/Timis/Spital

Dr. Gheorghe Jurj

Strada Traian Vuia 21A, Timișoara 300425, România

Dr. Gheorghe Jurj
Spital
4.9
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6MF+2Q Timișoara, România
+40 256 486 670
drjurj.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Angelica Botas-Sfetcu
Angelica Botas-Sfetcu2 ani în urmă
Împreună cu soțul meu suntem pacienții exclusiv ai Dr. Jurj, de 26 de ani. Eu am f.f.multe probleme de sănătate, uneori dificil de tratat. Cu toate acestea, dl. dr.a avut și are în continuare răbdarea de a mă trata. Mi-a salvat viața de 3 ori, atunci când aveam șanse f.mici. de a supraviețui. Fiind toată viața bolnava (de când m-am născut), am cunoscut f.multi medici. Nici unul nu este ca dl.Dr. Jurj. Este singurul care mi-a demonstrat că este interesat de meserie, de pacient. Pentru mine și familia mea este cel mai bun medic, un profesionist desăvârșit, un caracter extraordinar- cel mai mare OM pe care l-am cunoscut în cei 60 ani de viață - viața pe care i-o datorez. Cei care doresc sa fie tratați de acest medic excepțional, trebuie să înțeleagă că homeopatia este medicina alternativa, naturistă și practic aplicabilă pentru f.multe boli. Care sunt acestea, Dr. Jurj va lămurește. Trebuie doar să sunați la cabinet pt.o programare și să așteptați cu răbdare, mai ales în condițiile actuale. Că este un medic extraordinar o spune și numărul f.mare de pacienți pe care ii are, atât din țară cât și din străinătate (ex. Germania, Japonia). Nu pot altceva decât să îl rog in fiecare zi pe Dumnezeu să îl țină sănătos, pentru a ne putea ajuta pe noi și câți mai mulți pacienți.
Iosif Calciov
Iosif Calciov4 ani în urmă
În afara faptului ca că, deși ai programare la ora stabilita, dacă vine cineva "cunoscut" sau se grăbește... Il ia fără nicio problema înaintea ta.. Ceea ce mi se pare absurd.
Doamna de acolo, doar da indicații..
Vlad Ponoran
Vlad Ponoran4 ani în urmă
Experienta personala pozitiva. Medic foarte bine intentionat, interesat de multe detalii ale pacientilor. Confirm ca sistemul de programari poate fi imbunatatit.
Delia Laib
Delia Laib4 ani în urmă
Fără cuvinte. Multumim
Ana Popescu
Ana Popescu5 ani în urmă
Doctorul la care revin mereu, chiar dacă nu mai locuiesc în România
💕
Maria Saptebani
Maria Saptebani6 ani în urmă
Mii de mulțumiri Dr Jurj ! Este un Dr foarte bun ,toata stima pentru domnia sa . Felicitări!
Alina Marie Pantiru
Alina Marie Pantiru2 ani în urmă
M-a vindecat de tot ce am avut pana acum, de la gripe crunte la chisturi la ovare, noduli, anxietate, depresie, pietre la rinichi, etc. si stiu personal zeci de oameni pe care i-a vindecat si de alte afectiuni si boli, printre care si cancer.
Ioan Raescu
Ioan Raescu2 ani în urmă
Ma vindecat de ulcer!
Locații recomandate