/Timis/Spital

McDonald's

Bulevardul Liviu Rebreanu, Timișoara 300210, România

McDonald's
Spital
4
6 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6QR+H9 Timișoara, România
+40 372 701 139
mcdonalds.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Catalin Crivineantu
Catalin Crivineantu2 ani în urmă
Este loc si de mai bine , daca se mananca afara la terasa se va manca in miros de fum si noxe auto ceea ce e neplacut , sunt necesare montarea unor panouri despartitoare inalte intre partea de drive si terasa . Mirosuri urate mai vin si din partea din spate de la canalizare . In rest lucruri minore , cum ar fi se uita de anumite produse , paie , servetele , sosuri ceea ce nu e de mirare la ce volum de munca este acolo nu e de judecat . In principiu majoritatea angajatiilor sunt binevoitori .
Maria Claudia Selariu
Maria Claudia Selariu2 ani în urmă
Nu se oferă atenție comenzilor online deloc...atașez poze ..lipsește bacon, lipsește sos salata uscată .Cartofii sunt reci.nu merită nici o stea...angajați de toată jena care nu își dau interesul deloc...is not the first time when I order and I received burgers like that, without any inside what is in advert ..shame McDonald
Deea Maria
Deea Maria2 ani în urmă
Personal amabil, dar fast-food-ul nu avea jucăriile pentru happy meal. Mai mult de atât, am cerut un chicken grill și l am primit fără pui dar problema s a rezolvat in momentul in care i-am comunicat personalului și am primit un alt burger complet din partea lor.
Daughter of the Sea
Daughter of the Sea2 ani în urmă
Din 8 double cheeseburger lipsea unul si 2 maioneze (din 8 au venit doar 6). Nu e prima data cand se intampla. O pun pe seama stresului si a haosului de acolo, cred ca lucreaza angajatii la foc automat, ca niste robotei. Mai si sigileaza punga aia de hartie, nu poti vedea ce contine si curierul nu sta in mijlocul strazii, ca sa-ti verifici tu comanda, daca e completa sau nu...
Corina Dragomir
Corina Dragomir2 ani în urmă
Neseriozitate totală! Comazi ceva și acasă te trezești cu altceva în plasă ! Am comandat 2 meniuri Aripioare de pui maxi iar cand am desfacut pkasa acasa am gasit doar un meniu de aripioare si unul de altceva. Cand sunt 10 angajati la tejghea, n-ai voie sa gresesti !
Alin Sere
Alin Sere2 ani în urmă
Acum am plecat cu o comanda la pachet de acolo de peste 100 lei, și îl întreb pe băiatul care mi-a dat comanda, este tot? Și maionezele? Desigur îmi spune baiatul, va întreb ca de multe ori plec fără câte un produs de la voi, dar nu când îți fac eu comanda zice convins baiatul, ok!
Ajung acasă și desigur erau maionezele, dar nu era porția de aripioare, ar trebui sa sun acum și sa vina cu taxi sa o aducă ca eu am plătit-o, mama ei de treaba!!!! Jalnic, si iar am pățit-o, ca de obicei, Jalnic Jalnic Jalnic dezgustător, nu are rost!
Alexi M
Alexi M2 ani în urmă
Oribili ! Niciodata nu pun toate produsele . Daca le spui sa nu iti puna ceva anume intr-un senvis degeaba , ba chiar iti pun extra . O sa le fac plangere la ANPC
Doru Catalin Rusu
Doru Catalin Rusu2 ani în urmă
Nu recomand.....un personal de toată p..a care habar nu au ce trebuie livrat către client!
Locații recomandate