/Timis/Spital

Centrul Medical Dr. Hrubaru N&B

Strada Alexandru Vlahuță 2, Timișoara 300425, România

Centrul Medical Dr. Hrubaru N&B
Spital
4.5
23 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6V3+96 Timișoara, România
+40 755 058 250
ghidulmedical.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ioana Costea
Ioana Costea2 ani în urmă
Doamna Hrubaru m-a facut sa am o experienta tare neplacuta si nu o recomand. M-a tratat urat , mi-a vorbit nepoliticos .
Larisa Pavel
Larisa Pavel2 ani în urmă
Eu am fost la ea in august si am fost multumită.Cine a fost la ea recent este nevoie de certificatul verde să poti intra la un consult?
Oana Roska
Oana Roska2 ani în urmă
(Tradus de Google) Cea mai respectată profesie vine cu responsabilități mari, având grijă de noi toți! Deci, dacă medicul meu face o treabă bună, el merită să-mi revin. Feed️ Clinica Hrubaru este un cabinet medical excelent. Acolo am avut o experiență minunată și caldă de la început până la sfârșit. Foarte recomandat.

(Original)
The most respect profession comes with big responsibilities, taking care of us all! So, if my doctor is doing a good job he deserves my feed back .☺️ Hrubaru clinic is a great medical office. In there I had a wonderful and warm experience from start to finish. Highly recommended.
CARMEN MIHAIES
CARMEN MIHAIES4 ani în urmă
Nu doresc sa comentez despre cabinet, ci despre "doamna "doctor Hrubaru Brigitte, care consulta si la Policlinica Spitalului de copii Louis Turcanu din Timișoara
Am fost cu fetița mea de 15 ani la o consultatie in Policlinică
Atitudine sfidătoare si aroganță, atât am primit. .
Nici o explicatie medicală in afara de:"ovarele fetei n au nimic" !!
Si la sfârșit a dat vina pe copil ,ca nu cooperează!
Poate la cabinet e mai amabilă, ca acolo câștigă mai mult !
Nyko Nyko
Nyko Nyko4 ani în urmă
Recomand!Merg de aproape 6 ani la aceasta clinica.Foarte frumoasa, curata, cu aparatura moderna si cu un loc de asteptare foarte primitor ce te asteapta cu bombonele si apa rece!Totodata de mentionat ca rezultatul analizelor ginecologice iti este dat in maxim 15 minute.Nota 10 pt domnul Doctor Narcis!!!
Daniela Tunduk
Daniela Tunduk4 ani în urmă
Daca ar exista mai multe stelute, le-as bifa pe toate ! da, recomand cu incredere serviciile dl.dr.Hrubaru.
Iuliana Kis
Iuliana Kis2 ani în urmă
Recomand centrul medical pentru serviciile în domeniul ginecologic. Am beneficiat de consultațiile și tratamentele conf. dr. Narcis Hrubaru, care, în ciuda cunoștințelor și experienței vaste, practică prețuri foarte rezonabile comparativ cu multe alte cabinete mai puțin renumite din oraș. Frecventez cabinetul de aprox. 10 ani și am născut în siguranță cu dl. dr. Hrubaru. Între timp, am mai fost la un control ginecologic la un alt medic, în virtutea pachetului de servicii acordat de angajator, dar m-am convins repede că tot la Centrul Dr. Hrubaru N&B doresc să revin. Pentru că am avut nevoie la un moment dat de un control urgent și dl. dr. nu avea program, m-a văzut soția dumnealui și mi-a acordat toată grija și atenția necesare în contextul situației delicate în care eram. Îmi place inclusiv că rezultatele vin rapid, în aprox. 10-15 min. de la recoltarea probei. Recomand cu căldură serviciile centrului medical și sunt recunoascătoare echipei!
Maria Giannecchini
Maria Giannecchini2 ani în urmă
Locații recomandate