/Timis/Spital

Centru de Permanenta 6

Bulevardul Cetății 85, Timișoara 300254, România

Centru de Permanenta 6
Spital
4.2
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q698+9X Timișoara, România
+40 256 243 202
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Claudia Codean
Claudia Codean2 ani în urmă
Foarte amabila doamna doctor.
Vera Serb
Vera Serb2 ani în urmă
Am fost cu tatăl meu pt schimbarea unui pansament după o operație.dsoara/ dna asistenta Daniela f amabila, răbdătoare, intelegatoare și sufletista! Așa cum cred că trebuie să fie un om care își face meseria cu profesionalism și dragoste pt oameni și cu respect pt el însuși, pt munca sa și pt pacienți. Multumim mult!
Diana Ciuraru
Diana Ciuraru2 ani în urmă
Am avut 2 experiente nefericite la acest centru de permanenta, cu aceeasi doamna doctor:
* Prima data a refuzat sa se uite la mine in gat de teama sa nu i se inchida cabinetul daca am covid, dar nici nu m-a indrumat spre vreun UPU unde sa ma testez de Covid. Mi-a preschis in schimb doza dubla de antibiotice si m-a lasat sa ma descurc. Norocul a fost ca farmacista a insistat ca tratamentul e mult prea puternic, peste orice recomandare.
* Nu a fost in stare sa diagnosticheze varicela la un adult. Este inadmisibil sa confunzi varicela cu mononucleaoza sau cu alergii. Si de aceasta data s-au prescris doze duble de antialergice si calciu.

Nici nu vreau sa ma gandesc cate diagnostice gresite or fi primit pacientii inscris la acest cabinet medical. Nu recomand sub nicio forma sa mergeti aici la centru de permanenta.
Roxana Gabor
Roxana Gabor4 ani în urmă
Foarte profi si dragute atat dna dr cat si dna asistenta. Se stie clar ca centrele de permanenta sunt deschise de la 8 seara până dimineața si in weekend, astfel încât să nu se creeze cozi inutile la urgente pe perioada in care doctorul de familie e in afara programului.
Review- ul cu 1 stea este irelevant.
Gabriela Tolcea
Gabriela Tolcea4 ani în urmă
O experiență peste așteptări, oameni deosebiți.
Iozefina Tudor
Iozefina Tudor4 ani în urmă
O experiență foarte bine. Fiul mea a avut roșu în gât. Înainte de a opta pentru antibiotic, medicul a recomandat tratament cu extracte de plante. Nu a mai făcut febră după o zi și jumătate de tratament. Recomand acest centru de permanență.
Adriana Alexandra
Adriana Alexandra5 ani în urmă
Scrie ca e deschis non stop, dar nu e asa. Centrul de permanenta este deschis abia de la orele 20:00. Pana atunci se ocupa doar de programari
Menina Danci
Menina Danci2 ani în urmă
Am fost plăcut surprinsa de medicul întâlnit la centru de permanenta! Am primit ajutorul de care am avut nevoie, repede, eficient și cu o vorba buna. Mulțumesc!
Locații recomandate