/Timis/Spital

Spitalul Orăşenesc

Strada Victoriei 10, Deta, România

Spitalul Orăşenesc
Spital
3.9
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
96RF+44 Deta, România
+40 256 391 260
spitaldeta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Diana Laura Boldoran
Diana Laura Boldoran2 ani în urmă
Personal profesionist, empatic, dedicat, de la infirmiere, asistente pana la doctori. Cuvintele sunt de prisos și sărace pentru a putea exprima recunoștința personalului medical de pe secția Covid - secția Ginecologie, care au tratat și salvat bunicii bolnavi de Covid și nu numai. Mulțumim domnului Dr. Lepadatu pentru implicare și dedicare, descoperind o afecțiune bunicii, care nu a fost descoperită timp 6 ani de medicii de la Timisoara. Mulțumim și ne înclinam in fata infirmierelor, asistentelor și medicilor, i-au tratat și îngrijit ca pe proprii bunici!
Rodica bugar
Rodica bugar2 ani în urmă
Seriozitate
Mina Gluck
Mina Gluck5 ani în urmă
Zilele trecute fiind foarte răcită medicul de familie mi-a făcut o trimitere către spitalul din Deta să fac o radiografie la plămâni. Acolo să aflu cu stupoare că trebuie să plătesc 50 roni deoarece ei nu lucrează cu casa de sănătate. Am plătit și cam atât. Medicul radiolog mi-a spus sa merg cu rezultatul la medicul de familie.Atât. Ca specialist nu trebuia să-mi ofere un tratament? Pentru ce am plătit drumul de 40 km. apoi cei 50 roni pentru care nu am primit nici o chitanță ,nici un film . M-am întors la medicul de familie care se căznea să citească cele scrise de dr. radiolog.E normal in mileniul trei să ai parte de un asemenea tratament?Chiar și asigurat fiind? Pent ce plătim atâția bani la sănătate!?RUȘINE !
Andreea Toth
Andreea Toth5 ani în urmă
Erwin Altstädtler
Erwin Altstädtler6 ani în urmă
Multumesc duturor doctorilor pentru interventia facuta pe 15.01.18. Va sunt recunoscator ca a-ti incercat tot posibilul de al tine pe Tata în viata.
Din pacate nu sa mai putut face nimic.
Dumnezeu sa va dea sanatate si putere sa puteti salva cît mai multe vieti.
Cu stima si respect !!!
Ion Ion
Ion Ion6 ani în urmă
Mizerie de medic dr Stana
Vitelariu Ovidiu
Vitelariu Ovidiu6 ani în urmă
Costi Spoiala
Costi Spoiala2 ani în urmă
Am fost pentru investigații pentru ca ma simțeam rău. Finind prima data în acești spital am fost foarte surprins de dotarea spitalul și de profesionalismul personalul. Din punctul meu de vedere 5 stele e puțin.,minim 10. Tot respectul pentru personal. Mulțumesc pentru atenția acordata.
Locații recomandate