nu e asa!
Pacientii sunt mai mult decat un numar!
Evitati Oncohelp!

Numele doctorului care s-a ocupat de cazul mamei mele: Pașca - Fenesan Mihaela
Bernadette - Victoria Ilieș
Bernadette - Victoria Ilieș2 ani în urmă
Acord 5 stele medicilor și asistentelor, însă doar o singură stea bifez din cauza celor de la programări. Niciodată nu se poate să ți se răspundă din prima. Tot timpul trebuie să sun de 3-4 ori într-o zi ca să se răspundă după 10-20 de minute de așteptare (asta în cel mai bun caz). Am avut momente când timp de o săptămână am sunat în fiecare zi de câteva ori bune și nimeni nu a răspuns. Data viitoare voi merge fără programare și apoi nu au decât să stea în cap!
Locații recomandate